Доналд Тръмп спечели лавинообразно, – “Операция ужилване“ е в ход (ВИДЕА – БГ СУБ)

/

СТИВ ПИЕЧЕНИК, ЕКС ЦРУ-ЕКСПЕРТ ПО РАЗУЗНАВАНЕТО: „ОПЕРАЦИЯ УЖИЛВАНЕ“ Е В ХОД ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ФАЛШИВИТЕ БЮЛЕТИНИ

 

 

ТРЪМП Е ПЛАНИРАЛ ВСИЧКО ТОВА. ТОЙ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!

Вътрешна информация от Стив Пиечник

Един от най-авторитетните правителствени вътрешни лица (инсайдъри) Д-р Стив Р. Пиечник ( Dr. Steve R. Pieczenik), човек, който е заемал много влиятелни постове. заместник-помощник държавен секретар на Хенри Кисинджър, Сайръс Ванс и Джеймс Бейкър, по въпросите на външната политика, международно управление на кризи и психологическата война. Служи в президентските администрации на Ричард Никсън, Джералд Форд, Джими Картър, Роналд Рейгън и Джордж Буш старши. И все още работи като съветник на Министерството на отбраната. Едно от многото изявления на Печеник вдигна много шум, в него д-р Печеник заяви, че Осама Бин Ладен е починал още през 2001 година, че е готов да свидетелства за това, а също и че един от представителите на висшия генералитет му е съобщил, че 9/11 е постановъчна операция на специалните служби на САЩ.

Следва текст на 10 минутно видео интервю с него.

Стив: Това наистина е специална операция, въпреки това, което казват всички. Тръмп знаеше, че това ще се случи. Ерик знаеше, че това ще се случи и предупреди обществеността. Знаех, че това ще се случи, но не можех да кажа нищо за това.

Това, което се случи, е, че отбелязахме всеки бюлетин с водни знаци — това, което се нарича блокчейн код за кодиране qfs (квантова финансова система). С други думи, ние знаем много добре къде в момента се случва всяка битка, къде се е състояла и кой е участвал. Така че това не са откраднати избори. Напротив, ние напълно обърнахме цялата игра на войната съгласно уроците на Сун Дзъ от „Изкуството на войната“. И Тръмп беше великолепен и продължава да е великолепен в това…

Причината, поради която не го виждахме и Алекс Джоунс правилно каза: „О, не съм го виждал от няколко дни“, е добре описана в изкуството на войната. Когато се оттеглите, позволявате на врага си да направи всички грешки, които може да направи, като манипулирате ситуацията, разобличавате ги, а след това пристигате за окончателното му унищожение. И това се случва сега.

Всичко това не беше неочаквано, всичко беше очаквано, всичко е част от специалната операция, която провеждаме. Най-голямата битка в историята на човечеството се случва точно сега.

Водещ: Не се съмнявам, че Доналд Тръмп спечели тези избори с впечатляващ превес, но никога няма да разберем окончателните цифри. Аз мисля, че той, вероятно, дори счупи рекорда на Барак Обама в националния вот, но ние никога няма да знаем, заради всички гласове, които са били оттеглени в обратна посока от машините, всички бюлетини Тръмп, които били изгорени, всички фалшиви бюлетини за Байдън и всичко останало.

Но, д-р Стив Печенек, тъй като ние сме в средата на тези избори, ние сега сме в процес на кражба на избори, какво виждате, какво се случва в главата ви, когато ставате свидетел на тази гигантска измама?

Стив: Първо, това не е измама. Това, което се случва сега, и причината, поради която не бях в състояние да дойда в шоуто на Алекс Джоунс последната вечер, беше, че през нощта не ми дадоха разрешение, което ми бе необходимо, за да кажа това, което ще кажа сега.

Аз не работя за федералното правителство, те не ми плащат, нека просто да повторя това, което казах през 2016 г.

Има уважавани членове на нашето разузнаване, на военната и гражданска общност в правителството, които са разбрали точно колко беше и е корумпиран Байдън в апарата на демократите. Това наистина е специална операция, противно на това, което казваха всички. Тръмп знаеше, че това се случва. Ерик знаеше, че това се случва и предупреди обществеността. Знаех, че това се случва, но не можех да кажа нищо за това.

Това, което се случи, е, че отбелязахме всеки бюлетин с водни знаци – това, което се нарича блокчейн код за кодиране qfs (квантова финансова система). С други думи, ние знаем много добре къде се случва всяка битка, къде се е състояла и кой участва. Така че това не са откраднати избори. Напротив, ние напълно обърнахме цялата игра на войната според уроците на Сун Дзъ от „Изкуството на войната“. И Тръмп беше великолепен и продължава да е великолепен в това.

Причината, поради която не го виждахме и Алекс Джоунс правилно каза: „О, не съм го виждал от няколко дни“, е добре описана в изкуството на войната. Когато се оттеглите, позволявате на врага си да направи всички грешки, които може да направи, като манипулирате ситуацията, разобличавате ги, а след това пристигате за окончателното му унищожение. И това се случва сега.

Нищо от това не беше неочаквано, всичко това се очакваше, всичко това е част от операцията, която ние провеждаме. И позволете ми да ви кажа, че преди 48 часа ние не само поставихме маркировки в бюлетините, сега мога да кажа с разрешение на хората от разузнавателната общност и от други места, че и сме отправили хиляди и хиляди национални гвардейци в 12 различни щати: Вашингтон, Делауеър, Тексас, Аризона, Алабама и навсякъде. Така че сега трябва да помислите и да преосмислите, че всъщност геният на Тръмп се прояви в това, че може да се оттегли по всяко време и да манипулира противника, така че опонентът никога да не го осъзнава. Той многократно каза, че хаштагът е откраднал гласуването. Това е точно това, което той казва в продължение на месеци. След това той направи много ясно заключение, той каза: „Ще използвам здравия разум или своя интелект, т.е. стойността на интелекта както в буквален, така и в образен смисъл (разузнаване). И за тези от нас, които са от разузнавателна общност, казвам отново това, което казах през 2016 година, когато разобличавахме Хилъри Клинтън, че именно Тръмп ще започне разобличаването на семейството Байдън: Хънтър Байдън, Джо Байдън, Джил Байдън, Джим Байдън, Франк – цялото семейство е било въвлечено директно в играта, в която бяха осъдени, и виждате какво се случва сега.

Това, което не беше обявено, е, че ние маркирахме всички бюлетини с воден знак с помощта на това, което казах, блокчейн код за кодиране qfs, което е с много сложен криптиращ код, за да бъде разбит.

И второто е, че изпратихме около 20 000 или повече бойци от нашата национална гвардия преди 48 часа. Това не беше съобщено. И благодаря на пресата, че не каза нищо за това и за нищо друго.

Така че това, което се случва на практика, е, че виждате сложна специална операция, стартирана от Тръмп.

Аз съм просто пионка в тази игра и честно казано, бях информиран чак снощи, за да мога да кажа нещо за това днес. Затова не можах да дойда вчера.

Това е обратното на това, което вие момчета си мислехте.

Това не е гражданска война, изобщо не бяхме изненадани. Това бе създавано от Тръмп дълго време по същия начин, по който узнахме за Хилъри Клинтън. Предупредих ви за преврата, че ще му противодействаме. И отново, това е нашият обръч около Байдън.

И точно това очаквахме: корупция по пощата, корупция в пощенските служби, заедно с корупция при демократите повсеместно и навсякъде. Тук нямаше нищо изненадващо. Затова изпратихме войници от Националната гвардия в 12 различни щата.

Водещ: Стив, ти току-що взриви бомба на това шоу, което определено е може би най-голямата новина от изборите насам… трябва логично да го побера в главата си…

Стив: На Вашето шоу, за да продължа да говоря по същество…

Водещ: Обичам те, Стив, бих те целунал по устните сега, ако не беше на екрана.

Стив: …но твърде много хора ни гледат J

Водещ: Ние сме отворени, като някакви толерантни. Но Стив. Следвайки твоята логика, имам пред вид, че арестите неизбежно ще се случат…

Стив: Те не просто се подготвят, те се изпълняват. Това, което ти видя – Кори Уендовски и Пам извън сцената, когато бяха в окръг Клайн, както и във Филаделфия, не беше просто заплаха, а точно това трябваше да се случи. Хората ще бъдат арестувани тази вечер и утре и това ще продължи доста дълго. И това беше непрекъсната специална операция, за която мога да кажа на хората, защото имам разрешение да го кажа.

Като знаете, аз не се занимавам със секретна информация. Аз не работя за правителството ни. Но тъй като съм верен на републиката и съм работил с много хора, които са верни на тази република, включително и с 16 разузнавателни служби, секретни служби, наши държавни служби – те всички са великолепни и съхраниха това в тайна. И ми разрешиха да кажа това, което току-що казах. Нямам какво повече да кажа, но в това няма нищо удивително. Това е може би най-голямата специална операция в нашата страна, която някога сме имали. Това беше геният на Тръмп.

Водещ: Но, Стив, трябва да те попитам по какъв начин тези водни знаци са били поставени върху бюлетините, каква е значението на това, как ще спре броенето на фалшивия баланс или как ще се използва?

Стив: Ние ще използваме това по всякакъв начин, по който решим, че трябва да се използва по отношение на преброяването, знаейки кои от тях са фалшиви и кои не са. Това е много сложен код, така че ако просто ги изхвърлите, това се реализира в кибер-комуникации, имаме кода, защото знаем точно кои са изхвърлени и точно знаем че са били подадени. Знаем точно у кого са били и знаем точно къде се е правило това. Не мога да отида по-далеч от това.

Водещ: Еха! Това е огромна новина, която Стив Печенек съобщава в нашето шоу в този момент. И аз трябва да повторя със собствени думи, че президентът Тръмп, неговата администрация и съюзниците му в Белия дом и Окръг Колумбия започнаха специална операция, знаейки, за приближаващото мошеничество на демократите. И Знаеш ли, Стив, ти каза, че Тръмп е говорил за това в продължение на месец, месеци. В действителност това са били години, Тръмп още на 10 октомври 2012 г. заяви: „Няма значение за кого ще гласувате, има значение, кой ще брои гласовете“, край на цитата, „бъдете внимателни за мошеничествата с избирателите“. Така че той очевидно винаги е знаел за това. Имам пред вид, това е геният на играта на Тръмп, искам да кажа…

Стив: Тръмп е много по-гениален, отколкото си мислеха хората. Знаех за Тръмп, аз лично не работя за него и не чувствам лична връзка с него, но той знае, че го познавам повече от 30 или 40 години, когато той построи ледени пързалки безплатно. И аз водех децата си да се пързалят там. Той беше много добър за Ню Йорк и САЩ.

ВИДЕА

 

 

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1325099845045071873

  •  Доналд Тръмп: СПЕЧЕЛИХ ТЕЗИ ИЗБОРИ, С МНОГО!

ПО ТЕМАТА

Победата на Тръмп се потвърждава от квантовата блокчейн система за преброяване на гласовете! (ВИДЕО)

 

Байдън: Изградихме най-голямата и всеобхватна организация за изборни измами в историята на американската политика (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

Стотици ТИР-ове с бюлетини на Тръмп разтоварват на бунищата (ВИДЕО)

 

‘The Hammer’ и ‘Scorecard’: Оръжие за масово манипулиране на избори (ОБНОВЕНА)

 

Армията на САЩ иззе сървърите от Франкфурт, за което предварително бе уволнен Еспер, а шефът на ЦРУ отстранен от брифингите

 

Сървърът иззет от армията на САЩ показва внушителна победа за президента Тръмп с 410 гласа в изборната нощ (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Сървърите в Барселона и във Франкфурт са били в местните резидентури на ЦРУ (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

САЩ под чуждестранно управление – ода на Доналд Тръмп за Корпорацията

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница