Третата световна война е ФАКТ

/

Третата световна война е вече тук и тя ще бъде най-паметната в историята на човечеството.

Това е войната срещу дълбоката държава, наричана още Кабала, онази малка група от хора, които контролират и унищожават света хилядолетия наред. Това са едни фанатизирани и окаяни души, сеещи непрестанно разруха!

Това са същите хора, които стоят зад:

1. Почти всички войни.

2. Всички патентовани болести.

3. Най-големите канали за трафик на деца в света.

4. Умишленото събаряне на кулите близнаци.

5. Най-големият финансов скам наречен Федерален резерв.

6. Банковите картели.

7. Депопулацията на населението на Земята.

8. Масовият мор от умишлено пуснати болести и техните ваксини.

И още хиляди други неща…

Измислената пандемия с Ковид-19 е един от техните инструменти във войната с цел потъпкване на човешките права и проверка на това доколко слушаме и сме готови да се подчиняваме. Опитите им няма да спрат дотук и могат да стигнат много по далеч, но това са едни отчаяни опити на една разпадаща се империя.

Добре е да знаем какво наистина се случва, а не какво ни насаждат да мислим, че се случва. Това не е повод за ПАНИКА, а за СЪБУЖДАНЕ! Нещата сега не са по-зле, те винаги са били такива зад кулисите, по отношение на управлението на света с разликата, че сега тинята на дъното се е размърдала и се вижда реално какво се е случвало през всички тези години… Как сме били лъгани, ограбвани, избивани и манипулирани.

Кампанията за Новия световен ред е планирана много отдавна и планът е вървял перфектно, но вече идва времето, в което хората се събуждат и лъжите излизат наяве.

Най-силният коз в ръцете на шепата хора, които управляват света, така наречения „Световен елит“, е нашата дезинформираност и страхът, с който ни управляват като марионетки. Затова се наливат милиарди долари в медиите, така наречените средства за масово „информиране“ и ни внушават, че сме никои, че нямаме сила, че нищо не зависи от нас, и че сме едни жалки биологични видове, появили се вследствие на милиони години еволюция.

Знаете ли, че от създаването на телевизора до днешна дата, функцията му не се е променила … Тази функция е контрол на съзнанието над масите. Тази пластмасова кутия наречена телевизор държи хората в един транс, който ги кара да мислят като по телевизията, да говорят като по телевизията, да се държат като по телевизията и да живеят като по телевизията. Медиите и образователната система са най-силните оръжия на Световния елит, което превръща хората в кукли на конци … Как ги превръща в кукли на конци?

Като им внушава още в ранна детска възраст, че са никои, че нямат сила, че нищо не зависи от тях, че богатите са лоши, че е нормално да си беден, че е нормално да си болен и с хронично влошено здраве с напредването на възрастта, че мислите ти нямат сила върху теб и реалността ти и, че просто се раждаш и умираш. Тази ранно формирана парадигма в умовете на децата става дълбоко вкоренена фундаментална система от вярвания, която с пълен размах ръководи живота им и се предава от поколение на поколение, създавайки един омагьосан кръг. Хората трябва да се събудят и да осъзнаят силата си … Силата на Световния елит е в това, че ние не осъзнаваме нашата собствена сила.

Това ще е най-паметната война от всички, защото ще бъдем свидетели на най-голямата революция в историята на човечеството наречена „Падението на империята на КАБАЛА“.

Падението им няма да е бързо, нито лесно… Това ще е процес, който ще отнеме време и ще има поражения в много аспекти, но той ще доведе до невиждан и нечуван разцвет на планетата ни! Много духовни водачи и пророци са говорили за този преход и го наричат прехода към „Златната епоха“. Епоха, в която злото вече няма да властва и да управлява света. Промените, които се случват са на много нива. Една от най-важните е, че планетата ни преминава в ново измерение-епохата на Водолея, нещо, което се случва веднъж на 26,000 години!

Ще сме свидетели на паметни събития, които ще останат в историята и сме късметлии, че ще успеем да видим част от Златната епоха!

Мартин Димитров 

ПО ТЕМАТА

Банкери организират всички войни заради печалби и световно господство

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Деца за органи: хиляди българи са отвлечени и изкормени за “резервни части“

Нещо умопомрачително от официалния сайт на Световната банда: COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ)

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

Излишните хора (ВИДЕО)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times