Фармацевтичният КАБАЛ, – FDA като гръб на Фармафията! Задкулисието на одобренията за ваксини: как туморни ракови клетки попаднаха във ваксините (ОБНОВЕНА)


Скорошна статия на Робърт Ф. Кенеди младши (адвокат)

Как човешки ракови клетки попаднаха във ваксините

От Робърт Ф. Кенеди младши, 10/12/2020

 

На среща през 2012 г. Американската агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA) гласува да разреши използването на човешки фетални клетки и туморни клетки на възрастни хора във ваксини, въпреки че признава многото рискове, включително че ваксинираните по-късно могат да развият рак.

 

„Ако американският народ знаеше някои от нещата, които се случваха във FDA, те никога не биха взели нищо друго освен аспирин на Байер.“ – Лен Лутвалк, учен от FDA

„FDA чрез безгрижното си подчинение на всяка прищявка на фармацевтичните компании, захвърли високата си репутация и по този начин загуби доверието ни.“ – Дръмонд Рени, заместник-редактор на JAMA (Journal of American Medical Association)

„Честният служител се страхува от нечестния служител. Съществуват и неопровержими доказателства, че мениджърите в CDER (Център за оценка и изследване на лекарствата на FDA) са изложили нацията на риск, като корумпират оценката на лекарствата и като се намесват в способността ни да гарантираме безопасността и ефикасността им. Докато бях във FDA, на рецензентите на лекарства беше ясно казано да не разпитват фармацевтичните компании и че нашата работа е да одобряваме лекарства… Ако задавахме въпроси, които биха могли да забавят или да попречат на одобрението на лекарството – което, разбира се, беше нашата работа като рецензенти на лекарства – ръководството ще ни порицае, ще ни преназначи, ще проведе тайни срещи за нас или още по-лошо… Когато успеете да се разровите, ако откриете проблеми, които биха ви накарали да откажете дадено лекарство, може да бъдете притиснати да отмените решението си, или прегледът тогава ще бъде предаден на някой, който просто би копирал и поставил каквито и да било твърдения, направени от компанията, в обобщения документ… Вярвам, че разполагам и с документи за фалшифициране на документи, измами, лъжесвидетелстване и широко разпространен рекет, включително подправяне на показания и отмъщение на свидетели.” – д-р Роналд Кавана, фармацевт, който е преглеждал лекарствата за FDA от 1998 до 2008 г.

КОНСУЛТАТИВНИЯ КОМИТЕТ ПО ВАКСИНИТЕ И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ БИОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ ДНЕС

Днес – четвъртък, 10 декември – Консултативният комитет по ваксините и свързаните с тях биологични продукти (VRBPAC), който е вътрешният панел на Американската агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA), който лицензира новите ваксини като „безопасни и ефективни“, ще заседава, за да разгледа СОVID ваксината на Пфайзер (Coronavirus (COVID-19) Update: FDA Announces Advisory Committee Meeting to Discuss COVID-19 Vaccine Candidate). VRBPAС ще се срещне след една седмица, на 17 декември, за да обмисли одобрението на ваксината на Модерна. Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee December 17, 2020 Meeting Announcement

Изобличаващите проучвания за безопасност при стоварването на данните от клинични изпитвания на Пфайзер със закъснение (Pfizer Says Trials Show COVID Vaccine Is 90% Effective, But Questions Remain on Safety of Novel Tech) и тежките (животозастрашаващи) алергични реакции (Breaking: CHD Responds to News of Life-Threatening Reaction to Pfizer COVID Vaccine. Will Regulators Take Action?), които нарушиха разпространението на ваксината в Обединеното кралство, повдигнаха червени знамена и обществена тревога относно безопасността на иРНК ваксините на компаниите. Антъни Фаучи се обърна към нарастващия скептицизъм към ваксините за COVID и операцията Warp Speed, като успокои обществеността, че „VRBPAC“ е „независим панел от водещи експерти“, на които обществеността може абсолютно да се довери за гарантирането на безопасността на ваксините.

