Флорида забрани със закон задължителната ваk$инация! Забрана и $ 5000 глоба и за бизнеси, държавни учреждения, училища и университети изискващи от посетители, студенти, ученици, преподаватели и всички работещи $ертификати за ваk$инация! (ВИДЕО)

/

Ако някой принуди някой да се в@к$иниpa получава глоба от $ 5 000 долара за всяко извършено нарушение каза Губернатора на Флорида Рон ДеСантис

ВИДЕО

Само така

След като щатът Флорида забрани със закон задъжителната ваxiнация срещу коvid, сега от 16 септември влиза в сила абсолютна забрана за бизнеси, държавни учреждения, училища и университети да изискват от посетители, студенти, ученици, преподаватели и всички работещи сертификат за ваxiнация. Нарушителите ще бъдат глобявани с 5000 щ.д.

Припомням, че в щатите Флорида и Тексас, които прилагат разумни предпазни мерки без локдауни и принудителна ваxiнация, разпространението и смъртността от коviд са сходни с щата Калифорния, който втора година прилага най-екстремистки мерки с локдаун, задължителни маски, дистанционно обучение и пр. Това показва пълната безполезност на локдауните и прочие коviд-истерии, които освен да рушат икономиката и да ограничават свободата, не постигат нищо.
Препоръчвам на Кунчев, Кацаров и всички коviд-паникьори да проучат внимателно опита на тези щати , които прилагат диаметрално противоположен подход към пандемията, но имат сходни резултати. Това е доста нагледен и представителен пример, защото става дума за огромни територии c близо 100 милиона население. Калифорния е 5-та икономика в света, Тексас – 10-тата, а Флорида – 15-тата.

Ето пълният текст на закон SB-2006, обнародван на сайта на Сената на Флорида. С него се забраняват ваxiнационните паспорти, забранява се изискване на документ за ваxiнация като условие за получаване на услуги или достъп до помещения, предвижда се глоба от 5000 щ.д. за принуждаване на гражданите да разкриват информация дали са ваxiнирани и се дава право на губернатора да отменя всички актове на местни органи, училищни бордове и пр., които задължават за носене на маски.

Борислав Цеков, доктор по конституционно право
Източник: Ask for COVID vaccine proof, face a $5,000 fine in Florida


❗❗❗ Тексас, Флорида и още 18 американски щата приеха закони, с които забраняват въвеждането на ваxiнационни „паспорти“ – на хартия или дигитални – и забраняват на публични и частни институции, организации и бизнеси да изискват от гражданите да разкриват информация дали са ваxiнирани срещу коviд, като условие да получават услуги или достъп до помещения и каквито и да било места.

❗❗❗ В допълнение, ето какво гласят изпълнителните заповеди на Губернатора на Тексас за ваxiните и за маските (сходни са във Флорида):

☝️ Изпълнителни заповеди GA-35 от 5 април 2021 г. и GA-38 от 29 юли 2021 г. на Губернатора на щата Тексас относно ваxiните за Коviд и защитата на личната здравна информация на жителите на Тексас (резюме):

✅ Забранява се на всички държавни агенции да принуждават гражданите да се ваxiнират с ваxiни, разрешени по реда за „спешна употреба“.

✅ Забранява се на всички държавни агенции и други публични органи да приемат каквито и да било регулации, заповеди, правила, политики и други подобни, с които под каквато и да е форма задължават гражданите да представят сертификат за ваxiнация или ваxiнационен „паспорт“, като условие да получат каквато и да било публична услуга или за достъп до публични институции и места.

✅ Забранява се на всички публични и частни организации, които ползват или ще ползват публично финансиране под каквато и да било форма (заеми, субсидии, грантове, обществени поръчки и др.) да изискват от потребителите да представят документ за ваxiнация, като условие да получат услуга или достъп до помещения и каквито и да било други места.

☝️ Изпълнителна заповед GA-36 на Губернатора на щата Тексас от 18 май 2021 г. за забрана публичните институции да изискват носене на маски (резюме):

✅ Забранява на всички публични институции и длъжностни лица, в т.ч. местни органи на власт, училищни бордове, публични здравни заведения, да задължават гражданите да носят маски. Изключение от това правило се предоставя само на домовете за възрастни хора, държавните болници и местата за лишаване от свобода, където властите имат право по своя преценка да въвеждат задължително носене на маски.


Тусон спира изпълнението на задължителната ваксинация за COVID-19 след като главният прокурор на Аризона го смята за незаконно

От Закъри Стибер, 08/09/2021

Град Тусон, щата Аризона, е спрял действието на заповедта, която задължаваше служителите да си поставят ваксина за COVID-19 или да бъдат отстранени за пет дни от работа и да им бъдат наложени други наказания.

Главният прокурор на щата Марк Бърнович заяви на 7 септември, че задължителната ваксинация, наложена миналия месец, е незаконна, тъй като нарушава изпълнителна заповед на губернатора Дъг Дюси от началото на тази година, както и щатски закон, който трябва да влезе в сила по-късно този месец.

Бърнович предупреди служителите на Тусон, че ако задължителната ваксинация не бъде отменена, той ще нареди на щатския ковчежник да удържи частта на града от споделените щатски приходи, докато служителите не спрат политиката.

Приходите за текущата финансова година се оценяват на повече от 175 млн. долара от Лигата на градовете в Аризона.

В изявления, публикувани от града, представителите на Тусон критикуват констатацията на службата на Бърнович, но заявяват, че поне засега ще преустановят прилагането на политиката.

Кметът на Тусон Реджина Ромеро (демократ) твърди, че Бърнович (републиканец), който се кандидатира за Сената на САЩ, „дава приоритет на политическите си амбиции пред отговорността си да тълкува обективно закона“.

Но градският управител на Тусон Майкъл Ортега призна, че служителите не са сигурни дали задължителната ваксинация е законна.

„Докато не разберем по-добре правната си позиция във връзка с днешния доклад, наредих на служителите да спрат прилагането на политиката“, каза той.

Дюси (републиканец) издаде през април заповед, с която забрани т. нар. ваксинационни паспорти. Със заповедта се забранява на щатските агенции, окръзите, градовете и селищата да изискват доказателство за ваксинация за COVID-19, за да влязат или да получат държавна услуга.

Служителите на Тусон обаче наложиха изискването за задължителна ваксинация на 13 август, като наредиха на всички служители да представят доказателство за ваксинация до 24 август или да бъдат дисциплинарно наказани.

В отговор на това на 16 август Дюси заяви в нова заповед, че щатският закон не позволява на град, населено място или окръг да налагат задължителни ваксини, и заяви, че предишната му заповед ясно показва, че такива политики не са позволени.

Тази година републиканците в Аризона одобриха законопроект на Сената SВ1824, който забранява задължителните ваксини, но законът влиза в сила едва на 29 септември.

Заповедта на Дюси обаче влиза в сила незабавно и в нея изрично се казва, че градовете не могат да въвеждат изискване за ваксини в нарушение на законопроекта, се отбелязва в доклада от разследването на кабинета на Бърнович.

В отговора си служителите на Тусон пренебрегват констатацията, че изискването им за задължителна ваксинация нарушава заповедта на Дюси, като вместо това се фокусират върху това, че законът не е влязъл в сила.

„Оценяваме последиците от становището на главния прокурор, че изискването за ваксина на града нарушава закон, който все още няма правно действие“, казва Майк Ранкин, адвокат на града.

От офиса на Бърнович не отговориха веднага на молбата за коментар.

Разследването му е предизвикано от жалба, подадена от републиканката Кели Таунсенд, щатски сенатор.

В изявление след като задължителната ваксинация беше обявена за незаконна, Таунсенд се описа като облекчена и добави, че държавните служители „имат допълнителни основания не само да запазят способността си да вземат медицински решения за себе си без незаконна принуда от страна на правителството, но и да имат по-силна защита при търсене на обезщетение, ако е необходимо“.

Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

Частно училище забрани ваксинирани учители да контактуват с учениците (ОБНОВЕНА)

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама❗
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

CDC публикува научен документ, който потвърждава цялата измама 👇

CDC и FDA фалшифицираха протокола за тестване за „COVID“, като използваха човешки клетки, смесени с фрагменти от вируса на обикновената настинка (ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА

САЩ одобриха тромбсината на Pfizer

2 неща, които медиите не ви казаха и никога няма да ви кажат относно одобрената от FDA течност на Pfizer

 

Американски военен лекар с неподправена тревога съобщава, че от вakcсини са умрели повече военнослужещи, отколкото от СОVID 19, и у много войници има тежки странични ефекти (ВИДЕО) 👇

Американски военен лекар с неподправена тревога съобщава, че от вaксини са умрели повече военнослужещи, отколкото от СОVID 19, и у много войници има тежки странични ефекти (ВИДЕО)

 

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг: Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг: Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

 

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€! Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш! (ВИДЕО)

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€! Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш! (ВИДЕО)

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

 

Пл@нд€ми@ втора част ❗⁠
ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 👇⁠

Пл@нд€ми@ втора част (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК!

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.