Това по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали няма да го видите: 266 Соросоиди на Хранилката на Сорос в Европейски парламент! Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев е в таен списък на Сорос (ВИДЕО)

/

 

Руската НТВ: Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев е в таен списък на Сорос

Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев, чието име се завъртя като възможен кандидат за вицепрезидент на изборите през ноември, е едно от имената в списъка на евродепутатите, свързани с борсовия спекулант Джордж Сорос.

Миналата събота най-популярната руска телевизия излъчи репортаж, от който се вижда как българският евродепутат с охота кани журналиста в кабинета си в Брюксел. В момента когато му се задава въпроса: „Как вашето име е попаднало в списъка сред секретните писма и документи на човека, когото някои наричат гениален финансист, други – най-големия спекулант в историята, а трети – кукловод на световното задкулисие“ , Андрей Ковачев рязко сменя тона. Скача и казва: „Вървете си, вие задавате несъгласувани въпроси!“ и настоява телевизията да спре записа и да не излъчва мнението му. „Изключвай камерата, изключвай, казах да я изключиш!“, казва гневно той, след което рязко прекъсва интервюто. След това той дърпа и дори взима микрофона на журналиста. До този момент разговорът се води на английски. Но накрая Ковачев казва на руски: „Казах „Не“! Това е всичко!“

Доста гневно представителят на ГЕРБ в Брюксел заявява на журналиста и оператора на НТВ да напуснат кабинета му. Когато руснаците питат един от сътрудниците на Ковачев, защо е нужно подобно грубо отношение, получават странен отговор – задавали му въпроси, които не били съгласувани предварително.

За разлика от Андрей Ковачев, депутати от европейски страни от списъка, коментират темата за Джордж Сорос и връзките им с него. Народна представителка от Дания – Маргрете Аукен казва притеснено: „Повярвайте, не съм взимала пари от него!“ И се опитва да обърне всичко на шега казо казва: „Аз обичам парите! Имам добра заплата“. Неин колега от Кипър – Такис Хаджигеоргиу пък просто казва на екипа на НТВ: „Това е великолепно!“ И добавя, че знае, че тази информация я има на сайта на „Уикилийкс“. Но после също иска да свали микрофона за запис.

Според публикувани в DC LEAKS документи, общо 266 евродепутати са свързани с борсовия спекулант. От сайта съобщиха, че са получили документите от хакери, които пробили компютъра на Джордж Сорос.

Данните вече официално бяха потвърдени от унгарското правителство. Неговият говорител Золтан Ковач потвърди информацията и изрази тревога, че чрез цитираните политици, журналисти и други лидери на мнение, Сорос влияе на процесите в цяла Европа.

ВИДЕО

 

 

ПО ТЕМАТА

И Илияна Йотова се оказа “съюзничка“ на Сорос в Европарламента, според изтеклите документи на фондация „Отворено общество“ (ДОКУМЕНТ)

ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС

ВИДЕО: Соросиада – Кой е Сорос ?, Какво е “Отворено общество“ ?

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Организация на Джордж Сорос снабдявала бежанците в Европа със специално ръководство (ВИДЕО)

Николай Младенов признава престъпление: Сорос (ВИДЕО)

Кратък, но болезнено точен откъс из предсмъртно интервю на поета! Пророкът Георги Джагаров през 1989 г.: «Ще избухне нова, невиждана по размерите си корупция. Ще се развихри престъпността и проституцията. Ще се срине държавността.»

Минало незабравимо | Жан Виденов беше свален, защото се противопостави на изискванията на престъпната двойка МВФ – Световна банка – (БАНДА)! Жан Виденов се оказва единствения Български премиер от 1990 г. до днес, който има смелостта да откаже, и отказва да изпълнява Плана Ран-Ът

Вашият коментар

Your email address will not be published.

Предишна Статия

Цветан Василев: Два са клановете – единият е на Пеевски, другият – на премиера. Борисов не е от тия, които не си искат. Не можеш да правиш голям бизнес, ако не се отчиташ. България има мафия на власт, която се опитва да контролира всичко и да печели от всичко

Следваща Статия

Велизар Енчев: Отворено писмо до кандидатпрезидентската двойка „Красимир Каракачанов -Явор Нотев“

Последно от БЪЛГАРИЯ

Don`t copy text!