Цифровизацията, сценариите, Руският патриарх и Римският папа (ВИДЕО)

/

 

ОЛГА ЧЕТВЕРИКОВА ПРЕД СЪБРАНИЕ НА ПРАВОСЛАВНИ МИРЯНИ В РУСИЯ: СЕГА НИ ПРИНУЖДАВАТ ДА ГЛЕДАМЕ СВЕТА, ПРЕОБЪРНАТ С КРАКАТА НАГОРЕ. И СА ТОЛКОВА УВЕРЕНИ, ЧЕ ЩЕ УСПЕЯТ ДА НИ ПРИНУДЯТ ДА ГО ВИЖДАМЕ ТАКА, ЧЕ ЧЕСТО ГУБЯТ БДИТЕЛНОСТ И ЗАПОЧВАТ ДА ПРАВЯТ МНОГО СЕРИОЗНИ ГРЕШКИ.

ЕДИН ОТ НАШИТЕ ВОДЕЩИ ЦИФРОВИЗАТОРИ, ГЕРМАН ГРЕФ, ПОСТОЯННО ГОВОРИ, КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ И КАКВО ЗАМИСЛЯТ. ПОМНИТЕ ЛИ ИЗВЕСТНОТО МУ ИЗКАЗВАНЕ, ЧЕ НА ХОРАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА ОБРАЗОВАНИЕ, ПОНЕЖЕ ПОСЛЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ. ТОЙ КАЗА И ДРУГО ИНТЕРЕСНО НЕЩО, ЧЕ МАСКИТЕ СА ЗАВИНАГИ, И ЧЕ МОЖЕ БИ НЯМА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ПРЕД-КОРОНА-ВИРУСНИЯ ПЕРИОД. И ЧЕ СЕ РАДВАЛ, ЧЕ БИЛИ НАТРУПАЛИ МНОГО ЦЕНЕН ОПИТ.

А КАКЪВ Е ТОЗИ ЦЕНЕН ОПИТ? ТОВА Е ОПЕРАЦИЯТА С КОРОНАВИРУСА, ПАНИКАТА, ДЕПРЕСИИТЕ, СТРАХОВЕТЕ, БОЛЕСТИТЕ.. СПОРЕД СТАТИСТИКАТА, В РУСИЯ 10 ПЪТИ Е НАРАСНАЛА СМЪРТНОСТТА ОТ СЪРДЕЧНО-СЪДОВИ БОЛЕСТИ, И МНОГО ДРУГИ ПОКАЗАТЕЛИ. И РАЗРУХАТА В ИКОНОМИКАТА, И РАЗПАДЪТ НА СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА, НА ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. ЕТО ТОВА Е ЦЕННИЯТ ИМ ОПИТ. ЯВНО, ТОВА СА ТЕХНИТЕ ПЛАНОВЕ.

ГРЕФ И МНОГО ДРУГИ ДЪРЖАВНИ ДЕЙЦИ НИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХА, ЧЕ ТАЗИ СИТУАЦИЯ НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НАЗАД, ЧЕ ПРЕДИШНИТЕ ДО КОРОНАВИРУСНИ ВРЕМЕНА ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТОРЯТ, И ВЕЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е ДРУГОЯЧЕ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ. СРЕД ТЕЗИ ХОРА Е И КМЕТЪТ КУЗИНОВ, КОЙТО ПУБЛИКУВА СТАТИЯ, ЧЕ КОРОНАВИРУСНАТА ПАНДЕМИЯ ЩЕ ПРОМЕНИ СВЕТА, ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ. И ВЪЗТОРЖЕНО ОПИСВАШЕ, КАК СЕГА НАВЛИЗАМЕ В ЦИФРОВА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, И ЧЕ ПРИЕМАТ ЗАКОНИ, КОИТО ЩЕ УЗАКОНЯТ СЕГАШНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, ПОНЕЖЕ НАВЛИЗАМЕ В НОВА ЦИФРОВА ЕРА. И ТОВА НИ ВНУШАТ ВСИЧКИТЕ ЦИФРОВИЗАТОРИ, НАЧЕЛО С ГРЕФ.

