Факти за грипните ваксини, които се крият от обществеността

Когато се изучава темата за грипа и ваксините, изтича много информация, която трябва да бъде достъпна за всеки.

Противогрипните ваксини са най-разпространените и най-често употребяваните ваксини в света. СМИ и центърът за контрол и профилактика на заболяванията в САЩ – CDC, активно ги налагат. Но изследвания показват, че ваксините против грип са силно токсични, неефективни и небезопасни.

Изследвания показват, че противогрипните ваксини през 2013-2014 г. съдържали опасни нива на живак. Установено е, че съдържанието му е десетки хиляди пъти над безопасната му доза.

Резултати от изследвания разкриват, че докато през 2003 г. не беше въведена детската противогрипна ваксина, смъртността на деца тръгнала към спад; след ваксинирането тя стремително тръгва нагоре.

Преди да решите дали да ваксинирате или да не ваксинирате децата си, както и себе си против грип, е нужно да се запознаете с фактите.

Помнете, че нашият организъм е разумно разработен да се бори със стотици грипни вируси. Имунната система на човека удивително добре работи и му помага да се предпази от простуда, грип и дори от рак.

Развитието на имунната система, която защитава от грип, е важна част от плана на всеки човек. Ако човек не прихване вируса, той ще остане здрав, но ако се разболее, ще преодолее грипа и ще се излекува.

Нелицеприятните факти за противогрипните ваксини умишлено се крият от обществеността:

Един флакон от тривалентните ваксини „Афлурия“ съдържа 24,5 мкг живак;

Една ваксина „Флулавал“ съдържа около 25 мкг живак;

Една доза от ваксината „Флувирин“ съдържа 25 мкг живак;

Една доза от ваксината „Флузон“ съдържа около 25 мгк живак.

Същото се отнася и за много други противогрипни ваксини.

Много лекари твърдят, че ваксините съдържат само следи от тимерозал и че той е безопасен и дори полезен!
Когато живакът попада в организма с храната и водата, храносмилателната система има защитна бариера срещу него. Когато се инжектира, той попада директно в кръвта и действа токсично на целия организъм.

Професор и завеждащ катедра в университета Кентъки посочва защо са опасни противогрипните ваксини.

„Една ваксина, която получава новородено дете, което тежи 2,72 кг, е еквивалентна на това да дадеш на възрастен, който тежи 80 кг, 30 ваксини в един и същ ден…“
Засега не се провеждат изследвания на противогрипните ваксини за въздействието им върху организма на бременни и плода.

Центърът за контрол и профилактика на заболеваемостта в САЩ публикува доклад, в който твърди, че ваксините против грип могат да съдържат всички или някои от следните токсични добавки:

Яйчен белтък

Формалдехид, формалин, който е 37% разтвор от газообразен формалдехид; той включва метанол, който е опасно токсично съединение. Признат за канцероген от агенцията по охрана на околната среда в САЩ – EРА.

Полисорбат 80 – предизвиква безплодие у мишки.
Натриев хлорид и калциев хлорид

Натриев глутамат – MSG – стабилизатор. Много изследвания показват, че той предизвиква алергия; признат е за токсично вещество, което предизвиква мигрена, гадене, разстройства на храносмилането, сънливост, сърцебиене, косопад, астма, анафилактичен шок, бързо развиващ се диабет и др.

Калиев фосфат – разтворима сол, която се използва като тор, хранителна добавка и фунгицид.

Тимеросал – форма на етилживак, която все още се съдържа в някои многокомпонентни ваксини. Етилживакът е по-токсичен отколкото метилживака, защото по-бързо преодолява бариерата в мозъка и се превръща в неорганичен живак, който остава дълго време в него и във високи концентрации.

Полиоксидоний – синтетичен полимер и наноматериал, който участва във възпаленията, гибелта на клетките в организма и др.

Сквален – адювант на маслена основа, който никога не е одобряван в САЩ като безопасен; може да предизвика слепота, автоимунна дисфункция и да задържи образуването на сперма
.
Над 20 рецензирани научни трудове от десет различни лаборатории в САЩ, Европа, Азия и Австралия публикуваха доклади, които показват развитие на автоимунни заболявания на животни след ваксиниране с противогрипни ваксини.

