Това ще бъде „организираният преход” на 20 януари

 

Президентът Доналд Тръмп излезе с изявление чрез заместник-началника на кабинета на Белия дом Дан Скавино, тъй като в момента му е забранен достъпът до Twitter, Facebook и Instagram.

„Въпреки факта, че съм напълно несъгласен с резултатите от изборите и фактите ме потвърждават, въпреки това на 20 януари ще има организиран преход. Винаги съм казвал, че ще продължим борбата си, за да гарантираме, че се отчитат само легитимни гласове. Макар и това да бележи края на най-великия първи президентски мандат в историята, това е само началото на нашата борба да направим Америка отново велика! „

 

 

Ето, това ще бъде прехода на властта, което е написано от най-близкия помощник на Тръмп – Дан Скавино от името на президента. И като цяло, нека изчакаме обжалването на самия Тръмп. Забраната му в Twitter скоро ще изтече и всички чакаме коментари директно от него. Казват, че ще успее да напише още няколко туитове, преди акаунтът му да бъде изтрит за постоянно.

Що се отнася до изявлението на Скавино. Спомняте ли си думите на Помпео, че трансферът на власт ще бъде „плавен“? Беше преди почти месец.

Изявлението на Тръмп чрез Скавино не е толкова ясно, колкото изглежда на пръв поглед. И в някои отношения отразява твърденията на Помпео.

И като цяло, ако са сертифицирали Байдън и на 20 януари, според тяхното разбиране, той ще встъпи в длъжност, защо тогава настояват за 25-та поправка и искат преждевременното отстраняване на Тръмп от властта? Те отлично знаят колко зле са затънали и просто са в дива паника. Те знаят КАКВО може да направи Тръмп през 13-те дни преди встъпването си в длъжност.

Чудовищата показаха самоличността си. Най-накрая стана ясно кой е от тъмната страна и кой от светлата. Ясно е кой пази Бога в душата и кой служи на Тъмнината.

Престъпниците довършиха започнатото и сега са затънали до уши в собственото си блато, което вече може безопасно да се източи.

Тръмп винаги е с няколко хода напред.

Адвокатът на Тръмп – Лин Ууд в Parler:

„Време е за почивка. Трябваше да стоя буден, за да наблюдавам най-големия опит за кражба в историята. Сега вече това е извършено престъпление. Много предатели ще бъдат арестувани и затворени през следващите няколко дни. „

„Майк Пенс е тъмна душа. Той не е божи човек. Той използва Бог за свои цели. Използвал е и 13, 14 и 15 годишни момчета за собствените си егоистични цели. Пенс има много специално място в ада. „

Тръмп е в командния център в Тексас, а това е 5-та стъпка. Наблюдава. Изчаква. Този спектакъл на заседанието на Конгреса трябва да стигне до своя логичен завършек. Следващите стъпки са пресметнати. Гледаме филм. Тръмп е нашият президент! Той има всичко!

Докато Конгресът е на Капитолийския хълм и извършва предателство, поддържан от военни, подкрепени със заповеди на Пенс, Тръмп се измъкна сред хаоса на деня от Вашингтон и е в Абълийн, Тексас в Националния Военен Команден Център. Той наблюдава и чака предателя Пенс и Конгреса да „довършат престъплението“, като потвърдят електоралните гласове на Байдън сега, когато заседанието е възобновено.

Мислите ли, че ако военните не го поддържаха, той щеше да бъде там? Или е избягал от Вашингтон на Air Force 1?

Президентът Тръмп и министърът на отбраната Кристофър Милър чакат Пенс и Конгреса да приключат престъплението в държавна измяна, преди да използват Изпълнителна заповед 13848 – „Въвеждане санкции в случай на чужда намеса в избори в САЩ”, за да въведат порядък в този безпорядък?

Следващият най-вероятен сценарий са военни трибунали и арести.
Впрочем, къде е Хилари? Тръмп зададе този въпрос вчера на реч пред Белия дом. Той знае къде е тя.

6 стъпки, публикувани точно преди половин година 4.6.2020 от QAnon. До сега са изпълнени първите 5:

RED1: POTUS twitter removal

Потвърждение на 22 декември – Изключване twitter акаунта на POTUS (President Of The United States)

RED2: Central communication blackout (continental US)

Потвърждение на 25 декември – Отключване на централните комуникации (континенталната част на САЩ), взривът в Нашвил.

RED3: CLAS movement PELOSI or PENCE

Потвърждение на 27 декември – Пенс или Пелоси са отправени на сигурно място

RED4: Movement of MIL assets (10th Mountain, 1st Marine) to central locations under guise of citizen not control

Потвърждение на 4 януари – Придвижване на военни части (10-та Планинска Дивизия и 1-ва Комбат Бригада) в централните населени пунктове във вид на неконтролируеми граждани.

RED5: NAT MIL COM CEN

Национален Военен Команден Център
Потвърждение на 6 януари – Тръмп е в Националния Военен Команден Център в Абълийн (Abilene) Тексас.

RED6: SEC OF DEF instruct1

Secretary of Defense – Instruction 1
Министър на Отбраната – Инструкция 1
Чакаме Потвърждение на…
USSS
United States Secret Service
Секретна служба на Съединените Щати
CASTLE ROCK
Каменен замък

Q
QAnon

Превод: Олег Костадинов

ПО ТЕМАТА

Истината за това, което се случва по света!

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Американският президент Доналд Тръмп провежда мащабна операция за спасяване на човечеството от педофили сатанисти-вампири, убийци на деца

 

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

 

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а