Тоталитарните мокри сънища на 24 парцала (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

//

«Перверзията на проправителствените медии отвежда медицинския фашизъм и тиранията до качествено нов кръг на преизподнята. Новите приказки на Шехерезада Герберска определено не са за деца. В една от историите на партийния официоз „24 часа“ се разказва, че ваксините не били личен избор и трябвало да са задължителни, защото били купени с „общи пари“. С други думи, тоталитарното издание ни казва: в бъдеще жените, на които се дават детски помощи, не трябвало да имат право на личен избор ДАЛИ да забременеят отново и КОЙ МЪЖ да им направи оплождащата „ваксинация“. Защото „юридическият принцип“ е същият.», – Иван Стаменов — Стопанина 

ВИДЕО

БЕЛ. РЕД; ОБЪРНЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ И СЕ ЗАМИСЛЕТЕ НАД ЕДНО МНЕНИЕ ОТ АНКЕТАТА ПО-ДОЛУ. ВАЖИ С ПЪЛНА СИЛА И ЗА ТАЗИ СТАТИЯ, ЦИТАТ:

«Това е тест за стадото. Ваксините ще станат задължителни така или иначе. Поне такъв е глобалният план на господарите на света… сега просто управляващата “БГ“-измет пускат фишеци чрез преститутките,за да проверят настроенията и как овцете ще реагират на една такава бъдеща заповед… Никога не се примирявайте! Мислете за децата си и си помислете дали искате да ги оставите да живеят здрави и свободни или искате да ги видите ако не инвалидизирани то със сигурност стерилизирано-чипирано-контролирани…»

Последно от БЪЛГАРИЯ