Фреди Меркюри беше убит от смъртоносна ваксина срещу Хепатит В, а не почина от СПИН

Това е версията на Василий Соловьов-Спаски. Тя се докосва до детайлите и причините за смъртна на големия певец и музикант Фреди Мюркюри.

СПИН се появява в света буквално отникъде, както днешната епидемия от коронавирус. Съществуват две основни версии за появяването й.

Първата – СПИН е биологично оръжие, създадено от военнопромишления комплекс в САЩ;
Втората – произведение на фармацевтите, които печелят от болестите и смъртта на хората, особено на звездите.

Митичен герой и представител на вселенската любов е Фреди Меркюри, първата африканска рок-звезда и кумир на западния свят.

Той пропагандира цветната картина на света с неговия Велик бог – Кришна, изцяло зает с любовни похождения и любов към всичко, което се движи. Самият Фреди твърди, че е женен за любовта към всички хора, с които имал интимна връзка.

Този факт използва според Василий Соловьов онази сила, която той идентифицира като световно порно гей-движение, което назначава за свой герой Меркюри.

Соловьов-Спаски смята, че големият музикант е станал жертва на фармацевтичните корпорации, на лидерите на военнопромишления комплекс и на други, които управляват света задкулисно. Поръчителите на убийството са върхушката в милитаристкия комплекс в Америка, която в онези години наблюдава „програмата на СПИН“, а преките изпълнители според автора са личният лекар на Фреди – Гордън Аткинс, и служителят в компанията „Куин Продакшън“ – Джим Бийч.

Всичко започва с първата инжекция със смъртоносно опасната ваксина против хепатит В, която Фреди направил през 1987 г.

Тя дава старта на глобалната СПИН-програма и епидемия с „леката ръка“ на САЩ.

След това милиони ще обясняват, че смъртта на Меркюри не е тази ваксина и неведомата болест СПИН.

Превод: PACПEP

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО