Тръмп: Горд съм, че бях първият US президент от десетилетия, който не започна нито една война! Политическото движение, което създадох, тепърва започва! (ПРОЩАЛНОТО ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП КЪМ АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД-ВИДЕО)

/

На 8 януари 2021 г. Тръмп пусна в Twitter много странен туит: „Моите поддръжници ще имат „Силен глас“ и те „няма да бъдат подлагани на пренебрежение“. Веднага след това последва масово оповестяване на военните. (Силен глас – „Loud Voice“ е кодовият термин за системата за масово оповестяване на военните).

А “една жена каза”, че Пилот на ВВС (ранг неуточнен) е получил следната информация:

„Необходимо ни е 100% от хората да са у дома, за да могат да видят какво ще излъчват американските военни по телевизията в целия свят. Ще бъде много болезнено, но не можем повече да разделяме хората.

Ще преминем на пълно световно военно положение. Президентът ще бъде на борд номер едно, когато ще изпрати седем президентски съобщения до телефоните и телевизорите по целия свят чрез системата за аварийно излъчване. Отсега нататък всички световни военни сили, чрез американската армия, ще изключат всички средства за масова информация: интернет, телефони, телевизионни програми. Всички те ще бъдат под един и същ авариен канал. Там американските военни ще излъчват 10 дни Бурята. Десет дни телевизионни сесии. Около три или четири видео признания пред военен трибунал. Множество доказателства. Докато това се случва, те ще свалят правителства, ще извършват глобални арести и това ще продължава. Така че американци ще бъдат арестувани по целия свят. Не само тук, в САЩ, но и в други части на света. Също така, хора от цял ​​свят, които са участвали в този опит за преврат срещу президента на САЩ, ще бъдат арестувани. „

Инагурацията на Байдън ще е в 12 часа. До 12 часа президент е Тръмп. Той е планирал в 8 сутринта да проведе военна церемония във военната база Ендрюс, недалеч от Вашингтон. И кой ще провежда церемонията на тази военна база Ендрюс – морските пехотинци, корпус на Морската пехота. Те вече са там, в тази база. Корпусът на Морската пехота може да се използва лично от президента, без съгласуване с Конгреса. За армията и флота се изисква съгласуване с Конгреса.
Възможно е в Белия дом Тръмп да не се върне, защото е възможно Вашингтон и да не бъде столица на САЩ. След церемонията Тръмп заминава за Филаделфия – първата столица на САЩ.

CNN : Президентът на САЩ Доналд Тръмп може да излезе с обръщение, което се готви да запише в близко бъдеще.

Междувременно главата на ЦРУ Джина Хаспел подаде оставка. Кой способства за прикриването на информация за изборна измама и бе организатор на фалшификации с използване сървъри в други държави? Правилно, ЦРУ. Това предполага, че Тръмп подготвя разкриването на документи за фалшификации, които преди това са били възпрепятствани от ЦРУ.

Тръмп разсекрети документи за взривяването на двата небостъргача през 2001 година. 2017 година 2000 морски пехотинци атакуваха щаба на ЦРУ в Ленгли и иззеха документи. Сега част от тях разсекретява Тръмп. Там сред организаторите се споменава Бжежински и няколко пъти Сорос. Тогава предложиха на Кисинджър да оглави комисията по разследване на терористичните актове от 11.9.2001, но седмица след това той се отказа.

Прогнозите се сбъдват! Тръмп и Белите шапки възстановяват САЩ (ДОКЛАД)

Байдън номинира трансджендъра Рейчъл Левайн за поста помощник-министър на здравеопазването.

А вече Тръмп се обърна към американските граждани с прощална реч.

„Политическото движение, което създадох, тепърва започва!“

Той подчерта, че е „горд, че е първият американски президент от десетилетия, който не започва нови войни“.

„Поех върху себе си най-тежките битки, най-твърдите боеве, най-тежките решения. Вие за това и ме избрахте. Направихме това, за което дойдохме. И дори повече. Искам да знаете, че политическото движение, което създадох, тепърва започва.“

  • Олег Костадинов, Яндекс

ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА САЩ И ТЕХНИТЕ ВОЙНИ

САЩ Доналд Тръмп

ПО ТЕМАТА

ВИДЕО: Доналд Тръмп: „Бъдещето не принадлежи на глобалистите, бъдещето принадлежи на патриотите“!  Доналд Тръмп е единственият президент от новата история на САЩ, който не водил нито една война! (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ИЗМАМИТЕ В САЩ: 1,8 млн. мъртъвци „гласували” в САЩ, машини надписали хиляди гласа

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times