Това по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали няма да го видите: 266 Соросоиди на Хранилката на Сорос в Европейски парламент! Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев е в таен списък на Сорос (ВИДЕО)

/

Руската НТВ: Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев е в таен списък на Сорос

Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев, чието име се завъртя като възможен кандидат за вицепрезидент на изборите през ноември, е едно от имената в списъка на евродепутатите, свързани с борсовия спекулант Джордж Сорос.

Миналата събота най-популярната руска телевизия излъчи репортаж, от който се вижда как българският евродепутат с охота кани журналиста в кабинета си в Брюксел. В момента когато му се задава въпроса: „Как вашето име е попаднало в списъка сред секретните писма и документи на човека, когото някои наричат гениален финансист, други – най-големия спекулант в историята, а трети – кукловод на световното задкулисие“ , Андрей Ковачев рязко сменя тона. Скача и казва: „Вървете си, вие задавате несъгласувани въпроси!“ и настоява телевизията да спре записа и да не излъчва мнението му. „Изключвай камерата, изключвай, казах да я изключиш!“, казва гневно той, след което рязко прекъсва интервюто. След това той дърпа и дори взима микрофона на журналиста. До този момент разговорът се води на английски. Но накрая Ковачев казва на руски: „Казах „Не“! Това е всичко!“

Доста гневно представителят на ГЕРБ в Брюксел заявява на журналиста и оператора на НТВ да напуснат кабинета му. Когато руснаците питат един от сътрудниците на Ковачев, защо е нужно подобно грубо отношение, получават странен отговор – задавали му въпроси, които не били съгласувани предварително.

За разлика от Андрей Ковачев, депутати от европейски страни от списъка, коментират темата за Джордж Сорос и връзките им с него. Народна представителка от Дания – Маргрете Аукен казва притеснено: „Повярвайте, не съм взимала пари от него!“ И се опитва да обърне всичко на шега казо казва: „Аз обичам парите! Имам добра заплата“. Неин колега от Кипър – Такис Хаджигеоргиу пък просто казва на екипа на НТВ: „Това е великолепно!“ И добавя, че знае, че тази информация я има на сайта на „Уикилийкс“. Но после също иска да свали микрофона за запис.

Според публикувани в DC LEAKS документи, общо 266 евродепутати са свързани с борсовия спекулант. От сайта съобщиха, че са получили документите от хакери, които пробили компютъра на Джордж Сорос.

Данните вече официално бяха потвърдени от унгарското правителство. Неговият говорител Золтан Ковач потвърди информацията и изрази тревога, че чрез цитираните политици, журналисти и други лидери на мнение, Сорос влияе на процесите в цяла Европа.

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

И Илияна Йотова се оказа “съюзничка“ на Сорос в Европарламента, според изтеклите документи на фондация „Отворено общество“ (ДОКУМЕНТ)

Ето ви истинската същност на президента Румен Радев

До всички, които ме агитират за Радев! Аз за ПРЕДАТЕЛ няма как да гласувам!

Споделяйте да видим дали ще защити българските интереси (ОБНОВЕНА)

 

 

 

Румен Радев назначи за министър-председател човек (?) (или твар), лично ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЛ това, как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват Българска Земя.

Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват Българска Земя:

Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужденци да изкупуват българска земя

Радев е ЗА влизането на България в Еврозоната

https://thebulgariantimes.com/%d0%a1%d1%8a%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d0%b4%d0%b2%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b8-%d0%b3%d1%83%d0%b2%d0%b5%d1%80%d0%bd%d1%8c%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%91/

 

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Радев си назначи шефка от „Отворено общество“ на Сорос да го съветва

Опасността от машинното гласуване

Стана безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет

https://thebulgariantimes.com/%d0%a0%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d0%a1%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81-%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%b8%d1%80%d0%b0-%d0%a10vid-%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%86%d0%b8%d0%b4%d1%8a%d1%82-%d0%b2-%d0%91%d1%8a/

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на