Решението за ваксиниране е сложно решение, защото човек се сблъсква с противоречива информация, представена от лекари, СМИ и други източници.

Д-р Брент Хънтър смята, че хората самостоятелно трябва да се запознаят с информацията за ролята на естествения имунитет и за неговото естествено въздействие върху инфекционни заболявания, както за здравословното хранене, което помага на организма да подобри работата на имунната система, за да се бори с грипните вируси.

Като родители ние носим огромна отговорност за своето образование и защита на децата си, които трябва да защитим от ваксини, които съдържат невротоксини и други токсични химикали. Възниква въпросът защо ваксините не се тестват за безопасност и канцерогенност.

Статията е написана на основата на материали на д-р Брент Хънтър, Мери Токо и други източници.

Още факти за противогрипните ваксини

Д-р Брент твърди, че съществуват над 200 грипни вируса, които предизвикват грип и грипоподобни заболявания. Те водят до сходни симптоми. Ако не се правят лабораторни тестове, лекарят не може да ги различи. Ваксината обикновено съдържа само три вируса, които са избрани да бъдат включени във ваксината, много преди сезонния грип, затова ваксинирането е игра на „отгатни“ кой щам ще действа тогава.

В момента не съществуват изследвания, които проследяват хората, които са ваксинирани и разболели се от грип и други болести, включително и починали след ваксиниране. Когато хората се обръщат към лекари, те се мъчат да ги убедят, че противогрипните ваксини не могат да ги заразят с грип.

Ето какво разказва д-р Хънтър:

„Аз лично съм наблюдавал стотици хора, които споделят с мен историите си, включително и за хора, починали след ваксиниране. Разказите за парализи, нарколепсия и трескави състояния, неврологични проблеми и аборти при бременност се срещат често. Медицинските сестри, които работят в болниците, са свидетели на големия брой хора, които идват в отделенията за бърза помощ много болни след ваксиниране срещу грип…“

Смъртността от грип е свързана с факта, че хората с отслабен имунитет фактически умират от пневмония – усложнение от грипа.

Д-р Брент Хънтър твърди, че нивото на смъртност от грип е силно преувеличено в началото на всеки сезонен грип, за да се принудят хората да се ваксинират.

Разпространената цифра от 35 хиляди смърти годишно не отговаря на действителността.

Повечето хора умират от грип заради отслабен имунитет и най-често от хронични и остри заболявания.

Националната коалиция на организирани жени – National Coalition of Organized Women, изучила броя на абортите след програмата за ваксиниране от свински грип в периода 2009-2010 г. и открила, че те са се увеличили над 20 пъти в сравнение с предходни периоди.

Д-р Хънтър твърди, че не е истина, че вирусът на свински грип се е появил през 2009-2010 г. Фармацевтичните компании вече много години произвеждат ваксини против грип, още от 2006-2007 г. и дават на хората вируса поне в две ваксини: „Флувирин“ и «FluMist Live».

По същество този вирус е разработен в лаборатория в резултат от генно инженерство, както и всички ваксини против грип. Това са вируси, които никога няма да се появят в природата. Това д-р Хънтър нарича „франкенщайннаука“, което е много опасно.

Издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус!  Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации!“ (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Карантинни лагери (на смъртта), за всеки неваксиниран или заподозрян, че здравето му не е стабилно. Помислете за напускане на градовете! (ВИДЕО)

Ваксините причиняват заболявания на нервната система

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

Ваксината – спасение или оръжие? Зад СОVID-19 се крие сянката на Бил Гейтс! Искат ли “Господарите на парите” да наложат властта си над света, чрез всеобща тайна чипизация

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

Ваксините – Рак в инжекция

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

Големи хранителни корпорации използват тъкани от абортирани бебета, за да произвеждат вкусови добавки в преработените храни (СПИСЪК)

Разкрития на вътрешен човек за ваксините (ИНТЕРВЮ)

Карантинни лагери (на смъртта), за всеки неваксиниран или заподозрян, че здравето му не е стабилно. Помислете за напускане на градовете! (ВИДЕО)

Световната здравна организация – Инструмент в нечисти ръце! Разследвания разкриват, че СЗО участва в разработването на ваксини, с цел контролиране на раждаемостта и намаляване на числеността на населението

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница