Принц Филип: «Ако се преродя, бих искал да се върна като смъртоносен вирус, за да допринеса за разрешаването на проблема с пренаселването»

«Ако се преродя, бих искал да се върна като смъртоносен вирус, за да допринеса за разрешаването на проблема с пренаселването»

  •  Принц Филип, август 1988 г. пред агенция ДПА

Принц Филип – бележит евгеник през 1991 г. той казва:

„Навярно нарастването на човешкото население е единствената най-сериозна заплаха за дългосрочното ни оцеляване. Ако това не бъде обуздано, сме изправени пред огромна опасност – не само по отношение на природата, но и на човешкия свят. Колкото повече хора има, толкова повече ресурси ще потребяват те, ще създават още по-голямо население, ще предизвикват още повече военни сблъсъци. Нямаме никаква друга възможност. Ако това не бъде контролирано доброволно, ще бъде контролирано недоброволно с увеличаване на заболяванията, с глад и войни.“

  •  Принц Филип

Все едно слушате новороден Сталин, Чърчил, Хитлер… Не ни ли стига Буш и Блеър? Не „обикновените хора“ предизвикват военните конфликти, сраженията. Те биват принудително въвличани в тях – като войници от двете страни на фронта, и като мирно население. Във всяка роля стават жертви.

ПО ТЕМАТА

Тед Търнър: ,,Намаляване с 95% на население би било идеално“ (ВИДЕО – БГ СУБ)

Жак-Ив Кусто: За да уравновесим световната популация трябва да елиминираме по 350 хиляди човека на ден

Планирано родителство: „Най-висшата проява на милост, която семейството може да окаже на децата си – е да го убие“

Излишните хора (ВИДЕО)

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

Военният документ на НАСА за намаляване на населението (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ЗАБЕЛЕЖКА

Последно от ЛЮБОПИТНО