ФЕЙК НЮЗ: Медиите обявиха Джо Байдън за новия президент на САЩ

//

 

ББ поздрави Байдън за “победата“ и обеща да задълбочи колониалното управление на територията

 

Само да не хване да обърка Сирия със София при бомбардировките този дегенерирал дементен педофил смазан

Пълна деградация! Педофилът Байдън представи внучката си като… починалия си син (ВИДЕО)

 

Не медиите, а Върховният съд обявява кой е станал президент на САЩ! Не слушайте мисирките.

 

Байдън: Изградихме най-голямата и всеобхватна организация за изборни измами в историята на американската политика (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

Соросоидният педофил Джо Байдън олицетворяващ величието на Америка:

 

Приятели, Байдън не е „станал“ президент на този етап. Все още това са медийни прогнози на големите ляво-либерални медии в САЩ, които спекулативно са представяни като свършени факти. Кой ще бъде президент ще стане 100% ясно едва след като бъдат преброени всички гласове в Аризона и след като бъдат извършени повторните преброявания в Джорджия и Уисконсин, а след това приключат и съдебните обжалвания. В момента има пропаганда. Всеки критично мислещ човек може да види това с просто око. През 2000 г. същите тези медии не обявиха Буш за президент, докато не приключи делото във Върховния съд, което потвърди преднината му във Флорида от около 470 гласа. Не го направиха, защото Буш беше от Републиканската партия, а Ал Гор беше „техният“ кандидат от Демократическата партия. Сега го правят при цели 5 щата, които са висящи и/или има заявено намерение за повторно преброяване или за съдебно обжалване. Много е вероятно в крайна сметка Тръмп да изгуби изборите. Но дали това ще стане или Байдън наистина ще бъде окончателен и официален победител, ще се реши след повторното броене и от съда, а не от CNN. Дотогава сме свидетели на пропаганда и психологическа война, която освен всичко друго цели и да окаже натиск върху Върховния съд на САЩ. Приказките, че „няма доказателства“, защото адвокатите на Тръмп и Републиканската партия не ги били обявили пред медиите, са наивни – никой сериозен адвокат няма да разкрие публично най-важните доказателства, преди да е започнало едно дело. Нищо не е приключило, докато има висящи спорове!
• Борислав Цеков

 

Тръмп: Още в понеделник започвам да отстоявам позицията си в съда

Доналд Тръмп обвини Джо Байдън, че бърза да се обяви невярно за победител в президентските избори в САЩ, след като основните американски медии обявиха Байдън за 46-ия президент на страната

 

„Всички знаем защо Джо Байдън се е втурнал да се представи невярно за победител и защо съюзниците му в медиите полагат толкова усилия да му помогнат: те не искат истината да излезе наяве. Простият факт е, че тези избори далеч не са приключили. Джо Байдън не е удостоверен за победител в никой щат, камо ли в силно оспорваните щати, където ще има задължително повторно преброяване на гласовете, или в щати, където предизборният ни щаб има валидни и легитимни законови оспорвания, които биха могли да определят окончателния победител. В Пенсилвания например нашите законни наблюдатели не получиха смислен достъп да следят процеса на преброяване. Законните гласове решават кой е президент, а не медиите“, се казва в изявление на Тръмп.
„От понеделник нашият предизборен екип ще започне да отстоява в съда своята позиция, за да гарантира, че избирателните закони са напълно спазени и че законният победител получава поста. Американският народ има право на честни избори: това значи да се преброят всички законни бюлетини и да не се броят никакви незаконни бюлетини. Това е единственият начин да се гарантира, че обществеността има пълно доверие в нашите избори. Шокиращо е, че предизборният щаб на Байдън отказва да приеме този основен принцип и иска да се броят бюлетини, дори ако са фалшиви, подправени или пуснати от лица без избирателни права или починали хора“, се казва още в изявлението.
Изходът от изборите в САЩ в случай на разногласия между кандидатите за президент ще решат съдиите, а не телевизиите и други медии, заяви и адвокатът на Тръмп.

