Хранениците на ЦРУ у нас

 

Те са много, но една част станаха известни. ЦРУ купува депутати, политици, журналисти, учени за така нареченото влияние. Тоест – като им свирнат ,те хукват по жълтите павета или по телевизиите да объркват клетия и смачкан народец, да му внушават колко велики сили са САЩ и НАТО/ едно и също!/ и какъв омразен диктатор е Путин. И как всеки момент Путин ще влезе в Каспичан и ще ни разкаже играта.

ЦРУ наистина не са върха на интелигентността, но на тях не им пука. Имат една фондация, която я тяхна: Америка за България. Формално се казва, че парите се дават за някакви си ама невероятни проекти – трънки! Така преди 15 години наброиха 350 хиляди долара на най-озъбения президент Петър Стоянов. Така ЦРУ му осребри неговата кучешка вярност по време на войната на САЩ срещу Югославия. А парите бяха дадени защото нашият Пешо от Фелибето чел… лекции. Ами такива лекции, мамата си трака… пред двайсет – трийсет наши емигранти насила докарани. Така работи най-мръснишката централа – ЦРУ. Един такъв агент за влияние е онова бивше министерско недоразумение Христо Иванов. За САЩ той е ценен агент за влияние и за прокарване на чужди интереси . Бившият правосъден министър Христо Иванов – Бойко защо го назначи, защото зад него е САЩ! И този продажник наскоро стана ясно, че е получил 1 184 760 лв пак от „Америка за България“ по проект, озаглавен „Гражданско общество и демократични институции“. Ах, този тъпанар, дето не е могъл да си вземе адвокатския изпит, ще прави мащабни проекти – лапайте патки ябълки! На него му се дават, защото това брадато недоносче в правото беше активно за свалянето на Орешарски. А някой съмнява ли се ,че САЩ стои зад тази „народна” протестна вълна? И не се чудете ,че това е най-мръсното русофобско куче ,което го канят навсякъде по телевизиите – защото така им нареждат. Ето го: един от системните разпръскватели на неистини и псевдоанализи у нас, експосланикът на България в Русия Илиян Василев също бе ощастливен с 228 250 долара, за да бди над регионалната геополитическа среда и „да изследва възможностите, които актуални промени предоставят на страната”. Като види камера и първата му приказка е срещу Русия и Путин!

Ех, мама му стара какъв демократ беше пияндето Елцин, при когото американците си шетаха както си искат из Русия, и какъв диктатор е Путин, щото ги изрита, стегна армията и върна самочувствието на руснака.

Ах, за всеки мръсен предател на България се намират благородни мотиви – те работят по проекти, продажниците.

Опаа, ето го онова демократично недоносче, храненикът на ЦРУ, вечният абонат на гладни стачки – Едвин Сугарев. И той си е на хранилката на ЦРУ и Бойко, за да се отърве, го натири … генерален консул в Ниш! Още една ясла – държавна! Та този нещастник от гражданското сдружение „Либертариум“, чийто председател е хронично гладуващият Едвин Сугарев – тоест нашият герой, получава близо 300 хиляди лева до 2018 година, за да документира и изследва „историята на корупцията в България“. Представяте ли си каква история ще напише, като и преди, и сега е държавен храненик!

Вие защо си мислите че Плевнелиев така нагло плюеше Русия? Ами за да има служба след като излезе от Президентството. Този палячо вече я има, сигурна му е. От кумува срама чакат да минат няколко месеца, иначе стават съвсем жалки.

Както и на другия палячо от първия кабинет на някогашния член на БКП Бойко Борисов. Помните ли го онзи , дето скочи дори срещу баща си, защото баща му е външен разузнавач: бившият външен министър Николай Младенов! Това мекере си строши краката от бързане да докладва през 2012 година, че задачата за спирането на АЕЦ „Белене“ е изпълнена! Освен длъжност от САЩ, те му превеждат и скромните 129 400 лева. Задачата му е „да се бори с остатъците от комунизма в България“.

Но това са джобни парици… Мекеретата са щедро заплатени! Дори и медийните: сайтовете – capital.bg и dnevnik.bg получиха от „Америка за България” 3 милиона лева за две години (до 2017), а с още три милиона за същия период от време се уреди и сайтът Медиапул. Всички, които познават империята на Прокопиев, няма начин да не се възхитят от мотивацията на фондацията. С долари се купуват не само ченета, но и съвести, купува се честта на България! Това са само някои, колко ли още има на американска ясла?

Стефан Северин, Фейсбук

Кандидатите на псевдопромяната (ВИДЕА)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Свободно, нещастник!

ПО ТЕМАТА Румен Сорос активира С0VID геноцидът в България! По план (ОБНОВЕНА) Какъв е планът, който