⚠⁠⁠ На 27.08.2021 г. е внесен законопроект, който цели да узакони в България медицинския фашизъм❗ ⚠⁠⁠ Позиция на «Движение Българско Семейство» относно Законопроект за изменение и допълнение на Закона за здравето, внесен в НС под номер 46-154-01-19/28.08.2021г., от депутати от Демократична България❗

Тъпотията и наглостта явно са страничен €фект от тромбсините: Новите низости на пров@к$ърите, които звучат сякаш са чипирани и през тях говори не особено висок изкуствен интелект… (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

/

ВИДЕО

ВИДЕО: Иван Стаменов — Стопанина

⚠⁠⁠ На 27.08.2021 г. е внесен законопроект, който цели да узакони в България медицинския фашизъм❗ ⚠⁠⁠ Позиция на «Движение Българско Семейство» относно Законопроект за изменение и допълнение на Закона за здравето, внесен в НС под номер 46-154-01-19/28.08.2021г., от депутати от Демократична България❗ 👇

Заповедите на Министъра на здравепогазването не подлежат на изпълнение (ОБНОВЕНА)

 

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Фатмака: Не избирай какво да ти вкарам! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Тоталитарните мокри сънища на 24 парцала (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Британският „Индипендънт“ с вероломна статия за наивниците: Старият живот ще се върне с ваксините… ама друг път! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Ето какво носят Тиквата и ГЕРБ с обявената си подкрепа за идеята на господарите им: Кастите на „Великия рестарт“ и ваксиналните паспорти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Накратко за реалните рискове от ваксините (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

За фалшивата пЪндемия, за възхода на диктатурата по света и… вакШИТите, които не са това от рекламата. Всичко, което няма да чуете или прочетете в пропагандната машина на властите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

〈Corona World Order〉 Нечувано и невиждано! Германия изгражда “ХРИСЛЯМСКИ “ храм, в който християни, ислямисти и атеисти ще почитат Единната Световна Религия на психопатите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Бил Гейтс: ГМО ваксини ще ви правят ГМО човеци с ГМО комари! Поредна мисирка иска да превърне България в Северна Корея и самостоятелно мислещите да бъдат „превъзпитавани“ и „дисциплинирани“ в затвор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Морален урод ли е проф. Момеков? Наглец поведе война срещу милиони българи (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Ваксиноморът полази Уелс и Англия + още за медикофашизма! Нови трибунали? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Както се очакваше: Ковид ваксините причиняват и аборти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

РСR тестовете събират ДНК за биооръжия (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Иван Стаменов разбива на пух и прах Пастор Ботокски от Министерство на здравепогазването (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

СЪС или ОТ ваксини се умира? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Какво се задава около 2025 г. според доклад на NASA (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Доц. Гломб: По-добре да пострадате от ваксинална тромбоза

 

СВЪРЗАНИ С ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ВИДЕОТО ПУБЛИКАЦИИ

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

 

ПО ТЕМАТА

Стойчо Кацаров, преди да $тане министър❗👇

Румен Сорос активира С0VID геноцидът в България! По план

 

Флорида забрани със закон задължителната ваk$инацияЗабрана и $ 5000 глоба и за бизнеси, държавни учреждения, училища и университети изискващи от посетители, студенти, ученици, преподаватели и всички работещи $ертификати за ваk$инация👇

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама❗
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

 

CDC публикува научен документ, който потвърждава цялата измама 👇

Проф. д-р Сушари Бакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

 

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат кръвни съсиреци❗

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

 

Боклукът Соломон Рussу мечтае да вкарва антиваксъри в затвора

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ГЛЕДАНЕ ВИДЕО👇

 

Дами и господа,

Каква я мислехме, каква стана! Дали ще пращат картички с извинение на тези, които приеха да заместят лабораторните плъхове в този експеримент?

Зашеметяващ доклад в шест страници с данните от клиничните изпитвания от ваксините срещу COVID-19 заключава, че няма научни данни, че ваксините могат да подобрят здравето на населението.

Не само това, докладът казва, че данните изглежда сочат в обратна посока – изводът, че има повече вреда, отколкото полза от получаването им.

Изследването е публикувано в понеделник, 23 август 2021 г., в изданието на Trends in Internal Medicine от 25 август 2021 г. Анализирайки всяка от ваксините поотделно, проучването се фокусира върху нежеланите събития, настъпили след ваксинацията с всяка от наличните понастоящем ваксини, и твърди, че „действителният спад в здравето, причинен от ваксините, вероятно е много по-лош“ от това, което показват повечето налични таблици с данни.

И накрая, изследването казва, „ако епидемията от COVID-19 е резултат от атака на биологично оръжие и устойчивите на ваксина варианти представляват освобождаването на различни прототипи, тогава имунизацията е почти сигурна, че ще се провали.“

  • Таня Тодорова

us-covid19-vaccines-proven-to-cause-more-harm-than-good-based-on-pivotal-clinical-trial-data-analyzed-using-the-proper-scientific-1811.pdf

 

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

 

иРНК (mRNA) fuск-синaтa под електронен микроскоп

«Подробен състав» Интервю за документирано, публикувано изследване – пълен, прецизен анализ на съставките на всяка fuск-синa с всички видове микроскопски уреди, с микрографии – описанията започват от 1:11:30, ВИДЕО

иРНК (mRNA) fuсксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК!

 

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.