Управляващата измет поръчва Ремдесивир за 16,6 млн. лева! Ремдесивирът: Фабрика за смърт (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

//

Отровата Ремдесивир и лечебниците, превърнати във фабрики за смърт

Възможно ли е употребата на препарата Ремдесивир да е…една от причините за високата смъртност „от ковид“ в болниците? Хиляди лекари по света отговарят положително на този въпрос. Данните от експерименталното прилагане на този фармацевтичен продукт за третиране на ебола и свидетелства на медици от „първа линия“ потвърждават думите им.

В своя разговор Светлан Бонев и Иван Стаменов опитват да предложат синтезирана информация по тази тема. Нужни са и някои уточнения към записа:

1) когато казваме, че Ремдесивир е „одобрен от FDA“, трябва да се разбира, че е „одобрен за спешна употреба“ (ЕUA), както и съществуващите ковид „ваксини“, а не става дума за финално одобрение – препаратът продължава да е

експериментален;

2) когато Ремдесивир блокира бъбреците и белите дробове започнат да се пълнят с вода, това често

погрешно се диагностицира като „пневмония“

и се предприема грешно лечение, водещо до сериозни усложнения за пациента или неговата смърт.

ВИДЕО

ВРЪЗКИ ПО ТЕМАТА ОТ ВИДЕОТО

• Проф. Момеков: Remdesivir не се препоръчва при лек и средно тежък COVID-19, рискът от странични ефекти е по-голям от очакваните ползи (статия във външен източник)

• Право & Здраве: За необяснимата смърт на 8000 български граждани (статия във външен източник)

• Депутатите приеха актуализацията на бюджета: (статия във външен източник)

«За Министерството на здравеопазването са предвидени средства в размер до 224,035,600 лв. за закупуване на допълнителни количества ваксини срещу COVID-19, за подкрепа на работещите на първа линия в борбата с пандемията, както и за осигуряване на лекарствени продукти за лечение на COVID-19.

 За закупуване на Ремдесивир се отпускат допълнителни 16,6 млн. лева.»

(Държавата от години „не разполага“ с 3 милиона годишно за бабите и дядовците, които не могат да си позволят например медикаменти за глаукома, така че да не ослепяват, но веднага намери над 16 милиона за медикамент, с който да ги убива. На това те му казват „загриженост за възрастните“ и обвиняват противниците на „мерките“ в егоизъм.)

• Д-р Брайън Ардис: Болничните протоколи убиват хората, като прилагат Ремдесивир, причиняващ бъбречна недостатъчност. (Видеото включва и научната документация по темата.)

• Д-р Райън Коул: Ремдесивир не трябва да се дава, когато пациентът е стигнал до болнично лечение, но лекарите го правят, защото получават пари за това. (от 11:27 мин. нататък)

• Д-р Джейн Руби говори за смъртоносния Ремдесивир и как болниците убиват пациенти за пари

• Свидетелства на медицински сестри, работещи в ковид отделения, които изобличават болничните престъпления и грешното лечение с Ремдесивир и други препарати „по протокола“. Вижте туктук и тук. (Сестрите са категорични, че директорите на болниците упражняват натиск върху служителите си да не лекуват неваксинирани пациенти, както и че „новата вълна на ковид“ представлява бум от странични ефекти на ваксинираните.)

• (Само)убийството като ширещ се метод за „лечение“ на koвид – наша статия от април тази година за озадачаващата практика на „лекувани“ от ковид да скачат от високите етажи на болниците.

Източник: От Извора

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Фатмака: Не избирай какво да ти вкарам! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Тоталитарните мокри сънища на 24 парцала (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Британският „Индипендънт“ с вероломна статия за наивниците: Старият живот ще се върне с ваксините… ама друг път! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Ето какво носят Тиквата и ГЕРБ с обявената си подкрепа за идеята на господарите им: Кастите на „Великия рестарт“ и ваксиналните паспорти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Накратко за реалните рискове от ваксините (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

За фалшивата пЪндемия, за възхода на диктатурата по света и… вакШИТите, които не са това от рекламата. Всичко, което няма да чуете или прочетете в пропагандната машина на властите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

〈Corona World Order〉 Нечувано и невиждано! Германия изгражда “ХРИСЛЯМСКИ “ храм, в който християни, ислямисти и атеисти ще почитат Единната Световна Религия на психопатите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Бил Гейтс: ГМО ваксини ще ви правят ГМО човеци с ГМО комари! Поредна мисирка иска да превърне България в Северна Корея и самостоятелно мислещите да бъдат „превъзпитавани“ и „дисциплинирани“ в затвор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Морален урод ли е проф. Момеков? Наглец поведе война срещу милиони българи (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Ваксиноморът полази Уелс и Англия + още за медикофашизма! Нови трибунали? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Както се очакваше: Ковид ваксините причиняват и аборти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

РСR тестовете събират ДНК за биооръжия (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Иван Стаменов разбива на пух и прах Пастор Ботокски от Министерство на здравепогазването (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

СЪС или ОТ ваксини се умира? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Какво се задава около 2025 г. според доклад на NASA (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Доц. Гломб: По-добре да пострадате от ваксинална тромбоза

Тъпотията и наглостта явно са страничен €фект от тромбсините: Новите низости на пров@к$ърите, които звучат сякаш са чипирани и през тях говори не особено висок изкуствен интелект… (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

В отговор на започналата медийна кампания за задължителна вакшитация (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Който желае може да се присъедини към групата 👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

Д-р Тошков: COVID-19 умира за 30 секунди от кислородна вода (ВИДЕО)

 

Проф. д-р Андреас Калкер: СОVID-19 може да бъде премахнат успешно за 48 часа с ЦДС (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