Удостоверението за раждане на Барак Хюсеин Обама е фалшиво (НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА-ВИДЕА)

/

Доказателство (с помощта на софтуер), че обнародваното на сайта на Белия дом удостоверение за раждане на Барак Обама все пак е фалшиво

Като едно от основните доказателства се привежда факта, че публикуваният PDF-файл, когато се отвори с Adobe Illustrator, се оказва, че се състои от много припокриващи се слоеве, а сканираните документи винаги се състоят само от един слой.

Ако обаче се изключат тези наложени слоеве, от свидетелството остава почти празната бланка с множество изтрити зони.

Обърнете внимание и на резкия контраст на частите от един и същи подпис, един от подписа е оригинален и е направена с мастило, а останалата част до края е дорисувана с компютър.

  • Official Proof 1 ( Layers ) – ВИДЕО

  • Official Proof 2 ( Optimizing ) – ВИДЕО

  • Official Proof 3 ( Short Form ) – ВИДЕО

  • Official Proof 4 ( OCR / Optimizing ) – ВИДЕО

Интересен е и факта, че както се оказва, Обама не е бил дете? Не е имал детство? Никой не го помни като малък? Много странно, обаче е вярно. Как така? и защо? в цялата страна няма нито един, който да е бил приятел с Обама по време на неговото детство? Защо Обама никой не го помни ? … Доналд Тръмп (октомври 25, 2012) направи обещаното изявление за американския президент Барак Обама. Американският милиардер и телевизионен водещ публикува видео послание в Yotube, в което предложи на Oбама необичайна сделка. Същността и е, че в замяна на публикуването от страна на Обама на неговите документи от обучението му в колежа и университета, както и заявлението му за паспорт, магнатът ще дари $ 5 милиона на всяка благотворителна организация, която посочи президента. “Барак Обама е най — непрозрачният президент в историята на тази страна. Ако той публикува тези документи, това ще елиминира всички въпроси и ще успокои много американци“ — Тръмп. В предложението на милиардера се казва, че документите трябва да се оповестяват публично не по-късно от 17:00 часа по времето на Източното крайбрежие на САЩ на 31 октомври (24 ч. Сф). След това на името на избрания от Обама благотворителен фонд незабавно ще пристигне чек.

Доналд Тръмп и през март 2011 поиска Обама да покаже удостоверението си за раждане ,но реакция нямаше никаква.

ПО ТЕМАТА

Барак Хюсеин Обама призна, че “жена“ му в действителност е травестит на име “Майкъл“ (ВИДЕО)

Барак Хюсеин Обама легализира сатанизма на държавно ниво, преди да освободи поста си на президент

Последно от ВИДЕО

Чуйте пълния запис на Радостин Василев от скандалното заседание на Националния съвет на ПП – Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна

Записът потвърждава, че сме колония и чуждите посолства ни редят правителствата и службите… Кирил Петков в