За да ви помогна да направите своето собствено заключение за това колко надеждно VRBPAC ще защити вашето здраве, аз изваждам по-долу стенограмите от кавалерските, невежи и удивително неетични обсъждания по време на срещата на VRBPAC през 2012 г., където участниците в гласуването единодушно разрешиха използването на човешки туморни клетки във ваксините. Призовавам ви да прочетете и да решите сами дали искате да предадете здравето си – а може би и живота си – в ръцете на тези безразсъдни шарлатани и безотговорни клоуни.

КАК FDA ПЪРВОНАЧАЛНО ОДОБРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ФЕТАЛНИ КЛЕТКИ ВЪВ ВАКСИНИТЕ

FDA позволява [използването] както на човешки фетални клетки (New Data Shows DNA From Aborted Fetal Cell Lines in Vaccines), така и туморни клетки на възрастни хора във ваксини. И двата вида съдържат риск от рак. Докато Пфайзер и Moдерна тестваха своята иРНК ваксина, използвайки фетални клетки, в крайните им продукти няма фетални клетки, клетъчни остатъци или ДНК.

Според документите на компанията обаче ваксините за COVID на Johnson&Johnson (Janssen) и Altimmune се произвеждат в човешката фетална клетъчна линия PER-C6 и по този начин крайните ваксинални продукти ще съдържат клетъчни отломки и ДНК фрагменти от тези клетки. Изследователите събират тези клетъчни линии от очната ябълка на 18-седмичен човешки ембрион, абортиран през 1985 г., и след това ги правят безсмъртни, като ги правят ракови.

Ваксините на AstraZeneca, Cansino, Gamayela, Vaxart, LongComm и Upitt се произвеждат в човешката фетална клетъчна линия HEK-293 и по този начин крайните ваксинални продукти ще съдържат клетъчни отломки и ДНК фрагменти от феталната клетъчна линия HEK-293. Учените са събрали тази клетъчна линия от бъбреците на женски холандски ембрион, законно абортиран през 1973 г. и след това са увековечили клетките, като са ги направили ракови.

Нормалните първични клетки, които не могат да се репликират безкрайно, в крайна сметка умират. Обезсмъртените клетъчни линии са получени от известни злокачествени ракови клетки като тези, получени от Хенриета Лакс (HeLa) или създадени в лабораторията чрез въвеждане на вирусни онкогени или химически експозиции, способни да мутират нормални първични клетки в безсмъртни туморни клетки.

Според „The Pink Sheet“ на FDA (FDA Pink Sheets) от 29 ноември 1999 г., от две десетилетия агенцията е наясно с присъщите рискове от използването на обезсмъртени клетъчни линии за разработването на ваксини. Директорът на CBER (Center for Biologics Evaluation and Research) на FDA д-р Питър Патриарка обясни, че непрекъснатите клетъчни линии се използват заради способността им да се саморазмножават, което ги прави идеален субстрат, върху който да се развиват вируси, „най-лошото нещо, от което сме загрижени, е… злокачествеността, защото някои от тези непрекъснати клетки имат потенциал за отглеждане на тумори при лабораторни животни.”

По-нататък Патриарка призна, че „технологията за производство на тези ваксини всъщност надвишава науката и технологиите, за да се разбере как работят тези ваксини и да се предскаже как ще работят“. Тази ужасна загадка, описана от Патриарка през 1999 г., е още по-остра днес с неотложния натиск за разработване на СОVID ваксини, преди производителите да са ги тествали върху животни или да ги подлагат на дългосрочни проучвания за безопасност.

Ние наричаме ваксините „биологични“, тъй като ваксинолозите традиционно отглеждат своите антигени върху биологични субстрати – обикновено животински тъкани. Конкуриращите се компании култивират ваксини за COVID върху различни животински пластове. Ваксините за СОVID на Merck и IAVA се произвеждат в клетки на веро маймуни и следователно съдържат клетъчни остатъци и фрагменти от ДНК от веро маймуни в крайния продукт. Ваксините за СОVID на Sanofi, GSK и Novavax се произвеждат в клетки от насекоми и така съдържат клетъчни остатъци от насекоми и фрагменти от ДНК в крайните продукти.

Защитниците на общественото здраве критикуват използването на животински тъкани във ваксини поради рисковете, че те носят ендогенни вируси, микроби, паразити и липсата на тестове за безопасност. (Plague of Corruption, Mikovits 2020). Първото използване на човешки фетални клетки във ваксини се е случило преди около 60 години, но практиката е все по-популярна. Винаги е било противоречиво. Имунолозите отдавна считат използването на клетки от абортирани човешки ембриони във ваксините за високорискова маневра; човешки ДНК отломки е много по-вероятно да проникнат в клетките при ваксинирани индивиди, отколкото ДНК на насекоми или маймуни.

Изследователите и регулаторните агенции се притесняват повече от 50 години за възможността инжектираната ДНК да причини рак. Според д-р Тереза Дейшър, изследовател, примитивните (неметилирани) ДНК вериги от човешките ембриони имат способността 1) да активират имунни рецептори, които могат да доведат до автоимунни атаки при податливи индивиди, които имат генетични предразположения, които причиняват собствената им ДНК да бъде подметилирана, или 2) да се вмъкват в клетки, където биха могли да се комбинират с ДНКто на гостоприемника и да причинят мутации.

В миналото регулаторите прогнозираха, че шансовете за това са по-малко от 1 на трилион. В ранните проучвания за генна терапия обаче това събитие наистина се е случило при 4 от 9 момчета, 1 от които е починало от левкемия, причинена от вмъкването.

„Изследователите отдавна са забелязали, че когато въведена ДНК влезе в клетката, тя избира регион на клетката, който й дава предимство за оцеляване. Това може да са регионите, които най-вероятно ще произведат дълготрайни ракови клетки”, ми каза д-р Дейшър. FDA никога не е полагала усилия да тества безопасността на тази практика или да определи дали епидемията от рак на меките тъкани при децата от “ваксинното поколение” е свързана с използването на раковите фетални клетки във ваксините (Making Vaccines with cancer cells: How safe is it?). Още по-лошо е, че през 2002 г. компаниите за ваксини, получили зелена светлина от FDA използват ракови туморни клетки (Vaccines Will be Made from Human Cancer Tumors) от възрастни във ваксини.

FDA КАТО РАМО НА БИГ ФАРМА

Преди да прегледаме шокиращата стенограма от срещата на FDA, на която се одобри тази съмнителна практика, трябва да разберем конфликтите и корупцията, които обхващат тази измамлива агенция. Ако някога ще разработваме безопасни, ефективни ваксини срещу COVID, първо трябва да спрем да мислим за FDA като за регулаторна агенция; тя е рамо на известната корумпирана фармацевтична индустрия.

Според проучване на Университета “Емори” от 2017 г., озаглавено „Дебели като крадци? Биг Фарма се възползва от силата си с помощта на правителственото регулиране“, бюрократите от FDA действат като „активисти или, може би още по-лошо, са съучастници в съмнителна или етично несъстоятелна дейност в резултат на това, че са водени от самоцелни мотиви…“ Законът от 1992 г., който позволява на производителите на лекарства да купуват ускорени одобрения за нови продукти от FDA, изля бетон върху регулаторната динамика, вече корумпирана от всички повсеместни механизми на „агенцията пленник“. Emory Corporate Governance and Accountability Review

Между 2000 и 2010 г. фармацевтичните компании платиха на FDA 3.4 млрд. долара (PDUFA Financial Reports), за да получат бързо одобрение за лекарства. Днес фармацевтичните компании поемат ѕ от бюджета на FDA (Fact Sheet: FDA at a Glance) за научни прегледи (ProPublica) и финансират близо 50% от общия годишен бюджет на FDA (PDUFA Performance Reports) чрез такси PDUFA. В замяна агенцията все по-бързо одобрява скъпи лекарства и ваксини със значителни странични ефекти и недоказани ползи за здравето (https://www.fda.gov/PDF).