Бел.ред; те и Килъри я обявиха за президент… М/у другото във ВС на САЩ 6 от 9 са хора на Тръмп..

Хората имат много къса памет, нали?
Продължавам да чета в множество постове, че Байдън ще дойде на бял кон и ще оправи „мизериите“, които Тръмп е сътворил и САЩ щял да тръгне по „правилния път“.
Тези хорица забравиха ли, че Байдън бе вицепрезидент по времето на Обама и че именно през този период те стартираха кървавите бани в Либия, Сирия и Йемен? Забравиха ли ,че носителят на Нобеловата награда за мир, г-н Хюсеин Обама, подкрепи Мюсюлманските братя на Морси в Египет? Забравиха ли, че по тяхно време също се появи и разви ИДИЛ, и през тяхно време идилци се разшириха до най-големите си размери?
Забравиха ли как Хилъри Клинтън в имейлите си разказваше и се хвалеше, че Ал-Кайда е на тяхна страна в Сирия? Забравиха ли, че администрацията на Обама финансираше директно „умерени“ групировки като Нур ал-Дин ал-Занки, които по-късно заснеха как обезглавяват 12-годишно дете, а по-късно убиха четирима християнски свещеници? Забравиха ли, че те направиха така, че в 80% от териториите на Сирия да властват групи, налагащи шариата?
Забравиха ли, че лично Байдън в качеството си на сенатор гласува през 2002 за стартиране на войната в Ирак? Той подкрепи мощно и също гласува за войната в Югославия. Заедно с Обама стартираха войни без разрешения на конгреса в Либия, а после стартираха войните в Сирия и Йемен, както го споменах по-горе (Fact check: Did Biden support wars in Iraq, Serbia, Syria and Libya?). По-късно Байдън си призна, че е сбъркал за войните в Ирак и Либия публично. Обама точно 16 пъти публично обеща в медиите, че няма да сложи американски войници в Сирия, но въпреки това го направи.
Забравихте ли, че по времето на Обама, само през 2016 бяха хвърлени над 26 171 бомби, което прави по 3 бомби на всеки час? (Among other things, president Barack Obama)? Забравиха ли, че те стартираха проблемите в Украйна и подкрепиха буквално фашисти? Забравихте ли, че Обама депортира 2 милиона имигранти (точно вие, подкрепящи за влизането на имигранти в Европа)? Забравихте ли, че осигури имунитет на престъпник като Буш? Също така дуета Обама-Байдън одобриха програма за 1 трилиона долара за добавяне на ядрени оръжия в следващите 30 години.
Тръмп може да е бил най-лошият президент на САЩ. По никакъв начин не съм фен на този човек. И вярно е, едно говореше, друго правеше. Излъга в много от обещанията си. Но не стартира нито една кървава война, това е факт. Налагаше само ембаргота и икономически блокади. Спря финансирането на „умерената опозиция“ в Сирия, а след като тя започна да се връща в Европа, виждате колко са умерени.
Затова недейте да лижете задника на Байдън все още. Един грант не е отпуснал още и вие почнахте да си разкопчавате и сваляте гащи. Стегнете се малко. Знаем, че ще се върнат грантовете, запазете си усилията в това, да ни разправяте колко яко е било по османско робство и колко са умерени брадати крякащи Аллаху акбар демократи.
• Daher Farid Daher – Lammoth

Излязоха документи, които доказват, че САЩ са създателите на ISIS

 

Барак Хюсеин Обама легализира сатанизма на държавно ниво, преди да освободи поста си на президент

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Стотици ТИР-ове с бюлетини на Тръмп разтоварват на бунищата (ВИДЕО)

 

Доналд Тръмп спечели лавинообразно, – “Операция ужилване“ е в ход (ВИДЕА – БГ СУБ)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

The Bulgarian Times

Фейсбук страница