ЦРУ разсекрети 2780 страници от документи за НЛО (ВИДЕО)

/

Връзките по-долу предлагат две изтегляния. Съдържанието на оригиналния CD-ROM, както е получено, което представлява многостраничните .tif файлове (без възможност за търсене) със съответните текстови файлове, които са до голяма степен безполезни.

Втората връзка съдържа преобразуваните записи, където The Black Vault преобразува всеки .tif файл в .pdf и ги направи достъпни за търсене. Това е най-популярният начин за изтегляне и търсене, но и двата са налични за изтегляне.

CD-ROM с оригиналната колекция на ЦРУ за НЛО [149MB] – Това е цялата колекция, зип-вана (компресирана), без обработка. Това е в оригиналния си вид.

CD-ROM на ЦРУ за НЛО – Преобразувани .pdf файлове с възможност за търсене – [342MB] – Този .zip файл съдържа всички горепосочени файлове, но те са преобразувани в PDF-файлове с възможност за търсене. Имайте предвид, че .pdf-и с възможност за търсене НЕ са перфектни. Много от тези документи са лошо фотокопирани, така че компютърът може да „вижда“ донякъде, за да конвертира за търсене.

Освен това индивидуалните файлове са достъпни един по един в оригинала.

  • Борбата за планетата Земя!

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

Извънземните управляват света (ВИДЕA)

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества

 

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.