Ужасът на полиомиелитната ваксина! Разследващият журналист Нил. З. Милър: “Те умъртвяват маймуни, изтръгват им бъбреците и след това отглеждат върху тях вируса на полиомиелита, след което го атенуират – отслабват…“

 

За производството на ваксината срещу полиомиелит съществува цяла индустрия, която се занимава с отглеждане на маймуни.

Производителите отслабват вируса, за да не предизвика заболявания, когато се вкара в организма на човека.
Но когато вируси се предават на други видове, например на човека, тогава възникват проблеми.

Членът на експертния съвет в националната федерация по здравеопазване в САЩ – Сейер Джи:
„Проблемът с ваксината срещу полиомиелит е в това, че тя се отнася към живите ваксини…“

За нея се вземат клетки от друг вид животни, основно клетки от шимпанзета, и се заразяват с вируса. След това се използват за производството на антиген, или посевен материал за ваксини. След което ваксината се дава на човек по перорален метод – през устата, и той се заразява с вируса на полиомиелита.

Сейер Джи смята, че когато се смесват различни типове течности от животни и различни патогени, те по-добре се адаптират към инфектираното тяло. Имунната система не може да реагира силно.

Учените обясняват този факт по следния начин: „… защото теоретично вие не можете да се заразите с полиомиелит в пълна степен от оралната ваксина…“

Но въпреки това хората се заразяват с вируса!
Тъй като имунният отговор е ненормален, вирусът може да остане в организма и да се прояви като скрита или слаба инфекция, която да продължи дори цял живот.

Сейер Джи: „Друг проблем е в това, че клетките на други видове животни съдържат известно количество ендогенни ретровируси, които са способни да се вграждат в ДНК на други животни…“

Ендогенни ретровируси са вируси с ДНК-произход, които се съдържат в генома на невирусните организми. Те присъстват в клетките на зародишевата линия и се предават по наследство.

В ядрото на клетките на шимпанзето има стотици вируси. Когато те попаднат във ваксината, могат да се активизират и да заразят човека. Един от тях е маймунският раков вирус SV40.

Ваксинирането с пероралната полиомиелитна ваксина води до попадане на този вирус в организмите на милиони хора, които нищо не подозират.

Сейер Джи смята, че в неговия организъм вероятно се съдържа вирусът SV40, тъй като майка му е била ваксинирана с тази ваксина.
Този вирус се предава от поколение на поколение и може да се предава безкрайно.

Затова по-късно, през 90-те години, учените започнали да култивират ДНК на вируса SV40 върху ракови тумори на деца и възрастни, болни от рак на костите, на мозъка или на белия дроб.

Те открили връзка между полиомиелитните ваксини и този ДНК вирус SV40, който те култивирали.
С тези ваксини са ваксинирани не само възрастни, но и деца.

Досега няма отговор на въпроса възможно ли е хората, които са били ваксинирани със заразени ваксини, които съдържат маймунския вирус, да са предали на децата си ДНК вируса SV40, който след това да е предизвикал рак на мозъка, на костите или на белия дроб.

Тези проблеми са описани в доклада на основата на изучени материали на журналисти в областта на медицинските изследвания от Нил З. Милър, от члена на експертния съвет в националната федерация по здравеопазване в САЩ – Сейер Джи, от президента на националния център за информация за ваксините Барбара Лоу Фишър и др.

Яндекс, превод: издателство PACПEP

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

Филантропските практики на Гейтс – „жестоки“ и „аморални“! Как Бил Гейтс сложи ръка на Световната здравна организация

Вирусите: Най-съвършеното оръжие на съвременността

Масова чипизация. За противниците – глоба и затвор

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Безпрецедентно! Международният комитет на лекарите – Против принудителното ваксиниране

Гейтс нямал намерение да избива човечеството с принудително ваксиниране и неговата ваксина против полиомиелит не е парализирала индийски деца 

Ваксините причиняват заболявания на нервната система

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

Италианското правителство призова за арест на Бил Гейтс (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Проф. Люк Монтание: Ваксини причиняват аутизъм и внезапна детска смърт, в демократичните държави ваксините не трябва да са задължителни

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

Ваксините – Рак в инжекция

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Последно от ЛЮБОПИТНО

Съдят Pfizer – Патент за дигитален контрол на тестваните и инжектираните за СОVID чрез 5G мрежата и суперкомпютър: Заразяването с СОVID е ставало чрез наночастици и РНК инжектирането също се прави с наночастици и РНК (ПАТЕНТИ+ВИДЕО-БГ СУБ)

Още малко инфо за „ваксиналната“ вакханалия с биологичното оръжие, базирано на иРНК наноплатформа, разработена от DARPA

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че „експерименталните инжекционни течности

В поверителен документ на Pfizer за спайк протеина официално се признава за наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни течности (ДОКУМЕНТ)

Поредната “конспирация“ отива в коша.. Документ на Pfizer потвърждава наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни