Тровят ни чешмяната вода

/

Установено е, че всяка година над 6500 от новите случаи на хора с рак на пикочния мехур се дължи на излагането им на трихалометани в питейната вода.

За проучването, което е направено в „Института за световно здраве“ в Барселона, са се включили всички страни членки на ЕС минус България (сещайте се защо) и Румъния, които не са представили адекватни данни. Независимо от това, констатациите на проекта, който обхваща 75% от населението на ЕС – са зловещи. Нивата им са над нормата почти навсякъде, като най-страшни са в Кипър, Малта и Ирландия, където също и флуоридират.

Трихалометаните са клас молекули, които се появяват като страничен продукт на дезинфектантите, използвани за пречистването на питейната вода. Когато основния химикал използван за пречистване (хлор) попадне в контакт с биологичната материя се разпада на трихалометани. Въпреки че е легално до определено ниво, дългото излагане се свързва постоянно с повишен риск от рак на пикочния мехур. Този риск при мъжете се увеличава с до 51%.

В последната директива на Европейския съвет няма разпоредба за намаляване на този максимум.

Ракът на пикочния мехур е само десетия най-често срещан в Обединеното кралство, а 135000 е броят на диагностицираните с него през 2016 г. в ЕС.

Ако се намалят нивата до допустимите за ЕС, това би означавало намалението на раковите случаи с до 44%, но за сега това изглежда малко възможно, защото “Директивата на Европейския съвет за питейната вода” не се чувства под натиск за преосмислянето на проблема. Най-малкото, за да намалят нивата до допустимите количества.

Е, да! Обръщайки се към нас, дори и да се прибегне до някакви мерки в ЕС (малко вероятно), то ние българите, които все още живеят/живеем в страната си, едва ли ще имаме и най-малка надежда, имайки предвид състоянието на ВиК, които са срам и позор за цялото население.

По публикация на Питер Андрюс, ирландски журналист и писател базиран в Лондон, в rt.com
Превод на български: ANONYMOUS BULGARIA

ПО ТЕМАТА

Арсен, олово и токсични химикали в чешмяната вода в САЩ

 

НАСА призна: Пръскат ни с тежки метали и ваксини от въздуха!

 

Пчелен апокалипсис: след 17 години в света няма да има плодове! Какво ще се случи със света, когато пчелите изчезнат?

 

Проф. д-р Ръсел Блейлок: Химтрасетата унищожават човечеството! Правителствата трябва да спрат отравянето на планетата (Шефът на ЦРУ Джон Бренън признава за Chemtrails – ВИДЕО)

 

По-страшно от живака и цианида. Как ни тровят с палмово масло

 

“Лепило за месо” – Как ни тровят (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Фармацевтичните гиганти от години крият за обикновен витамин, убиващ рака

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

Ивановден е!

Честит Ивановден! Честит празник на всички именици! Ивановците в България са над 300 хиляди! Да са

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times