Федералните служби тайно са плащали на медиите, за да популяризират експерименталните инжекционни течности за «СОVID-19»

Администрацията на Байдън е извършила директни плащания към почти всички големи корпоративни медии, за да разгърне финансирана от данъкоплатците разяснителна кампания (https://www.hhs.gov/about/news/2021/04/01/hhs-launches-nationwide-network-trusted-voices-encourage-vaccination-next-phase-covid-19-public-education-campaign.html) на стойност 1 милиард долара (https://www.congress.gov/bill/117th-congress/house-bill/1319/text), целяща да прокара само положително отразяване на «ваксини»те за СОVID-19 и да цензурира всяко отрицателно отразяване

 

 

Медиите в цялата страна не разкриха федералното правителство като източник на реклами в новинарските репортажи, които популяризираха ваксините сред аудиторията.

Според искане за свобода на информацията, подадено от The Blaze (https://www.theblaze.com/news/review-the-federal-government-paid-media-companies-to-advertise-for-the-vaccines), Министерството на здравеопазването и човешките ресурси на САЩ (HHS) е закупило реклама от големи новинарски медии, включително ABC, CBS, NBC, Fox News, CNN и MSNBC.

Министерството също така проведе медийна кампания в големи медийни издания, включително The Washington Post, Los Angeles Times, New York Post, BuzzFeed News, Newsmax и стотици местни телевизионни станции и вестници в цялата страна.

Освен че е платило на новинарските издания да рекламират ваксините, федералното правителство е закупило реклами по телевизията, радиото, в печата и социалните медии като част от „цялостна медийна кампания“ (https://wecandothis.hhs.gov/resource/we-can-do-campaign-background), показват документите на Министерството на здравеопазването и човешките ресурси.

Рекламните кампании бяха организирани във връзка с увеличената наличност на ваксините за СОVID. В тях участваха „влиятелни личности“ и „експерти“, сред които д-р Антъни Фаучи, главен медицински съветник на Белия дом и директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести.

През март 2021 г. Фейсбук обяви план на социалната медия (https://about.fb.com/news/2021/03/mark-zuckerberg-announces-facebooks-plans-to-help-get-people-vaccinated-against-covid-19/) да „помогне на хората да се ваксинират“, и работеше с администрацията на Байдън и здравните агенции на САЩ, за да потисне това, което нарече „дезинформация за СОVID“ (https://about.fb.com/news/2021/02/reaching-billions-of-people-with-covid-19-vaccine-information).

BuzzFeed News посъветва всички на възраст над 65 години, хората със здравословни заболявания, които ги излагат на висок риск от тежко боледуване от СОVID, здравните работници и тези, които са изложени на висок риск от излагане на вируса, да си поставят подсилваща ваксина в съответствие с указанията (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/booster-shot.html) на Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC).

Други публикации, включително „Лос Анджелис Таймс“, съдържаха съвети от експерти (https://www.latimes.com/science/story/2021-05-17/tips-how-to-convince-someone-to-get-vaccinated) за това как читателите да убедят „хората, които са против ваксините“, да променят мнението си.

Вестник „Вашингтон поуст“ представи (https://www.washingtonpost.com/health/interactive/2021/covid-vaccine-messages) „посланията в подкрепа на ваксините, които хората искат да чуят“.

Newsmax заяви (https://www.newsmax.com/newsfront/vaccine-mandates-constitution-overreach-privacy/2021/11/07/id/1043635), че ваксините за СОVID са „доказано безопасни и ефективни“ и „насърчи гражданите, особено тези в риск, да се имунизират“.

Въпреки това последните данни на Центровете за контрол и превенция на заболяванията от Системата за докладване на нежелани събития от ваксините показват 1 151 450 съобщения за нежелани реакции от всички възрастови групи след ваксините за СОVID (https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19), включително 24 827 смъртни случая от 14 декември 2020 г. насам (https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&VAX=COVID19&DIED=Yes).

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Всички числа трябва да бъдат умножени по 99! Защото според официален доклад се докладват по-малко от 1%! ДОКЛАДЪТ ВИЖТЕ ТУК: Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS)

Множество учени и експерти по обществено здраве (https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-spike-protein-travels-from-injection-site-organ-damage/) поставят под въпрос (https://childrenshealthdefense.org/defender/joe-rogan-robert-malone-interview-covid-vaccine) безопасността и ефикасността (https://covid19criticalcare.com/) на ваксините за СОVID, както и данните, на които се основава разрешението на Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) за поставянето им.

Медиите рядко отразяват негативните новини за ваксините за СОVID, а някои наричат всички, които поставят под въпрос ваксините, „отричащи науката“ (https://blogs.bmj.com/bmj/2021/09/13/covid-19-and-the-new-merchants-of-doubt) или „теоретици на конспирация“ (https://www.washingtonpost.com/politics/2021/10/20/meet-doctors-group-spreading-covid-conspiracy-theories-plain-sight-facebook).

„Тези медии са отговорни за публикуването на безброй статии и видеоматериали за ваксината, които са почти еднакво положителни както по отношение на нейната ефикасност, така и на безопасността ѝ“, съобщава The Blaze (https://www.theblaze.com/news/review-the-federal-government-paid-media-companies-to-advertise-for-the-vaccines).

КОНГРЕСЪТ ОТПУСКА 1 МИЛИАРД ДОЛАРА ОТ ДАНЪЦИТЕ ЗА „УКРЕПВАНЕ НА ДОВЕРИЕТО ВЪВ ВАКСИНИТЕ“

През март 2021 г. Конгресът отпусна (https://www.congress.gov/bill/117th-congress/house-bill/1319/text) 1 милиард щатски долара от данъците на министъра на здравеопазването и човешките ресурси, които да бъдат изразходвани за дейности за „укрепване на доверието във ваксините в САЩ“, като 3 милиарда долара бяха заделени за Центровете за контрол и превенция на заболяванията (https://www.hhs.gov/about/news/2021/04/01/hhs-launches-nationwide-network-trusted-voices-encourage-vaccination-next-phase-covid-19-public-education-campaign.html) за финансиране на „усилия за подкрепа и разяснителна работа“ в щатите чрез организации, базирани на общността, и доверени лидери.

Усилията на Министерството на здравеопазването и човешките ресурси в областта на общественото образование бяха съпредседателствани от главния хирург на САЩ д-р Вивек Мърти, бившия директор на Националния институт по здравеопазване д-р Франсис Колинс, д-р Фаучи, д-р Марсела Нунез-Смит и директора на CDC д-р Рошел Валенски, а Камала Харис ръководеше усилията от Белия дом.

Федералният закон позволява на Министерството на здравеопазването и човешките ресурси (https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/133/text), действайки чрез CDC и други агенции, да възлага договори на публични и частни организации за „провеждане на национална, основана на доказателства кампания за повишаване на осведомеността и знанията за безопасността и ефективността на ваксините за превенция и контрол на заболяванията, борба с дезинформацията относно ваксините и разпространение на научна и основана на доказателства информация, свързана с ваксините, с цел повишаване на процента на ваксиниране във всички възрасти… за намаляване и премахване на болестите, предотвратими чрез ваксиниране“.

Министерството на здравеопазването и човешките ресурси не отговоря веднага на въпроса на The Blaze дали агенцията е използвала средства на данъкоплатците, за да плаща на хора, които да бъдат интервюирани, или на Пи Ар фирма, която да поставя експерти и известни личности в интервюта с новинарски агенции.

The Blaze също така се свързва с няколко новинарски организации, чиито редакционни колегии заявиха, че „файъруол правилата“ не позволяват на рекламодателите да влияят на отразяването на новините, но въпреки това взеха пари от Министерството на здравеопазването и човешките ресурси за целеви реклами.

