Френски депутат за СОVID-19 ваксинациите: Спрете тази лудост … тя ще продължи (ВИДЕО)

/

 

Депутатът от френския парламент Nicolas Dupont-Aignant (Никола Дюпон-Айгнан) от политическата партия „Debout la France“ (Изправена Франция) ни казва следното за ваксините.

Резюме;

«Аз се намирам в парламента и сесията току-що приключи.
Не е известно дали ваксината ще предотврати предаването на вируса, министърът на здравеопазването казва, че ще се консултира дали има странични ефекти преди и след ваксинацията (звучи като експеримент).
Не е известно дали ваксината ще бъде полезна и безопасна, но правителството с подкрепата на мнозинството от парламента реши да ваксинира 14 милиона французи, най-старите, преди лятото.
Европейският съюз е поискал 1300 милиона ваксини от четири различни класа и с нови формули, които никога досега не са били тествани при хора, не се знае нищо, а само съобщение за пресата и оскъдно / лошо научно изследване и с тези данни По-голямата част от Парламента решава да ваксинира 14 милиона французи, защо и как не е известно.
Това означава, че трябва да сте сериозни, да избягвате да ограничавате и ваксинирате французите, да спрете тази лудост … тя ще продължи.»

ВИДЕО

  •  Таня Тодорова

ПО ТЕМАТА

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times