Френски депутат за СОVID-19 ваксинациите: Спрете тази лудост … тя ще продължи (ВИДЕО)

/

 

Депутатът от френския парламент Nicolas Dupont-Aignant (Никола Дюпон-Айгнан) от политическата партия „Debout la France“ (Изправена Франция) ни казва следното за ваксините.

Резюме;

«Аз се намирам в парламента и сесията току-що приключи.
Не е известно дали ваксината ще предотврати предаването на вируса, министърът на здравеопазването казва, че ще се консултира дали има странични ефекти преди и след ваксинацията (звучи като експеримент).
Не е известно дали ваксината ще бъде полезна и безопасна, но правителството с подкрепата на мнозинството от парламента реши да ваксинира 14 милиона французи, най-старите, преди лятото.
Европейският съюз е поискал 1300 милиона ваксини от четири различни класа и с нови формули, които никога досега не са били тествани при хора, не се знае нищо, а само съобщение за пресата и оскъдно / лошо научно изследване и с тези данни По-голямата част от Парламента решава да ваксинира 14 милиона французи, защо и как не е известно.
Това означава, че трябва да сте сериозни, да избягвате да ограничавате и ваксинирате французите, да спрете тази лудост … тя ще продължи.»

ВИДЕО

  •  Таня Тодорова

ПО ТЕМАТА

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО

Чуйте пълния запис на Радостин Василев от скандалното заседание на Националния съвет на ПП – Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна

Записът потвърждава, че сме колония и чуждите посолства ни редят правителствата и службите… Кирил Петков в