„Рекламодателите плащат за пространство, за да споделят своите послания, както беше в случая, и тези реклами са ясно обозначени като такива“, казва в изявление Шани Джордж, вицепрезидент по комуникациите на „Вашингтон поуст“. „Редакцията е напълно независима от рекламния отдел.“

Въпреки че във „Вашингтон поуст“ има няколко отдела, всички те са под ръководството на един и същ главен изпълнителен директор и ключов изпълнителен екип (https://craft.co/washington-post/executives).

Говорителка на „Лос Анджелис Таймс“ заяви, че „новинарският отдел работи, независимо от рекламата“.

БИВШ ВОДЕЩ НА NEWSMAX ПОТВЪРЖДАВА, ЧЕ МРЕЖАТА Е ПЛАТИЛА ЗА НАСЪРЧАВАНЕ САМО НА ПОЛОЖИТЕЛНО ОТРАЗЯВАНЕ

Според Desert News (https://www.thedesertreview.com/news/biden-administration-paid-media-1-billion-for-covid-shot-propaganda/article_004df1ec-9e42-11ec-9cf8-478353d0e684.html) Емералд Робинсън, независима журналистка, която преди това е била главен кореспондент на Белия дом за Newsmax и One America News, е заявила, че с нея се е свързал информатор от Newsmax, който е потвърдил, че ръководството на новинарската организация се е съгласило да вземе пари от Министерството на здравеопазването и човешките ресурси по време на администрацията на Байдън, за да прокара само положително отразяване на ваксините за СОVID.

През 2021 г. с Робинсън се свързват и висши ръководители на Newsmax и й казват да спре всяко негативно отразяване на инжекциите за СОVID, тъй като „това е проблематично“.

Робинсън казва, че е била предупреждавана многократно от ръководството и че Пи Ар експертите, които са работили с Newsmax, са ѝ казали, че медицински експерти или лекари, които могат да кажат негативни неща за ваксините за СОVID, няма да бъдат записвани като гости.

Съобщава се, че Робинсън е била уволнена (https://twitter.com/jeremymbarr/status/1468262317393596416) от Newsmax, след като е публикувала в Туитър „конспиративни теории“ за ваксините за СОVID и по-късно е била блокирана от Туитър за „многократно нарушаване на правилата на платформите за дезинформация за СОVID-19“ (https://www.thedailybeast.com/newsmax-star-emerald-robinson-returns-to-twitterand-is-permanently-banned-hours-later-for-vax-insanity).

Главният изпълнителен директор на Newsmax Крис Ръди приветства Байдън (https://www.thedesertreview.com/news/biden-administration-paid-media-1-billion-for-covid-shot-propaganda/article_004df1ec-9e42-11ec-9cf8-478353d0e684.html) за усилията му в областта на ваксините.

Ръди пише:

„Многобройните медицински експерти, които се появиха в нашата мрежа, почти единодушно подкрепиха ваксината. Аз самият получих ваксината на Пфайзер. Не се съмнявам, че безброй животи щяха да бъдат спасени, ако ваксината беше достъпна по-рано.“

В други примери, цитирани от The Blaze, „базираните на страха реклами за ваксини“ на Министерството на здравеопазването и човешките ресурси, представящи историите на „оцелели“ пациенти с СОVID, които са били хоспитализирани в интензивни отделения, бяха отразени от CNN (https://edition.cnn.com/2021/10/06/health/hhs-vaccination-ads-fear/index.html) и обсъдени в предаването The View на ABC през октомври миналата година (https://youtu.be/IOpiNvnN1k4).

Рекламите на Министерството на здравеопазването и човешките ресурси в YouTube (https://youtu.be/IOpiNvnN1k4) с участието на известни личности като сър Майкъл Кейн и сър Елтън Джон събраха милиони гледания.

Както The Defender съобщи през септември (https://childrenshealthdefense.org/defender/kristi-dobbs-injured-pfizer-covid-vaccine-local-news-agency-kills-story), група хора, пострадали от ваксини за СОVID, се обърнаха към медиите, за да разкажат историите си, но от информационните агенции им казаха, че не могат да отразяват увреждания от ваксини за СОVID.

Кристи Добс, на 40 години, е пострадала от ваксината за СОVID на Pfizer. Добс прекарва месеци в молби към здравните агенции на САЩ да изследват неврологичните увреждания, които тя и други хора изпитват, с надеждата да намерят лечение.

Добс заяви, че тя и други хора, които са получили неврологични увреждания след поставянето на ваксина за СОVID, са споделили преживяванията си с репортер с надеждата да повишат осведомеността за своите преживявания.

Добс казва, че тя и други хора са знаели, че трябва да разкажат историите си, без да предизвикват „колебание за ваксината“, за да предпазят другите от същата съдба – така че членовете на групата са започнали да пишат и да се обаждат на всеки, който би ги изслушал, включително на репортери, новинарски агенции и членове на Конгреса.

Добс каза, че са се опитали по най-добрия начин като обикновени американци да достигнат до онези, които биха чули историите им. Най-накрая репортер от малка медийна компания пожелава да направи репортаж. Добс и други членове на групата участвали в интервю с продължителност 2 часа и 40 минути.

„Историята така и не стигна до никъде“, казва Добс. Тя казва, че репортерът им е казал, че „висшестоящ“ в Пфайзер се е обадил в радиостанцията и е оказал натиск върху служителите да не отразяват други истории за нежелани реакции на ваксините.

Както вече беше съобщено от The Defender (https://childrenshealthdefense.org/defender/corporate-vaccine-mandates-passports-blackrock-vanguard), същите инвестиционни компании, които имат финансови интереси в Pfizer, притежават и големи дялове в корпоративни медии.

Освен това Пфайзер има договори с федералното правителство (https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-provide-us-government-additional-50), което е похарчило милиарди долари от американските данъци както за закупуване на ваксини за СОVID, така и за популяризиране сред обществеността само на положителни резултати.

Основателят и председател на Liberty Counsel (https://lc.org) Мат Ставър заяви пред Desert News (https://www.thedesertreview.com/news/biden-administration-paid-media-1-billion-for-covid-shot-propaganda/article_004df1ec-9e42-11ec-9cf8-478353d0e684.html):

„Хора са били увредени и са загинали в резултат на най-мащабната пропагандна кампания в историята на САЩ и тя е била платена с парите на нашите данъкоплатци.“

Ваксините за СОVID не са нито безопасни, нито ефективни, но на американската общественост администрацията на Байдън поднася пропаганда, вместо истината от информационните медии – каза Ставър.

„В резултат на това много хора ненужно пострадаха в резултат на цензурата и пропагандата.“

Автор: Меган Редшоу
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

«Набодените и бодящите се дали знаят, че участват в толкова дългосрочен експеримент ?

ПО ТЕМАТА

Само за година 9 778 души са убити в рамките на 24 часа след експерименталните инжекционни течности ⚠ ДОКЛАДВАТ СЕ ПО-МАЛКО ОТ 1%, А КОЛКО НЕ СЕ ДОКЛАДВАТ❗❓❗

Над 1000 научни изследвания доказват, че експерименталните инжекционни течности срещу «СОVID-19» са изключително опасни (СПИСЪК)

 

Отличиха Мутафчийски, Кантарджиев и Кунчев в знак на признателност в усилията им в битката с пландемията;
Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност»

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

211 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Договорът за вечна пандемия и трансхуманизъм на СЗО и извънредното положение като новото нормално (ВИДЕА – БГ СУБ)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК!

Сорос и ЦРУ купуват Нова телевизия (ОБНОВЕНА) Вече факт!

 

100% антиковид метод за предпазване! Доказано работи: как трябва да виждате новините след събуждане:

 

Последно от СВЯТ

Калифорния фалира!

Калифорния фалира! Щатът е един от първите в Америка, който официално декларира, че отказва да плати