Никой от FDA не печели слава за забавяне на тези парични потоци. Напротив, според собствените служители на FDA, регулаторите са пристрастни към плащанията на фармацевтичните компании със „склонност към одобрение“. One-Third Of New Drugs Had Safety Problems After FDA Approval

Според д-р Майкъл Каром, бивш служител на Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ (HHS) и директор на застъпническата група Public Citizen, „Вместо регулатор и регулирана индустрия, сега имаме партньорство… Тази връзка наклони [FDA] далеч от гледна точка на общественото здраве към перспектива, благоприятна за индустрията.” FDA Repays Industry by Rushing Risky Drugs to Market

КОРУМПИРАНИ ПАНЕЛИ ЗА ОДОБРЕНИЕ НА ВАКСИНИ

Колкото и корумпирана да е FDA, вътрешните панели – VRBРAC -, които одобряват нови ваксини, правят останалата част от агенцията да изглежда като неделен църковен пикник.

Когато д-р Фаучи, Пол Офит, Питър Хотез и Бил Гейтс ви казват, че не е нужно да се притеснявате, защото FDA е „златният стандарт“ за безопасност на ваксините и че окончателното решение за лицензиране ще бъде взето от „независима група от експерти“ те говорят за VRBPAC. Но VRBPAC далеч не е „независим“. Той дори не се състои изключително от държавни служители. Вместо това е населен от външни „експерти“, от които почти всички са вътрешни лица във фармацевтичната индустрия.

През 2003 г., след тригодишно разследване, Комитетът за надзор на Камарата на конгреса на САЩ установи, че VRBРAC е изцяло доминиран от индустрията на ваксините.

Според констатациите от разследването в Конгреса, членовете на „независимия“ комитет за ваксини на VRBРAC често споделят патенти за ваксини с фармацевтичните компании, чиито продукти те оценяват. Те „притежават акции в тези компании за ваксини, получават плащания от тези компании за изследвания и платени речи. Те се занимават с консултации с високи и мощни кинематографии и приемат плащания, за да наблюдават изпитанията на ваксини и финансиране на академичните им отдели.”
FACA: CONFLICTS OF INTEREST AND VACCINE DEVELOPMENT
PRESERVING THE INTEGRITY OF THE PROCESS

Проучването на VRBPAC за 2000 г. от правителствената комисия на правителството на САЩ установи, че: (1) „По-голямата част от членовете, както гласуващи членове, така и консултанти, имат значителни връзки с фармацевтичната индустрия.“ (2) „Правилата за конфликт на интереси, използвани от FDA…, са слаби, изпълнението е слабо и членовете на комитета, които имат значителни връзки с фармацевтични компании, получават отказ за участие в производството на комитета… В много случаи значителните конфликти на интереси изобщо не се считат за конфликти.”
Conflicts of Interest in Vaccine Policy Making
Majority Staff Report
Committee on Government Reform
U.S. House of Representatives

Разследващите от Конгреса представиха типичен пример (Conflicts of Interest in Vaccine Policy Making Majority Staff Report Committee on Government Reform U.S. House of Representatives) за вида финансови заплитания, които са поставили VRBPAC под робския контрол на Фарма. Този пример беше срещата на VRBPAC на 12 декември 1997 г., която одобри ротавирусната ваксина на Wyeth (сега на Пфайзер), Роташилд.

Те подробно описаха уютния непотизъм на комитета с производителите на ваксини.

“Примери за конфликти на интереси:

1.    Например, 3 от 5 члена на Консултативния комитет на FDA (VRBPAC), които гласуваха да одобрят ротавирусната ваксина през декември 1997 г., имаха финансови връзки с фармацевтични компании, които разработваха различни версии на ваксината.

