Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

/

В първата половина на своя живот той привидно беше готин тип. Един средностатистически американец, който направи милиарди от продажбата на софтуер и хардуер, превръщайки се в световна икона и жив пример на „Американската мечта“.

Обаче през втората половина на своя живот започна да си партнира със световния „елит“ в опита му да редуцира с милиарди световното население … това означаваше бизнес!

Не след дълго се превърна в един от най-скандалните активисти по обезлюдяването, който започна да изнася лекции за геноцидни ваксини и провежда кампании за ваксинации, които осакатиха и убиха безброй хора в страните от третия свят. Също така проектира ГМО комари, които да могат да пренасят и инжектират смъртоносни вируси. И е постоянно в търсене на нови методи за постигане на болните си планове.

Разбира се, става въпрос за Бил Гейтс, човекът, който наскоро достигна с една стъпка по-далеч в дневния си ред за контрол на популацията: обяви създаването на дистанционно — управляван противозачатъчен микрочип, който може да се имплантира под кожата и може да бъде ефикасен в продължение на 16 г.

Как работи?

След като е имплантиран, микрочипът започва да освобождава дневни дози от противозачатъчния хормон левоноргестрал.

Според фондацията на Гейтс, жената може да избере кога да дезактивира (или активира) чипа използвайки дистанционно управление, но имайки предвид тъмното минало на Бил Гейтс, което е свързано с депопулацията – би било лудост да му се има доверие!

В конференцията му в TED, Гейтс обяснява увеличаването на обема на CO2 причинен от това, че голям брой човешки същества живеят и дишат:

„Светът днес има 6,8 милиарда души… ако наистина постигнем сега добра работа с ваксините, здравеопазването, репродуктивното здраве, услугите – ще може да намалим този номер с може би 10 или 15% … Ваксините са нещо, което обичам.“

Доста плашещо, нали?

Дистанционно – управляваното противозачатъчно нещо може да изглежда на прима виста нещо готино и свежо, докато не си направите сметката, че микрочипът може лесно да бъде имплантиран под кожата на милиони без тяхното знание и съгласие – и да бъде използван като инструмент за контрол на населението. Не че не е ставало и преди де.

Нещо още по-тревожно. Преди няколко години на Филипините големите сили дори не се притесниха да скрият своите болни планове и имплантираха подобни на RFID микрочипове кой знае на колко много хора:

Сега ако обичате си представете, какво може да направи „елита“ с този вид технология. Драстичното намаляване на населението на Земята е част от техните планове.

Чипът, който един ден може да контролира нашия брой

MIT заяви, че импланта ще трябва да бъде криптиран за да се предпази безжичния поток от данни и да го съхранява защитен. Размерът на чипа е 20mm x 20mm x 7mm и в него се намират резервоарите с хормона.
Според доклада ще освобождава по 30 микрограма на ден.

Как започна всичко

Идеята покълна след посещение на Бил Гейтс в Масачузетския технологичен институт (MIT) две години след като попита професор Робърт Лангър дали има някакъв начин да се обърне контрола на раждаемостта чрез дистанционно управление, което да пощади жените с неприятностите от това да посещават клиниките, когато искат да премахнат импланта за да забременеят.

Лангер свърза фондацията на Гейтс с Масачузетската фирма MicroCHIPS, която е лицензирана да ползва този вид технологии. От тогава това партньорство е доста заето разработвайки тази технология, която може да види бял ден до 2018 г.

Въз основа на факта, че нищо не подозиращи хора са били тайно „микро-чипирани“ в миналото – е силно убеждението на някои хора, че този микрочип вече е бил имплантиран под кожата на много хора, без тяхното знание.

И още едно извъртане на историята…

Ако тези микрочипове са в състояние да държат нужното количество хормони в продължение на десетилетия – не е ли логично да си помислим, че могат да бъдат използвани включително и за други цели? Както, например упояване населението на Земята, за да се подчини.

Автор: Александър Лайт
Източник: Humans Are Free
Превод: АБ

ПО ТЕМАТА

“И той ще накара всички, големи и малки, богати и бедни, свободни и обвързани, да приемат белега на звяра на дясната си ръка или на челото; та никой да не може да купува или продава, ако няма белега, или името на звяра, или числото на неговото име. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек. И числото му е шестстотин шестдесет и шест.”
(Откровение 13:16-18)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Д-р Андре Диас: Живеем в измама с безпрецедентни размери! Лисабонски съд постановява, че само 0.9% от „потвърдените случаи“ са починали от СОVID, като броя им е 152, а не 17 000, както се твърди! Ексклузивно интервю с д-р Диас, в центъра на съдебното дело, потвърждаващо статистическата измама (ВИДЕО)

Лисабонски съд постановява, че само 0.9% от „потвърдените случаи“ са починали от СОVID, като броя им

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times