И ДОБРЕ, ЧЕ ТАКА ОТКРОВЕНО ГО КАЗВАТ, ПОНЕЖЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМЕ, ЧЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ СИТУАЦИЯ С КОРОНАВИРУСА НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ МЕДИЦИНАТА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ЗАЩОТО С ВРЕМЕТО СЕ УБЕДИХМЕ, ЧЕ СИСТЕМАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ Я РАЗРУШАВАТ.

ВЕЧЕ ВИЖДАМЕ, ЧЕ В МНОГО РЕГИОНИ, НЕ СТИГАТ ЛЕКАРСТВАТА, КОЕТО ДОКАЗВА, ЧЕ НАШИТЕ ВЛАСТИ НЕ МОГАТ НИЩО ДА НАПРАВЯТ, ЗА ДА ОБЛЕКЧАТ ТОВА СЪСТОЯНИЕ. И ВМЕСТО ДА ТЪРСИМ, КОЙ Е ОТГОВОРЕН, НАС НИ ЗАНИМАВАТ С НАПЪЛНО ДРУГИ ТЕМИ, КОИТО НЯМАТ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЗДРАВЕТО.

А ВСЪЩНОСТ ТОВА Е РЕАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ, ЗА КОЙТО КОРОНАВИРУСЪТ Е СРЕДСТВОТО, КОЕТО ИМ ПОЗВОЛИ ДА ПРЕУСТРОЯТ ВСИЧКИТЕ СИСТЕМИ ЗА ВЗАИМООТНОШЕНИЯ И РЕАЛНО ДА ПОСТАВЯТ ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО, НА НОВИ ТЕХНОЛОГИЧНИ, ЦИФРОВИ ЗАКОНИ. А ТОВА ЗАСЯГА ПРЕДИ ВСИЧКО СОЦИАЛНАТА СФЕРА, КОЯТО Е КЛЮЧОВА, ПОНЕЖЕ ЗАСЯГА НАШИЯ СВЕТОГЛЕД И НАШЕТО СЪЗНАНИЕ.

ТОВА, КОЕТО ТЕ ПРАВЯТ СЕГА, НАИСТИНА Е ГЛОБАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ НАД СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕКА, ПОНЕЖЕ ЦИФРОВАТА ИКОНОМИКА СЕ ОСНОВАВА НА ТРАНС-ХУМАНИЗМА. А ТОЙ НЯМА НИЩО ОБЩО, НИ С ХРИСТИЯНСТВОТО, НИ С ХУМАНИЗМА. ЗАТОВА СЕГА НИ ПРЕВРЪЩАТ В СЪЩЕСТВА, КОИТО ЛЕСНО МОГАТ ДА СЕ УПРАВЛЯВАТ, КАТО НЯКАКВИ НЕОДУШЕВЕНИ ОБЕКТИ.

ЗАТОВА, НОВИЯ ЧОВЕК МОЖЕМ ДА ГО НАРИЧАМЕ, КАКТО СИ ИСКАМЕ: ЧОВЕК – СЛУГА ИЛИ ЧОВЕК С ЕДИН БУТОН. НО Е ФАКТ, ЧЕ НАС РЕАЛНО НИ ВКАРВАТ В НАПЪЛНО ДРУГА РЕАЛНОСТ, ОТНОСНО ПОНЯТИЕТО НИ ЗА ЧОВЕКА, С КОЕТО, ФАКТИЧЕСКИ, ЧОВЕШКАТА ЛИЧНОСТ СЕ ПРЕМАХВА.