2.    Работодателят на един от петимата члена с право на глас имаше договор за ротавирусна ваксина на стойност 9 586 000 долара.

3.    Един от петимата членове с право на глас беше главен изследовател за безвъзмездната помощ от Мерск за разработване на ротавирусна ваксина.

4.    Един от петимата членове с право на глас е получил приблизително 1 милион долара от производителите на ваксини за разработването на ваксина.”

Изследователите от Конгреса стигнаха до заключението, че „общо четирима от петимата членове на комисията са имали конфликт на интереси, което изисква откази, а тяхната препоръка за одобрението на ваксината е единодушна.“

ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧИ НА СРЕЩАТА НА FDA ОТНОСНО ФЕТАЛНИТЕ КЛЕТКИ

HHS признава, че комитетите на FDA и CDC, които сключват договори и преразглеждат нови ваксини, в миналото не са използвали „базирана на доказателства медицина“. За да се илюстрира какво означава това, трябва само да се прочете (по-долу) изумителната стенограма на панела от 2012 г., който първи одобри използването на ракови клетки от възрастни във ваксини. New Framework (GRADE) for Development of Evidence-Based Recommendations by the Advisory Committee on Immunization Practices

Този препис показва това, което обществеността никога не би трябвало да вижда: задкулисието на федералните одобрения за ваксини. Тук ще прочетете сами как „независимите“ дискусионери на „златните стандарти“, лицата, на които е поверено защитата на вашите деца, са взели монументално последователни решения, не на научно обоснована наука, а като са хвърлили заровете и са приели това, което са знаели, че е ужасно рисков залог относно общественото здраве.

Във всяка друга сфера този препис би бил доказателство за убийство по небрежност. Отвратителният изглед на обсъжданията на VRBРAC разкрива „доверените експерти“ на FDA за това какви са те; садистични момчета в лабораторни палта, причудливо обсъждащи премахването на крилата на мухи. Всички ние сме лабораторни плъхове в техния високорисков експеримент за цялата популация. В подразделението за ваксини на FDA този вид безразсъдно вземане на решения е рутина.

През 2012 г. повечето живи вирусни ваксини бяха от животински тъкани и идеята за поставяне на потенциално туморни клетки от възрастни „донори“ във ваксини все още беше дръзка хазартна игра. През септември комисията на FDA VRBPAC се събра, за да обсъди (FDA Briefing Document Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee Meeting Cell Lines Derived from Human Tumors for Vaccine Manufacture) това рисковано нововъведение. Стенограмата от тази среща, показваща  служители на FDA, обмислящи предложение на фармацевтичния Кабал да позволи използването на човешки ракови клетки (HeLa) за заместване на животинските тъкани при производството на ваксини, е доказателство за безразсъдно престъпно поведение.

Известно е, че клетките HeLa причиняват рак при животните, но Биг Фарма иска да намали производствените разходи за ваксините и този метод е по-евтин и по-бърз от използването на животинска тъкан за култивираща среда. Очевидният въпрос дали такива ваксини могат да предизвикат рак при реципиентите беше на върха на дневния ред на VRBPAC. Здравните власти и производителите на ваксини откровено признаха своята несигурност по отношение на безопасността на ваксините, направени от раковите HeLa клетки, тъй като гласуваха да направят опасна игра с високи залози, което да намали разходите за производителите на ваксини.

Невероятно е, че FDA гласува да разреши на фармацевтичните компании да произвеждат ваксини, използващи човешки клетки, без да прегледа нито едно научно проучване, за да определи дали резултатът ще бъде безопасен.

Преди цитирах директно някои от престъпно безразсъдните изявления от срещата. По-подробна сметка се появява в тази статия – FDA, Center for Biologics Evaluation and Research, Meeting of The Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee (VRBPAC).

Това беше среща на VRBPAC на FDA през 2012 г. (FDA, Briefing Document, Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee Meeting, Cell Lines Derived from Human Tumors for Vaccine Manufacture), за да се вземе решение за използването на човешки туморни клетъчни линии за производството на ваксини. Изброявам тези оратори и техните титли по това време:

  • Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ДОПЪЛНЕНИЕ

ИЗНЕНАДАНИ НЯМА.

Ватикана разрешава използването на ваксини COVID-19, направени с абортирана фетална тъкан!

РОЙТЕРС: Ватикана разрешава използването на ваксини COVID-19, направени с абортирана фетална тъкан

Ватиканът заяви в понеделник на римокатолиците, че е морално приемливо да се използват ваксини COVID-19, дори ако производството им използва клетъчни линии, извлечени от тъкани на абортирани плодове.

В бележка от доктриналната конгрегация на Ватикана, Конгрегацията за доктрината на вярата, се казва, че използването на такива ваксини е разрешено, докато няма алтернативи.

Както ваксините Pfizer Inc, така и Moderna Inc (mode RNA) имат някаква връзка с клетъчните линии, произхождащи от тъкани от аборти през миналия век, според Конференцията на католическите епископи на САЩ (USCCB), която миналата седмица публикува отделна бележка до американските католици.

Ватиканската нота казва, че предоставянето на морална легитимност е свързано с принципа „различна степен на отговорност за сътрудничество в злото“.

Това означава, че тъй като пандемията е толкова сериозна опасност, такива ваксини „могат да се използват с добра съвест със сигурността, че (това) не представлява официално сътрудничество с аборта, от който произлизат клетките, използвани в производството на ваксините,“ се казва в съобщението на Ватикана.

При липсата на безопасни ваксини, направени от други източници, „морално приемливо е да се получават ваксини Covid-19, които са използвали клетъчни линии от абортирани плодове в техния изследователски и производствен процес“.

Американските епископи заявиха, че ваксините са използвали клетъчни линии, взети от тъкан, получена от два аборта, които са били извършени през 60-те и 70-те години и които често са били възпроизвеждани оттогава.

В съобщението на Ватикана се казва, че употребата на такива ваксини „сама по себе си не представлява легитимация, дори косвена, на практиката на абортите“.

Той призова фармацевтичната индустрия да разработи напълно етични ваксини, а правителствата и международните организации да ги направят достъпни за по-бедните нации.

Ватиканската нота казва още, че макар използването на ваксини да е доброволно, „общото благо може да препоръча задължителна ваксинация, особено за защита на най-слабите и най-уязвимите“.

 

Да си дойдем на думата! Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт (ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА 

Д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК


(Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световноизвестен американски учен микробиолог, който е участвал и създал 36 ваксини, повече, от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност)

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

 

ПО ТЕМАТА

Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ)

 

ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините – FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините. Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА 

Ваксините – Скритата Истина (ФИЛМ-БГ СУБ)

Установено е, че ваксини за тетанус имат добавен стерилизиращ химикал, за да се извършва расов геноцид срещу африканци

Експерт по ваксините разкрива защо тимерозалът (живак) НЕ е необходим във ваксините

Учен по ваксините на Мерк заплашен със затвор, заради опита си да разкрие масивна манипулация на данни за ваксина и измами

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Масивното прикриване на ваксините потвърдено: Секретни документи доказват, че ваксините причиняват аутизъм

Разкрития на вътрешен човек за ваксините (ИНТЕРВЮ)

MMR ваксини съдържат клетки от абортирани човешки бебета

Чудовищен акт на масова стерилизация на жени в Кения

НАСА призна: Пръскат ни с тежки метали и ваксини от въздуха!

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши: Ваксините са медицински холокост (ВИДЕО)

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

Ваксините – Рак в инжекция

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

Ние не ваксинираме (ФИЛМ – БГ СУБ)

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

Световната здравна организация – Инструмент в нечисти ръце! Разследвания разкриват, че СЗО участва в разработването на ваксини, с цел контролиране на раждаемостта и намаляване на числеността на населението

Фреди Меркюри беше убит от смъртоносна ваксина срещу Хепатит В, а не почина от СПИН

Робърт Кенеди-младши разобличи “плана за диктатура на ваксините“ на Бил Гейтс

Д-р Леонард Колдуел: Ваксините са „нападение със смъртоносно оръжие“ над човека

Ваксинирането: причина за аутизъм!

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

Световната здравна организация, Центърът за контрол на заболяванията и фондът на Бил Гейтс са осъдени за машинации с ваксини

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус!  Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации!“ (ВИДЕО)

Насилственото ваксиниране срещу коронавируса е престъпление

Ваксините причиняват заболявания на нервната система

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

Тоталната ваксинация срещу вирусни респираторни заболявания е пълно безумие!

Нима ще позволите да инжектират на вашите деца букет от токсини чрез ваксиниране ?!

Безпрецедентно! Международният комитет на лекарите – Против принудителното ваксиниране

Как да се защитите, ако искат да ви ваксинират

ДНК, които се съдържат във ваксините, могат да предизвикат мутации на клетките и рак

Факти за грипните ваксини, които се крият от обществеността

10 научно потвърдени факта за ваксините, които задължително трябва да знаете

Ужасът на полиомиелитната ваксина! Разследващият журналист Нил. З. Милър: “Те умъртвяват маймуни, изтръгват им бъбреците и след това отглеждат върху тях вируса на полиомиелита, след което го атенуират – отслабват…“

Задължителната ваксинация е в пряко нарушение на Нюрнбергския кодекс

Вашето оръжие за законен отказ от ваксините!

Ваксинирай всички, за да има по-малко здрави хора!

Защо не работят ваксините против Полиомиелит

Предупреждение – Не приемайте КОВИД ваксината (ВИДЕО – БГ СУБ)

Дейвид Айк: COVID-19 е измама! Целта са ваксините на Бил Гейтс и след тях – тотален контрол (ВИДЕО – БГ СУБ)

Ваксините: Троянският кон за глобалното възприемане на нанотехнологиите (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши публикува статията “Глобалистката програма за ваксиниране на Гейтс: Вариантът за задължителната ваксинация със сигурни печалби”. Кенеди пише, че ваксините, разработени от фармацевтичните компании на Бил Гейтс, са причинили смъртта на много хора по света (ВИДЕО – БГ СУБ)

Безопасни ли са ваксините срещу КОВИД-19? Категорично не! Възможни са фатални хиперреакции и смърт! (ВИДЕА)

СОVID-19 ваксината: Представете си хиляди от тези наноботове във вашето тяло, които действат сами (ВИДЕО)

ВАЖНО! КОВИД ваксините с наночастици служат за генно модифициращ експеримент

VAXXED I Ваксинацията: От прикриване до катастрофа (ФИЛМ – БГ СУБ)

Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Йедън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Ново проучване за ваксинацията сравнява болестите при ваксинирани и неваксинирани хора! (ДОКЛАД)

Ваксинираните деца имат повече здравословни проблеми отколкото неваксинираните (ДОКЛАД)

Смъртоносни ваксини (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)

Фармацевтичният КАБАЛ, – FDA като гръб на Фармафията! Задкулисието на одобренията за ваксини: как туморни ракови клетки попаднаха във ваксините (ОБНОВЕНА)

 

ОЩЕ ОТ РОБЪРТ КЕНЕДИ

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши: Ваксините са медицински холокост (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши разобличи “плана за диктатура на ваксините“ на Бил Гейтс

Робърт Кенеди-младши: Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така, както обичат войната! (ВИДЕО)

Конференция с Робърт Кенеди-младши по повод откриването на европейския клон на организацията му Children’s Health Defense

Робърт Кенеди-младши публикува статията “Глобалистката програма за ваксиниране на Гейтс: Вариантът за задължителната ваксинация със сигурни печалби”. Кенеди пише, че ваксините, разработени от фармацевтичните компании на Бил Гейтс, са причинили смъртта на много хора по света (ВИДЕО – БГ СУБ)

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница