Фармацевтичният гигант Мерк спира разработването на СОVID ваксини: преболедуването е по-ефективно

Ваксините генерират „по-нисък“ отговор на имунната система в сравнение с естествената инфекция

СЗО отново трие, лъже и манипулира: Изтри естествено придобития имунитет от своя уебсайт! Тази частна организация трябва да бъде публично закрита и съдена за СОVID геноцид срещу човечеството!

Производителят на ваксини Mерк се отказа от разработването на две Ковид ваксини, заявявайки, че след обширни изследвания се стигна до заключението, че ваксините предлагат по-малко защита, отколкото простото заразяване със самия вирус и придобиването на антитела.

Компанията обяви, че ваксините V590 и V591 се „понасят добре“ от участниците в изпитанията, но те генерират „по-нисък“ отговор на имунната система в сравнение с естествената инфекция.

Компанията заяви, че вместо това ще се съсредоточи върху изследванията на терапевтични си лекарства, обозначени като MK-7110 и MK-4482.

Лекарствата имат за цел да предпазят пациентите от вреди в резултат на свръхактивен имунен отговор към вируса.

„Междинните резултати от проучвананията във фаза 3 показват повече от 50 процента намаляване на риска от смърт или дихателна недостатъчност при пациенти, хоспитализирани с умерен до тежък Ковид“, се посочва в изявлението на компанията за лекарството MK-7110.

Meрк ще получи около 356 милиона долара от правителството на САЩ за ускорено производство на потенциалните лечения в рамките на операция Warp Speed.

Главният маркетингов директор Майкъл Нели наскоро каза пред Bloomberg, че Meрк се стреми да произведе около 20 милиона курса от лекарството MK-4482, орално антивирусно средство, което пациентите ще приемат два пъти дневно в продължение на пет дни.

Източник: Europe Reloaded
Превод: Измамата Ковид19

ПО ТЕМАТА

Истината за инфекциозните заболявания, вирусите и ваксините – „Вирусът“ СОVID 19 – The Truth! (ВИДЕО – БГ СУБ)

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

Ново изследване: инокулираните за ковид-19 имат 885% по-голям шанс да умрат ако се разболеят

Прекаралите СОVID имат имунитет – дори без антитела (ДОКЛАД)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последните данни на VAERS показват 400 000 увреждания след “ваксини“те за C0VID, официален доклад: по-малко от 1% се докладват! (ВИДЕО)

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

⚠💉⚠💉⚠💉⚠💉⚠💉⚠ Николай Василев прави експерименталките задължителни ❗️👇

⚠💉⚠💉⚠💉⚠💉⚠💉⚠ Николай Василев прави експерименталките задължителни ❗️

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times