Трагикомични истории по времето на карантина в Испания (ВИДЕО)

/

Хората, оказали се в карантина, страдат от изолация. Тези чувства и преживявания са естествени, защото губят обичайния си начин на живот и това не е леко.

В Испания, където карантината е най-сериозна, полицията патрулира по улиците и глобява всички, които са излезли на улицата по „неподходящ“ повод.

Някои от разказите на испанци, които живеят в карантина, звучат не само комично, но и трагикомично.

В каталунския град Сан Адриа бил глобен човек за това, че разхождал кучето си осем часа. Той има правото да го разхожда, но само около дома си, и то по-бързо, обаче на собственика на кучето му се разхождало.

Появил се черен пазар за разхождане на кучета. Типична обява до асансьор в блок: „Куче под наем! Един кръг – пет евро, пет кръга – 20 евро.“

https://youtu.be/tB24fZQyDRc

Във Валенсия срещу полицейско управление спрели разхождащ кучето си гражданин заради това, че кучето му било играчка. Той дърпал на повод плюшено куче и дълго се опитвал да докаже на полицаите, че в закона не е записано, че кучето трябва да бъде живо. Тъй като това бил първият ден на извънредния закон, полицията не го глобила и гражданинът се отървал само с предупреждение.

Един мъж от каталунския град Фигерас бил глобен с 601 евро за това, че излязъл от дома си заради посещение при проститутка; в протокола полицаят отбелязал, че за мъжа това била услуга от „първа необходимост“. Полицаите информирали гражданина, че в закона за извънредното положение не са предвидени такива услуги.

В Барселона бил задържан 44-годишен мъж, който се нахвърлил на полицаите с вика: „Арестувайте ме, повече не мога да прекарвам толкова време вкъщи с майка ми!“

Издателство PACПEP

https://www.facebook.com/BulgarianDefenseLegion/posts/1283722221827361?__xts__%5B0%5D=68.ARAenZauLcQfoOrED93_QD0UjG3wJhgvWkLdoe47f0e25NPUmJKbPGop4Jj3XyOsAhM8BtU5EHoSDjqCVRXMzwaSE9b5aFaFdMffczwJsvn_p-gUQOGELMUbLHsvdXaEdgZH-4ERyhICPU66WGv8_Pkvx62r11ieAAYrrIybdaGxouFzdVjHFpjADYeDQp7GBZWq0CIsyNH6-MYPs-6-t3Dkf73CSVbH4nWN3UQ0n7RdpW3tkrpTsS9-tsHcCGZXA0uxAPEOvEIu-TnDSnWiIDoEGpqyqVrI9ScPhZh7lEbn9D020wOmlNuN8rRrTCuSeY8CC3zOVNJ-AR2TQWV5woDo5gUUX1g9bRl0RwVbr8hvyyZLN7jRSXem3A&__tn__=-R

Ако мислите за болестта,значи излъчвате на нейната честота!
– Обяснение на факта,защо епидемията поразява най-малко децата,и най-сериозно – възрастните хора.

Под масова психоза

Последно от ВИДЕО