Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

/

Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло

Най-малко осем души, които бяха ваксинирани за коронавируса на Ухан (COVID-19) в дните непосредствено след първоначалното разпространение на инжекциите през декември, са претърпели тежки алергични реакции, за които (кабалската) наука сега твърди, че са причинени от наночастиците на токсичната иРНК (mRNA).

Смята се, че съединение, известно като полиетилен гликол (PEG, ПЕГ), което е добавено към структурата на матрицата, обграждаща съставките на иРНК, използвани в Pfizer и вирусната инжекция на BioNTech, предизвиква тежка анафилаксия, което кара властите да отправят предупреждения за опасностите й.

„ПЕГ никога преди не е бил използван в одобрена ваксина, но се среща в много лекарства, които от време на време задействат анафилаксията – потенциално животозастрашаваща реакция, която може да причини обриви, пропадащо кръвно налягане, задух и учестен пулс”, предупреждава списание Science (Сайънс – Наука).

„Някои алерголози и имунолози смятат, че малък брой хора, изложени преди това на ПЕГ, може да имат високи нива на антитела срещу ПЕГ, излагайки ги на риск от анафилактична реакция към ваксината.“

Националният институт по алергия и инфекциозни болести (NIAID), ръководен от Антъни Фаучи, проведе няколко срещи веднага след разпространение на инжекциите, за да обсъди проблема както с Pfizer, така и с Moderna, последната от които пусна своята ваксина COVID-19 малко по-късно.

Присъстваха представители на Администрацията по храните и лекарствата (FDA), както и „независими учени и лекари“.

За да успокои американците, че ваксинацията срещу COVID-19 е „безопасна и ефективна“, NIAID се съгласи да създаде проучване в сътрудничество с FDA, което да анализира как ваксините срещу китайски грип засягат хората с високи нива на анти-PEG антитела.

„Докато не разберем, че наистина има история с PEG, трябва да бъдем много внимателни, когато говорим за това като за свършена сделка“, предупреждава Алкис Тогиас, шеф на клона по алергия, астма и биология на дихателните пътища в NIAID.

COVID-19-ваксини, които правят хората по-податливи на болести, смърт

Въпреки свързаните сериозни рискове, Елизабет Филипс, изследовател на свръхчувствителност към лекарства в медицинския център на Университета Вандербилт и участник в срещата на NIAID на 16 дек. все още вярва, че всеки трябва да се ваксинира.

„Трябва да се ваксинираме“, категорично казва тя. „Трябва да се опитаме да ограничим тази пандемия. Следващите няколко седмици в САЩ ще бъдат изключително важни за определяне на това какво да правим след това.“

Много преди тези ваксини да бъдат пуснати в търговската мрежа, учени и медицински експерти, които не са част от Биг Фарма, изразиха опасения не само относно анафилаксията, но и относно факта, че иРНК ваксините предизвикват това, което е известно като „патогенно грундиране“. (pathogenic priming)

Накратко, патогенното грундиране кара тялото да произвежда толкова много антитела в отговор на ваксината, че когато ваксинираното лице срещне действителния „див“ вирус в реалния свят, неговата имунна система реагира с животозастрашаваща агресия.

Поставянето на ваксина за COVID-19 всъщност може да увеличи риска на човек да се разболее тежко или да умре от излагане на вируса след ваксинацията, с други думи.

„Никога не е имало успешна ваксина срещу ТОРС или MERS, два вируса, свързани със SARS-CoV-2 (вирусът, който може да доведе до заболяването COVID-19.)“, съобщава Informed Choice Washington.

„Моделите с животните разкриха, че въпреки че експерименталните ваксини срещу SARS и MERS могат да създадат големи количества антитела, когато биват предизвикани с излагане на „дивите вируси“, срещу които трябва да бъдат защитени, животните вместо това развиват тежки, дори смъртоносни болестни реакции.“

Д-р Джеймс Лайънс-Вайлер всъщност публикува проучване по този въпрос, като предупреждава, че всички имуногенни епитопи (*) на SARS-CoV-2, с изключение на един, са подобни на човешките протеини, което предполага, че всяка подобна ваксина ще предизвика известна степен на животозастрашаващ автоимунитет.


Под линия: (*) Епитоп – частта от антигенната молекула, към която се прикрепя антитялото.

ИЗТОЧНИК

Превод на български – Николаев, Борбата за планетата Земя!

