Управляващата измет поръчва Ремдесивир за 16,6 млн. лева! Ремдесивирът: Фабрика за смърт (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

//

Отровата Ремдесивир и лечебниците, превърнати във фабрики за смърт

Възможно ли е употребата на препарата Ремдесивир да е…една от причините за високата смъртност „от ковид“ в болниците? Хиляди лекари по света отговарят положително на този въпрос. Данните от експерименталното прилагане на този фармацевтичен продукт за третиране на ебола и свидетелства на медици от „първа линия“ потвърждават думите им.

В своя разговор Светлан Бонев и Иван Стаменов опитват да предложат синтезирана информация по тази тема. Нужни са и някои уточнения към записа:

1) когато казваме, че Ремдесивир е „одобрен от FDA“, трябва да се разбира, че е „одобрен за спешна употреба“ (ЕUA), както и съществуващите ковид „ваксини“, а не става дума за финално одобрение – препаратът продължава да е

експериментален;

2) когато Ремдесивир блокира бъбреците и белите дробове започнат да се пълнят с вода, това често

погрешно се диагностицира като „пневмония“

и се предприема грешно лечение, водещо до сериозни усложнения за пациента или неговата смърт.

ВИДЕО

ВРЪЗКИ ПО ТЕМАТА ОТ ВИДЕОТО

• Проф. Момеков: Remdesivir не се препоръчва при лек и средно тежък COVID-19, рискът от странични ефекти е по-голям от очакваните ползи (статия във външен източник)

• Право & Здраве: За необяснимата смърт на 8000 български граждани (статия във външен източник)

• Депутатите приеха актуализацията на бюджета: (статия във външен източник)

«За Министерството на здравеопазването са предвидени средства в размер до 224,035,600 лв. за закупуване на допълнителни количества ваксини срещу COVID-19, за подкрепа на работещите на първа линия в борбата с пандемията, както и за осигуряване на лекарствени продукти за лечение на COVID-19.

 За закупуване на Ремдесивир се отпускат допълнителни 16,6 млн. лева.»

(Държавата от години „не разполага“ с 3 милиона годишно за бабите и дядовците, които не могат да си позволят например медикаменти за глаукома, така че да не ослепяват, но веднага намери над 16 милиона за медикамент, с който да ги убива. На това те му казват „загриженост за възрастните“ и обвиняват противниците на „мерките“ в егоизъм.)

• Д-р Брайън Ардис: Болничните протоколи убиват хората, като прилагат Ремдесивир, причиняващ бъбречна недостатъчност. (Видеото включва и научната документация по темата.)

• Д-р Райън Коул: Ремдесивир не трябва да се дава, когато пациентът е стигнал до болнично лечение, но лекарите го правят, защото получават пари за това. (от 11:27 мин. нататък)

• Д-р Джейн Руби говори за смъртоносния Ремдесивир и как болниците убиват пациенти за пари

• Свидетелства на медицински сестри, работещи в ковид отделения, които изобличават болничните престъпления и грешното лечение с Ремдесивир и други препарати „по протокола“. Вижте туктук и тук. (Сестрите са категорични, че директорите на болниците упражняват натиск върху служителите си да не лекуват неваксинирани пациенти, както и че „новата вълна на ковид“ представлява бум от странични ефекти на ваксинираните.)

• (Само)убийството като ширещ се метод за „лечение“ на koвид – наша статия от април тази година за озадачаващата практика на „лекувани“ от ковид да скачат от високите етажи на болниците.

Източник: От Извора

ПО ТЕМАТА

Ремдесивирът – поредният експериментален продукт използван без информирано съгласие

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА «ТУК»

Който желае може да се присъедини към групата
«Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

Последно от БЪЛГАРИЯ