Тръмп иска лична среща с Путин преди изборите в САЩ

Американският президент Доналд Тръмп е изявил желание за лична среща с руския си колега Владимир Путин преди изборите в САЩ през ноември, съобщи NBC News, позовавайки се на свои източници в Белия дом.

Според тях, администрацията на Тръмп обмисля няколко варианта за местата и датите на срещата на върха, включително през септември в Ню Йорк. Целта на такава среща, според американската администрация, е да бъде съобщено за постигнат съществен напредък в разработването на споразумение за контрол на ядрените оръжия, съобщава NBC.
Според източниците на телевизионния канал, това би позволило на Тръмп да демонстрира в навечерието на изборите, че е в състояние да договаря важни споразумения.

За 16 август във Виена е насрочен пореден кръг преговори по въпросите на стратегическата стабилност между зам.-министъра на външните работи на Русия Сергей Рябков и специалния пратеник на САЩ за контрол на оръжията Маршал Билингсли.

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

Фейсбук страница