БГ

Третата световна война е ФАКТ

Третата световна война е вече тук и тя ще бъде най-паметната в историята на човечеството.

Това е войната срещу дълбоката държава, наричана още Кабала, онази малка група от хора, които контролират и унищожават света хилядолетия наред. Това са едни фанатизирани и окаяни души, сеещи непрестанно разруха!

Това са същите хора, които стоят зад:

1. Почти всички войни.

2. Всички патентовани болести.

3. Най-големите канали за трафик на деца в света.

4. Умишленото събаряне на кулите близнаци.

5. Най-големият финансов скам наречен Федерален резерв.

6. Банковите картели.

7. Депопулацията на населението на Земята.

8. Масовият мор от умишлено пуснати болести и техните ваксини.

И още хиляди други неща…

Измислената пандемия с Ковид-19 е един от техните инструменти във войната с цел потъпкване на човешките права и проверка на това доколко слушаме и сме готови да се подчиняваме. Опитите им няма да спрат дотук и могат да стигнат много по далеч, но това са едни отчаяни опити на една разпадаща се империя.

Добре е да знаем какво наистина се случва, а не какво ни насаждат да мислим, че се случва. Това не е повод за ПАНИКА, а за СЪБУЖДАНЕ! Нещата сега не са по-зле, те винаги са били такива зад кулисите, по отношение на управлението на света с разликата, че сега тинята на дъното се е размърдала и се вижда реално какво се е случвало през всички тези години… Как сме били лъгани, ограбвани, избивани и манипулирани.

Кампанията за Новия световен ред е планирана много отдавна и планът е вървял перфектно, но вече идва времето, в което хората се събуждат и лъжите излизат наяве.

Най-силният коз в ръцете на шепата хора, които управляват света, така наречения „Световен елит“, е нашата дезинформираност и страхът, с който ни управляват като марионетки. Затова се наливат милиарди долари в медиите, така наречените средства за масово „информиране“ и ни внушават, че сме никои, че нямаме сила, че нищо не зависи от нас, и че сме едни жалки биологични видове, появили се вследствие на милиони години еволюция.

Знаете ли, че от създаването на телевизора до днешна дата, функцията му не се е променила … Тази функция е контрол на съзнанието над масите. Тази пластмасова кутия наречена телевизор държи хората в един транс, който ги кара да мислят като по телевизията, да говорят като по телевизията, да се държат като по телевизията и да живеят като по телевизията. Медиите и образователната система са най-силните оръжия на Световния елит, което превръща хората в кукли на конци … Как ги превръща в кукли на конци?

Като им внушава още в ранна детска възраст, че са никои, че нямат сила, че нищо не зависи от тях, че богатите са лоши, че е нормално да си беден, че е нормално да си болен и с хронично влошено здраве с напредването на възрастта, че мислите ти нямат сила върху теб и реалността ти и, че просто се раждаш и умираш. Тази ранно формирана парадигма в умовете на децата става дълбоко вкоренена фундаментална система от вярвания, която с пълен размах ръководи живота им и се предава от поколение на поколение, създавайки един омагьосан кръг. Хората трябва да се събудят и да осъзнаят силата си … Силата на Световния елит е в това, че ние не осъзнаваме нашата собствена сила.

Това ще е най-паметната война от всички, защото ще бъдем свидетели на най-голямата революция в историята на човечеството наречена „Падението на империята на КАБАЛА“.

Падението им няма да е бързо, нито лесно… Това ще е процес, който ще отнеме време и ще има поражения в много аспекти, но той ще доведе до невиждан и нечуван разцвет на планетата ни! Много духовни водачи и пророци са говорили за този преход и го наричат прехода към „Златната епоха“. Епоха, в която злото вече няма да властва и да управлява света. Промените, които се случват са на много нива. Една от най-важните е, че планетата ни преминава в ново измерение-епохата на Водолея, нещо, което се случва веднъж на 26,000 години!

Ще сме свидетели на паметни събития, които ще останат в историята и сме късметлии, че ще успеем да видим част от Златната епоха!

Мартин Димитров 

ПО ТЕМАТА

Банкери организират всички войни заради печалби и световно господство

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Деца за органи: хиляди българи са отвлечени и изкормени за “резервни части“

Нещо умопомрачително от официалния сайт на Световната банда: COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ) – /ОБНОВЕНА/

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

Излишните хора (ВИДЕО)

 

Предишна Статия

Нещо умопомрачително от официалния сайт на Световната банда: COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ)

Следваща Статия

Рисунки на спасени деца от сатанинско-педофилиските кръгове (ГАЛЕРИЯ)

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да си дойдем на думата! Вижте непубликуван официално запис на премиера на Канада Джъстин Трюдо за „Голямото зануляване“ на конференция на ООН от 29.09.2020 (ВИДЕО – БГ СУБ)

ВИДЕО     Изтекъл френски правителствен документ потвърждава Голямото зануляване, планирано от Новия световен ред: Un

Ето как ще ви чипират

Science Translational Medicine , 18 Dec 2019 публикува научна разработка със следното заглавие: „Биосъвместими близки инфрачервени

Don`t copy text!