Това е линкът към статията в Natural News, в която японски учени еднозначно показват, че нано-чатиците от ваксината на Пфайзер не остават само на убоденото място (както твърди Фаучи) а се разпространяват в черния дроб, мозъка, далака, сърцето, яйчниците и тестисите. Когато някой се опита да я публикува във ФБ автоматично му блокират профила за 30 дни, което означава, че в статията е казано нещо важно.

ВИДЕО НА АНГЛИЙСКИ

 

Видеото е подкаст на Майкъл Адамс, който интервюира д-р Миковиц (про-ваксър). Тя казва, че от тези наночастици във ваксините се очаква да умрат над 50 000 000 ваксинирани американци. След това има интервю на д-р Фюлмих, който цитира горното изследване на японските учени.“

Първоначално написана на японски и автоматично преведена на английски статия може да бъде намерена на тази връзка на сървърите на The Bulgarian Times (PDF) .

Про-ваксинален лекар бие тревога:
„Направихме голяма грешка.“,
ВИДЕО НА АНГЛИЙСКИ

 

“Сбъркахме”: Канадските учени бият тревога по повод короновирусните иРНК-ваксини

„Направихме голяма грешка“ – така Байръм Бридъл, вирусен имунолог и доцент в Университета “Гуелф” в Онтарио, описа резултатите от ваксинационните проучвания с новите матрични РНК ваксини срещу коронавирус, пише изданието Children’s Health Defense.

Изследванията на екипа от учени показват, че протеинът на ваксината може да пътува от мястото на инжектиране и да се натрупва в органи и тъкани, включително в далака, костния мозък, черния дроб, надбъбречните жлези и яйчниците. Преди се предполагаше, че новите ваксини ще се държат по същия начин като традиционните .

„Смятахме, че протеинът от шипове е чудесен целеви антиген, но не знаехме, че самият той е токсин и патогенен протеин. Така че, когато ваксинираме хората, неволно инжектираме токсина в тях“, каза Бридъл.

Миналата година Бридъл е получил грант от канадското правителство в размер на 230 000 долара за изследване на развитието на ваксината срещу коронавирус. И заедно с група учени от други страни той е подал искане за информация от японската регулаторна агенция, за да получи достъп до изследвания за биоразпределението след ваксинацията с ваксината на “Файзер”.

Според него това е първото подобно проучване. И това показва, че лекарството не остава в мускулите на рамото, а се разпръсква по цялото тяло.

Установено е също, че ваксинацията води до проблеми със сърдечно-съдовата система. Имунологът обясни механизма на този ефект, който преди това беше открит емпирично в много страни. Установено е, че протеинът с шипове е почти отговорен за увреждане на сърдечно-съдовата система.

По-рано Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията заявиха, че новите матрично-РНК ваксини водят до по-голямо изостряне на сърдечните заболявания от очакваното на етапа на изпитанията .

Потенциалните опасности от новите ваксини са съобщавани много пъти преди. Например ветеранът имунолог Дж. Барт Класен публикува статия в рецензираното научно списание Microbiology & Infectious Diseases. Според получените резултати новите ваксини могат да имат забавен ефект, който ще се появи чак след години. Под въздействието на ваксината, която въвежда нов генетичен материал на човек, протеинът в човешкото тяло може да настъпят патологичните промени, да бъдат причинени хронични дегенеративни неврологични заболявания. Многократно са докладвани и случаи на тромбоза, миокардит в различни страни. Общо в САЩ, според официалните данни, към 24 май, след ваксинация, са загинали близо 5000 души.

Превод: В. Сергеев, Поглед Инфо

„Направихме голяма грешка с шипчестия протеин!“

„Смятахме, че протеинът от шипове е чудесен целеви антиген, но не знаехме, че самият той е токсин и патогенен протеин. Така че, когато ваксинираме хората, неволно инжектираме токсина в тях“, казал Байръм Бридъл, вирусен имунолог и доцент в Университета “Гуелф” в Онтарио за новите матрични РНК ваксини срещу коронавирус.

„Според получените резултати новите ваксини могат да имат забавен ефект, който ще се появи чак след години. Под въздействието на ваксината, която въвежда нов генетичен материал на човек, протеинът в човешкото тяло може да настъпят патологичните промени, да бъдат причинени хронични дегенеративни неврологични заболявания.“ Това пък написал имунологът Дж. Барт Класен в рецензираното научно списание Microbiology & Infectious Diseases.

 

https://youtu.be/hAjgq2zzfn8

 

Проучванията, проведени от група учени, показват, че протеинът на ваксината C0VID може да се придвижи от мястото на инжектиране и да се натрупа в органите и тъканите, включително в далака, костния мозък, черния дроб, надбъбречните жлези и в „доста високи концентрации“ в яйчниците

Преди това изследователите на ваксината за C0VID са предполагали (ВИЖ ТУК), че ваксините за C0VID с иРНК ще се държат като традиционните ваксини. Шипчестият протеин на ваксината, отговорен за инфекцията и най-тежките ѝ симптоми, ще остане предимно на мястото на инжектиране в раменния мускул или в местните лимфни възли.

Но ново изследване, получено от група учени, противоречи на тази теория, заяви миналата седмица канадски изследовател на ваксини срещу рак.

„Направихме голяма грешка. Досега не го осъзнавахме“, казва Байръм Бридъл, вирусолог и асоцииран професор в Университета в Гуелф, Онтарио. „Смятахме, че шипчестия протеин е чудесен прицелен антиген, никога не сме знаели, че самият шипчест протеин е токсин и е патогенен протеин. Така че, ваксинирайки хората, ние неволно им вкарваме токсин.“

Бридъл, който миналата година е получил безвъзмездна помощ от канадското правителство в размер на 230 000 долара за изследване на разработването на ваксина за C0VID (ВИЖ ТУК), заяви, че той и група международни учени са подали искане за информация от японската регулаторна агенция, за да получат достъп до „проучването за биоразпределение“ на Пфайзер (ВИЖ ТУК).

Изследванията на биоразпределението се използват, за да се определи къде в тялото се разпространява инжектираното съединение и в кои тъкани или органи се натрупва.

„За пръв път учените могат да видят къде отиват тези ваксини с информационна РНК [иРНК] след ваксинация“, казва Бридъл в интервюто с Алекс Пиърсън, в което за пръв път разкрива данните. „Може ли да се предположи, че остава в раменния мускул? Краткият отговор е: абсолютно не. Това е много смущаващо.“ (ВИЖ ТУК)

На повърхността на Sars-CoV-2 има шипчест протеин. Този шипчест протеин е това, което му позволява да заразява телата ни – обяснява Бридъл. „Ето защо използваме шипчестия протеин в нашите ваксини“, казва Бридъл. „Ваксините, които използваме, карат клетките в тялото ни да произвеждат този протеин. Ако успеем да създадем имунен отговор срещу този протеин, теоретично бихме могли да предотвратим заразяването на организма с този вирус. Това е теорията, която стои зад ваксината.“

„Въпреки това, когато се изследва лошия C0VID19, [. . . ] сърдечни проблеми, много проблеми със сърдечно-съдовата система, кървене и съсирване, всички те са свързани с C0VID19“, добави той. „При провеждането на тези изследвания научната общност откри, че шипчестият протеин сам по себе си е почти изцяло отговорен за увреждането на сърдечно-съдовата система, ако попадне в кръвообращението.“

Когато пречистеният шипчест протеин се инжектира в кръвта на изследователски животни, те получават увреждане на сърдечно-съдовата система, а протеинът може да премине през кръвно-мозъчната бариера и да причини увреждане на мозъка – обяснява Бридъл (ВИЖ ТУК).

Проучването за биоразпределението, получено от Бридъл, показва, че шипчестия протеин на C0VID попада в кръвта, където циркулира в продължение на няколко дни след ваксинацията и след това се натрупва в органите и тъканите, включително в далака, костния мозък, черния дроб, надбъбречните жлези и в „доста високи концентрации“ в яйчниците.

„Отдавна знаем, че шипчестият протеин е патогенен протеин – казва Бридъл. „Това е токсин. Ако попадне в кръвообращението, може да причини увреждания в организма ни.“

Голям брой проучвания показват, че най-тежките ефекти на SARS-CoV-2, вирусът, който причинява C0VID, като съсирване на кръвта и кървене, се дължат на въздействието на шипчестия протеин на самия вирус.

В неотдавнашно проучване в мед. сп. Clinical and Infectious Diseases [бел. прев. – проучването е публикувано на 20 май 2021 г. от пресата на Оксфордския университет] (ВИЖ ТУК), проведено от изследователи от Brigham and Women’s Hospital [бел. прев. – според сайта на болницата: „Brigham and Women’s Hospital постоянно се класира сред 20-те най-добри болници в страната от U.S. News and World Report (https://www.brighamhealth.org/)] и Медицинското училище на Харвард, са измерени надлъжни плазмени проби, събрани от 13 реципиенти на ваксината на Модерна 1-29 дни след първата доза и 1-28 дни след втората доза.

При 11 от тези лица са открити нива на SARS-CoV-2 протеин в кръвната плазма само ден след първата доза от ваксината, като при 3 от тях са открити нива на шипчестия протеин. Открита е и протеинова „субединица“, наречена S1, която е част от шипчестия протеин.

Шипчестият протеин е открит средно 15 дни след първата инжекция, а при един пациент е открит на 29-ия ден – един ден след втората доза от ваксината – и изчезва два дни по-късно.

Резултатите показват, че производството на антиген S1 след първоначалната ваксинация може да се открие до първия ден и е налице извън мястото на инжектиране и свързаните с него регионални лимфни възли.

Ако приемем, че средният обем на кръвта на възрастен човек е приблизително 5 литра, това съответства на пикови нива от приблизително 0.3 микрограма циркулиращ свободен антиген за ваксина, предназначена да експресира само мембранно закотвен антиген.

В проучване, публикувано в Nature Neuroscience (ВИЖ ТУК), лабораторни животни, на които е инжектиран пречистен шипчест протеин в кръвта, развиват сърдечно-съдови проблеми. Шипчестият протеин преминава и през кръвно-мозъчната бариера и причинява увреждане на мозъка.

[бел. прев. – Nature Neuroscience е месечно научно списание, публикувано от Nature Publishing Group]

Според Бридъл е било голяма грешка да се смята, че шипчестия протеин няма да попадне в кръвообращението. „Сега разполагаме с ясни доказателства, че ваксините, които карат клетките в делтоидните ни мускули да произвеждат този протеин – че самата ваксина, плюс протеинът – попада в кръвообращението“, казва той.

Бридъл заяви, че научната общност е открила, че шипчестия протеин сам по себе си е почти изцяло отговорен за увреждането на сърдечно-съдовата система, ако попадне в кръвообращението.

След като попадне в кръвообращението, шипчестия протеин може да се свърже със специфични АСЕ2 рецептори, които се намират върху тромбоцитите и клетките, покриващи кръвоносните съдове, казва Бридъл. „Когато това се случи, могат да се случат две неща. Едното е, че може да доведе до струпване на тромбоцити и това да доведе до съсирване – точно затова наблюдаваме нарушения на съсирването, свързани с тези ваксини. Другото е, че може да доведе и до кървене“, добавя той.

Както съсирването, така и кървенето са свързани с предизвиканата от ваксините тромботична тромбоцитопения (ВИЖ ТУК). Бридъл също така заяви, че шипчестия протеин в кръвообращението, обяснява неотдавнашните сърдечни проблеми при ваксинирани тийнейджъри (ВИЖ ТУК).

Стефани Сенеф, старши научен сътрудник в Масачузетския технологичен институт, заяви, че вече е ясно, че съдържанието на ваксината се доставя до далака и жлезите, включително яйчниците и надбъбречните жлези, и се изхвърля в средата, а след това евентуално достига до кръвния поток, причинявайки системни увреждания.

„АСЕ2 рецепторите са често срещани в сърцето и мозъка“, добавя тя. „И така шипчестия протеин причинява сърдечно-съдови и когнитивни проблеми.“

Д-р Джей Патрик Уилън, детски ревматолог, предупреди през декември Американската агенция по храните и лекарствата (FDA), че ваксините с иРНК могат да причинят микросъдови увреждания на мозъка, сърцето, черния дроб и бъбреците по начин, който не е оценен в изпитванията за безопасност.

В публично изложение Уилън се опитва да предупреди Агенцията за контрол на храните и лекарствата за възможността ваксините, предназначени за създаване на имунитет срещу шипчестия протеин на SARS-CoV-2, да причинят увреждания (ВИЖ ТУК).

Уилън е загрижен, че технологията за иРНК ваксини, използвана от Пфайзер и Модерна, е имала „потенциал да причини микросъдово увреждане (възпаление и малки кръвни съсиреци, наречени микротромби) на мозъка, сърцето, черния дроб и бъбреците по начини, които не са били оценени в изпитванията за безопасност“.

Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

ПО ТЕМАТА

Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията: Ваксината предизвиква натрупване на липидни наночастици във „високи концентрации“ в яйчниците (ВИДЕО)

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци❗

https://thebulgariantimes.com/%d0%94-%d1%80-%d0%a7%d0%b0%d1%80%d0%bb%d0%b7-%d0%a5%d0%be%d1%84-%d0%95%d0%ba%d1%81%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%b8-%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8/

 

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани