Топ ръководителите на общественото здравеопазване са лъгали за произхода на С0VID, финансирали са фалшиви опити и са контролирали сценария на пандемията

В началото на 2020 г. много се говореше за това откъде всъщност идва вирусът, наречен по-късно SARS-CoV-2. В отлична, подробна статия за Бюлетина на атомните учени (The origin of COVID: Did people or nature open Pandora’s box at Wuhan) бившият научен писател на Ню Йорк Таймс Никълъс Уейд описва как две кратки статии, публикувани в The Lancet (Statement in support of the scientists, public health professionals, and medical professionals of China combatting COVID-19) и Nature Medicine (The proximal origin of SARS-CoV-2) през февруари-март 2020 г. , определят как ще се насочи това говорене.

[бел. прев. – The Lancet е ежеседмично рецензирано общомедицинско научно списание; Nature Medicine е ежемесечно рецензирано медицинско списание, публикуващо изследователски статии, рецензии, новини и коментари в областта на биомедицината, включително базови изследвания и клинични изследвания в ранна фаза, обхващащи всички аспекти на медицината]

Тези две изключително влиятелни статии, всяка от които е озаглавена просто „Кореспонденция“, бяха възпроизвеждани от основните медии в продължение на една година. Всяка от тях имаше ясната цел да прекрати всяка дискусия за евентуален лабораторен произход.

Случайно прочетох и двете статии „Кореспонденция“ през март 2020 г. и веднага ми стана ясно, че всяка от тях е замислена като инструмент за пропаганда. Нито една от тях няма нищо общо с науката. Всъщност „Кореспонденция“ на Андерсен и др. в Nature Medicine изкривява науката. Във всяка от научните статии има необичайна комбинация от автори.

Бях толкова заинтригувана от тези статии, че продължих да търся в мрежата, за да ги разбера, и открих, че Франсис Колинс, директорът на Националния здравен институт, е писал в блога си на 26 март за „Кореспонденция“ на Nature Medicine, като е предложил тя да сложи край на конспиративните теории за лабораторния произход (Genomic Study Points to Natural Origin of COVID-19).

Освен това открих писмо от 6 февруари (NASEM Response to OSTP re Coronavirus_February 6, 2020.pdf) от тримата ръководители на Националните академии по наука, инженерство и медицина на САЩ до Службата за научна и технологична политика на Белия дом, за да „помогнат за изясняване на произхода и еволюцията“ на SARS-CoV-2. Авторите на статията „Кореспонденция“ на The Lancet са се позовали на това писмо. Но то все още не е било публикувано, когато е написана статията „Кореспонденция“ на The Lancet, което отново предполага някакви взаимни усилия на автора(ите) на писмото на Националните академии и автора(ите) на статията на The Lancet по отношение на разследването на произхода на вируса. Няколко автори от The Lancet, сред които и Питър Дашак, са се консултирали с Националната академия относно най-добрия начин за провеждане на разследване.

Чудех се защо петима иначе надеждни учени са подписали имената си под статията „Кореспонденция“ на Андерсен и др. в Nature Medicine, когато аргументите, изложени в статията, бяха безсмислени. Стигнах до заключението, че те са били подтикнати от „скрита ръка“ и когато ме интервюираха за филма, който се превърна в Plandemic 2: Indoctornation през юни миналата година казах това. (Филмът е забранен и забутан, както и много от моите текстове, така че е невъзможно да бъде намерен с помощта на Google или стандартна търсачка. Той е достъпен в Bitchute, като използвате търсачката Ecosia, или в канала на Children’s Health Defense Europe.).

ПЛАНД€МИЯ (ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

Преди месеци, в друга електронна поща, получена от US Right to Know, научихме, че Питър Дазак (Peter Daszac), главен изпълнителен директор на организацията с нестопанска цел EcoHealth Alliance, е основният, но скрит автор на статията „Кореспонденция“ на The Lancet. Той е бил и основният бенефициент, тъй като неговата организация е била използвана като посредник за изпращане на пари от Националния институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID) към лабораторията за коронавируси в Ухан. (Някои може да сметнат този метод на отпускане на безвъзмездни средства за моден начин за пране на пари.) Дазак, както и Фаучи, печели над 400 000 долара годишно. Бил е също член на екипа на СЗО за разследване на произхода на C0VID и е избран за ръководител на работната група на The Lancet за разследване на произхода на вируса (Origins, Early Spread of the Pandemic, and One Health Solutions to Future Pandemic Threats). Шестима първоначални членове на сформираната през есента работна група на The Lancet за разследване са подписали гореописаната статия на The Lancet от февруари. По този начин СЗО и The Lancet изглеждат като съзаклятници, избрали лисицата (Дазак) да пази кокошарника (теорията за естествения произход на C0VID).

Миналата година, след като научи как Националния здравен институт (NIH) е финансирал EcoHealth Alliance на Дазак, за да превежда пари на Ухан, администрацията на Тръмп, чрез NIH, изтегли една от субсидиите за Дазак (Trump administration cuts funding for coronavirus researcher, jeopardizing possible COVID-19 cure). Дазак отговори много грубо на президента, макар че сега ми е трудно да намеря цитатите. Тогава се чудех как може да е толкова нагъл. Но за нула време 77 американски Нобелови лауреати за наука подписват писмо до NIH, в което настояват Дазак да получи обратно своята субсидия (Prominent Scientists Denounce End to Coronavirus Grant). А през август Националния здравен институт отпуска на Дазак нова огромна безвъзмездна помощ (NIH awards $7.5 million grant to EcoHealth Alliance, months after uproar over political interference). Изглежда, че Дазак е знаел, че защитниците му са по-силни от президента.

EcoHealth е избрана като една от 11-те институции или изследователски екипи, които ще получат финансиране за работата по определяне на това как и къде вирусите и други нови патогени се появяват в природата, за да заразят хората. Дела на EcoHealth от петгодишното възнаграждение на стойност 82 млн. долара ще бъде насочен към Югоизточна Азия и появата на коронавируси; филовируси – семейството, отговорно за ебола, и парамиксовируси – семейство вируси, което включва морбили и паротит.

Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести, част от Националния здравен институт, заяви, че новата мрежа ще помогне на света да се подготви за бъдещи събития, подобни на C0VID19.

Миналата година Питър Дазак отново и отново прокарваше теорията, че взаимодействието на човека с дивата природа е причина за пандемиите. [Тази теория не е установена – бел. на авторката] В една от статиите си (Escaping Pandora’s Box — Another Novel Coronavirus), публикувана в The New England Journal of Medicine на 2 април 2020 г., той твърди:

„Трябва да осъзнаем, че в нашия пренаселен свят, в който живеят 7.8 милиарда души, комбинацията от промененото човешко поведение, промените в околната среда и неадекватните глобални механизми за обществено здравеопазване вече лесно превръща неясни животински вируси в екзистенциални заплахи за хората. Създали сме глобална екосистема, доминирана от човека, която служи като площадка за спешни случаи и смяна на гостоприемника от страна на животинските вируси…“

[бел. прев. – The New England Journal of Medicine е седмично медицинско списание, публикувано от Масачузетската медицинска общност]

Сред съавторите на Дазак са двама от най-добрите лейтенанти на Фаучи. От новопубликуваните имейли става ясно, че Дазак е поканил Фаучи да стане съавтор, но той е отказал, което предполага, че Дазак е основният автор на статията.

Тони Фаучи изтъкна същото твърдение за причината за пандемиите от страна на хората в заключението на статия, която написа в сп. Cell миналата година (EmergingPandemicDiseases:HowWeGot toCOVID-19):

„Данните сочат, че SARS, MERS и C0VID19 са само последните примери за смъртоносна вълна от предстоящи коронавируси и други нови заболявания. Пандемията C0VID19 е поредното напомняне, което се добавя към бързо нарастващия архив от исторически напомняния, че в един доминиран от човека свят, в който човешките дейности представляват агресивно, вредно и небалансирано взаимодействие с природата, ние все повече ще провокираме появата на нови болести. Оставаме в риск в обозримо бъдеще. C0VID19 е сред най-ярките сигнали за събуждане от повече от век насам. Тя трябва да ни накара да започнем да мислим сериозно и колективно за това как да живеем в по-внимателна и творческа хармония с природата, дори когато планираме неизбежните и винаги неочаквани изненади от природата.“

КАКВО СА ИСКАЛИ ДА КАЖАТ ФАУЧИ И ДАЗАК? ЗАЩО РАЗКАЗВАТ ЕДНА И СЪЩА ФАЛШИВА ИСТОРИЯ?

Днес ми изпратиха линк към един от имейлите на Фаучи и загадката защо петима известни учени са съавтори на глупости, публикувани в авторитетното списание Nature Medicine, беше разгадана.

Всъщност имейлите разкриват, че Андерсен (първият автор на статията в Nature Medicine, за която стана дума по-горе) пише на Фаучи на 1 февруари, като го информира, че Андерсен и колегите му са открили необичайни характеристики на коронавируса, които „(потенциално) изглеждат инженирани“. Не знаем какво се е случило през следващия месец, но на 6 март Андерсен изпраща друг имейл до Фаучи, Франсис Колинс и Джеръми Фарар, в който им благодари за „съветите и ръководството“ по статията, която предстои да бъде публикувана в Nature Medicine. В тази статия се прави обратното заключение на електронното писмо от 1 февруари, като се твърди, че вирусът не е могъл да бъде конструиран.

След това тази статия е използвана като основополагащ камък за твърдението за естествения произход на C0VID. Ето имейлът от 6 март:

[бел. прев. – Следва превод на имейла:

Изпратен: неделя, 8 март 2020 г., 09:23:28
До: Кристиан Г. Андерсен
Копие до: Джеръми Фарар, Франсис Колинс, Робърт Гари, Едуард Хоумс, Андрю Рамба, Иън Липкин, Крис Емъри
Относно: Re: SARS-CoV-2 статии за публикуване в Nature Medicine

Кристиан:
Благодаря ти за бележката. Хубава работа по тезата.
Тони

На 6 март 2020 г, в 16:23 ч., Кристиан Г. Андерсен

Скъпи Джеръми, Тони и Франсис,

Благодаря ви отново за съвета и ръководството, тъй като работим по тезата за „произхода“ на SARS-CoV-2. Щастливи сме да съобщим, че материалът беше току-що приет от Nature Medicine и ще бъде публикувам в кратък срок (не съм сигурен кога).

За да ви държа в течение, исках просто да споделя приетата версия с вас, както и чернова за съобщението в пресата. Ние все още очакваме коректурите, така че моля да ме уведомите, ако имате някакви коментари, предложения или въпроси относно материала и пускането в пресата.

Тони, благодаря ти за директните думи по Си Ен Ен снощи – забелязва се.

Поздрави,
Кристиан

***край на имейла***]

Първият автор на статията в Nature Medicine благодари на 3 невероятно важни хора за техните „съвети и ръководство“ по отношение на тезата. И тримата са изследователи в областта на медицината и те отделят повече пари за медицински изследвания от всеки друг по света, може би, с изключение на Бил Гейтс. Фаучи управлява Националния институт по алергии и инфекциозни болести; Колинс е директор на Националния здравен институт (номинално шеф на Фаучи), а сър Джеръми Фарар е директор на благотворителната фондация Wellcome Trust. Джеръми също подписа писмото на The Lancet. И той е председател на Научната консултативна група на СЗО за научноизследователска и развойна дейност (COVID-19 clinical trials: learning from exceptions in the research chaos), която го постави на мястото на водач на изследването „Солидарност“ на СЗО, при което 1000 неволни субекти бяха предозирани с хидроксихлорохин, за да се спре употребата на лекарството за C0VID. Джереми е работил във Виетнам, където е имало много малария, и той също е участвал в SARS-1 там (Coronavirus Crisis Update: Live from Munich with Jeremy Farrar of the Wellcome Trust). Освен това той играе основна роля в организирането на проучването „Възстановяване“ на Обединеното кралство, където 1600 субекти са предозирани с хидроксихлорохин. Смятам, че той е имал някаква представа за подходящата доза хлорохинови лекарства от опита си във Виетнам. Но дори и да не е, Фарар, Фаучи и Колинс са щели да научат за подобни предозировки, след като Бразилия разказа на света за това как по погрешка са предозирали пациенти в опит с хлорохин за C0VID, публикуван в JAMA в средата на април 2020 г. Тридесет и девет процента (39%) от субектите в Бразилия, които са получавали високи дози хлорохин, са починали, средна възраст 50.

[бел. прев. – JAMA: The Journal of the American Medical Association е рецензирано медицинско списание, което се публикува 48 пъти годишно от Американската медицинска асоциация. В него се публикуват оригинални изследвания, рецензии и редакционни статии, обхващащи всички аспекти на биомедицината.]

И все пак опитите „Солидарност“ и „Възстановяване“ с хидроксихлорохин продължиха и през юни, като бяха спрени едва след като екстремните им дози бяха разкрити.

Фаучи се погрижи да контролира насоките за лечение на C0VID, които излязоха от Националния институт по алергии и инфекциозни болести, като препоръча да не се използват както хлорохинови препарати, така и ивермектин. NIAID на Фаучи отмени и първото широкомащабно проучване на лечение с хидроксихлорохин в началото на заболяването, след като бяха включени само 20 от очакваните 2000 участници.

КАКВО ОЗНАЧАВА ВСИЧКО ТОВА?

  • Съществува заговор между петимата автори на статията в Nature Medicine и ръководителите на NIH, NIAID и Wellcome Trust за прикриване на лабораторния произход на С0VID.

  • Съществува заговор, в който участват Питър Дазак, Тони Фаучи и други, за да прокарат теорията за естествения произход.

    (Вж. другите имейли на Фаучи, които бяха неотдавна публикувани) Фаучи компенсира повечето пари, които Тръмп отдръпна от Дазак.

  • Съществува заговор, в който участва Дазак, за да напише материала в The Lancet и да скрие произхода му, да прокара теорията за естествения произход и да обяви всички други идеи за теория на конспирацията. Постът в блога на Колин е още една част от тази история.

  • Фарар е участвал активно и в двете големи изпитвания на свръхдоза с хидроксихлорохин (при които са починали общо около 500 души).

  • Фарар, Фаучи и Колинс са спрели средства за научни изследвания, които биха могли да подпомогнат качествени изпитвания на употребата на хлорохини и ивермектин и други лекарства с променено предназначение, които биха могли да обърнат пандемията.

  • Дали изброените тук четирима души са пряко замесени в създаването на пандемията, както и в удължаването и неправилното лечение, използвани по време на пандемията?

Не искам да си присвоявам кредити неправомерно. Дан Сироткин забеляза статията в Nature Medicine преди мен и писа ясно за нея. Запознах се с творчеството му едва много по-късно.

ЗА АВТОРА:

Мерил Нас, доктор по медицина, Американски борд по вътрешни болести (ABIM), е специалист по вътрешни болести със специални интереси в областта на предизвиканите от ваксини заболявания, синдрома на хроничната умора, синдрома на войната в Персийския залив, фибромиалгия и токсикология. Като епидемиолог по биологични оръжия разследва най-големия в света епизоотичен антракс в Зимбабве и разработва модел за анализ на епидемии, за да прецени дали те са естествени или изкуствено причинени.
Като експерт по антракса, Нас прави преглед на спонсорираните от правителството изследвания на антракс в контекста на Конвенцията за биологичните оръжия, използва антракса като модел за обсъждане на начините за предотвратяване на биологични оръжия, прави преглед на антраксните ваксини и тяхната роля в профилактиката на биологични оръжия и играе основна роля в обучението на военнослужещи, Конгреса и обществеността относно антракса и науката, която е в основата на използването на антраксни ваксини, както и други методи за реагиране на заплахата от антракс. Тя играе важна роля в създаването на коалиция, която се бори срещу програмата за имунизация с ваксина срещу антракс. Нас активно помага на юридически екипи, които защитават отказали ваксина срещу антракс и болни военнослужещи в САЩ и Канада. (Източник: Аdvisory board)

Автор: Мерил Нас (доктор по медицина), 05/06/2021
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн“

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

Който желае може да се присъедини към групата 👉 ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ЛЮБОПИТНО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.