ВСИЧКО ТОВА Е ВИД ДРЕСУРА, ВСИЧКО ТОВА Е ПРИУЧВАНЕ, ЧЕ ВЕЧЕ СМЕ ДРУГИ, ЧЕ НАИСТИНА НЯМА ДА СИ СПОМНЯМЕ ЗА НАЧИНА НА ЖИВОТ, КОЙТО ДО СЕГА СМЕ ВОДИЛИ, И ЗА ЧОВЕШКОТО, КОЕТО Е БИЛО ДО СКОРО У НАС. ДОСТА МНОГО ИМА НАПИСАНО В АНАЛИТИЧЕСКИТЕ И МОЗЪЧНИТЕ ИМ ЦЕНТРОВЕ, ЧЕ РАЗРАБОТВАТ МЕХАНИЗМИ И ТЕХНОЛОГИИ ЗА ДОВЕЖДАНЕ ХОРАТА В ДЕПРЕСИВНО СЪСТОЯНИЕ, ЗА ТРАВМИРАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО, ОТ КОЕТО ПАМЕТТА НА ХОРАТА СЕ ИЗТРИВА, ТА ПОСЛЕ ДА ИМ „ИНСТАЛИРАТ“ НОВИ НАСТРОЙКИ.
СЕГА ПРОТИЧА СТРАШЕН ЕКСПЕРИМЕНТ ЗА ТРАВМИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, ПОНЕЖЕ МОЖЕ ДА СЕ ТРАВМИРА ИНДИВИДУАЛНОТО, ГРУПОВОТО И ОБЩЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ. И ДНЕС СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ТОЧНО ТАКЪВ ПРОЦЕС. ЗАТОВА, АКО РАЗБИРАМЕ КАКВО СТАВА, АКО РАЗБИРАМЕ КОЙ И ЗАЩО ГО ПРАВИ, И ГЛАВНОТО, АКО РАЗБИРАМЕ МЕХАНИЗМА, ТОГАВА, ВЕЧЕ ВЪОРЪЖЕНИ, МОЖЕМ ДА СПРЕМ ТОЗИ ПРОЦЕС. НО ТРЯБВА ДА СИ ГО ВНУШИМ И ДА СЕ УБЕДИМ, ЧЕ ГО МОЖЕМ. НО ТРЯБВА И ДА СЕ ПОЧУВСТВАМЕ ХОРА В СВОЯТА РОДНА СТРАНА. И ЧЕ ОСВЕН НАС, ТАЗИ НАША РОДНА СТРАНА, НИКОЙ ДРУГ НЯМА ДА СПАСИ, И НАШИТЕ ДЕЦА, НИКОЙ ДРУГ, ОСВЕН НАС НЯМА ДА СПАСИ.

ЕТО ТОВА ЧУВСТВО ЗА СОБСТВЕНО ДОСТОЙНСТВО, ЧЕ СМЕ ПРИЕМНИЦИ И НАСЛЕДНИЦИ НА ХОРА, КОИТО СА СИ ДАВАЛИ ЖИВОТА И СА НАПРАВИЛИ ТОЛКОВА МНОГО, НАШАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ДА СЕ СЪХРАНИ.

ЕТО ТОВА ЧУВСТВО ТРЯБВА ДА Е ГЛАВНОТО, ДА Е ГЛАВНИЯТ НИ СТОЖЕР, А НЕ СТРАХЪТ. ПОНЕЖЕ БОЛЕСТИТЕ В ПО-ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ СА ВСЛЕДСТВИЕ ДЕПРЕСИИ, КОИТО СЪЩО СА ВИД СТРАХ. А ДРУГОТО Е: – РАЗУМНА ВЯРА, РАДОСТ И ЯСНО СЪЗНАНИЕ, ЧЕ С БОГА МОЖЕ ВСИЧКО ДА СЕ ПРЕОДОЛЕЕ.

И ПОНЕЖЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ЗАПОЧНАХА МНОГО ДА ИЗУЧАВАТ ТОЧНО ТЕЗИ МЕХАНИЗМИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ, ИСКАМ, ЗА ВАША ИНФОРМИРАНОСТ, ДА ВИ СЪОБЩЯ, ЧЕ ТЕЗИ СЦЕНАРИИ СА ПЛАНИРАНИ МНОГО ОТДАВНА, ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ДВЕХИЛЯДНАТА ГОДИНА.

СЦЕНАРИИТЕ СА МНОГО И СА РАЗРАБОТВАНИ ОТ РАЗЛИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ, – ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ВОЕННОПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС И ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА, КОЯТО Е ЕДНА ОТ ГЛАВНИТЕ ФИНАНСИСТИ НА СВЕТОВНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ПО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. РАЗРАБОТВАХА ГИ И ДРУГИ ФОНДАЦИИ. ЩЕ ВИ ПРИВЕДА ПРИМЕР С КРАТКАТА СТРАТЕГИЯ, КОЯТО СЕГА, ЕДНО КЪМ ЕДНО СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА: АКО НЯКОЙ Е ЗАБЕЛЯЗАЛ, ЧЕ ОЩЕ 2011 ГОДИНА ИЗЛЕЗЕ АМЕРИКАНСКИ ХОЛИВУДСКИ ФИЛМ, „ЗАРАЗЯВАНЕТО“ В КОЙТО ПОКАЗВАТ КАК ЗАПОЧВА И СЕ РАЗВИВА ПАНДЕМИЯ, КАК Е ПЛАНИРАНА И КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА. И ТОВА СЪЩО Е ЕДНО КЪМ ЕДНО, КОЕТО СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ. А НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ СЦЕНАРИИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ФИЛМИ ПИШАТ, НЕ СЦЕНАРИСТИТЕ, КОИТО ПОСЛЕ САМО ИЗГЛАЖДАТ НЕЩАТА. СЦЕНАРИИТЕ ПО ПРАВИЛО СЕ ПИШАТ В АНАЛИТИЧНИТЕ ЦЕНТРОВЕ ВЪВ ВОЕННОПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС НА САЩ, В СИЛИКОНОВАТА ДОЛИНА. ОТ ХОЛИВУД И КАЛИФОРНИЯ. ОТ ТАМ ИДВА ВСИЧКО. ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО СТАВА ДНЕС, Е МОДЕЛИРАН СЦЕНАРИЙ, ОЩЕ ОТ 2011 ГОДИНА.

А БУКВАЛНО ГОДИНА ПРЕДИ ТОВА, 2010 Г. Е РАЗРАБОТЕНА И ПУБЛИКУВАНА СТРАТЕГИЯТА НА ФОНДА РОКФЕЛЕР, НАРЕЧЕНА „СЦЕНАРИИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ТЕХНОЛОГИИТЕ И НА СВЕТОВНОТО РАЗВИТИЕ“, В КОЙТО СА ОПИСАНИ 4 СЦЕНАРИЯ ЗА СВЕТА.

ТОЗИ ТРУД НЕ Е ДОБРЕ ПОЗНАТ У НАС, ЗАТОВА ДНЕС ТРЯБВА КОЛКОТО МОЖЕ ПО-ШИРОКО ДА ГО РАЗПРОСТРАНЯВАМЕ, ПОНЕЖЕ ТЕЗИ СЦЕНАРИИ СА ПРЕДВИДЕНИ ЗА МНОГО ГОДИНИ НАПРЕД. СЦЕНАРИИТЕ УЖ СА ПАРАЛЕЛНИ, НО ВСЪЩНОСТ СА ОТДЕЛНИ ЕТАПИ В ПРОМЯНАТА НА ПОВЕДЕНИЕТО НА ЧОВЕКА. И СЕГА, ВСИЧКО, КОЕТО Е ОПИСАНО ТАМ, СЕ РЕАЛИЗИРА В ПЪЛЕН ОБЕМ. ПЪРВИЯТ СЦЕНАРИЙ Е ТОТАЛНО БЛОКИРАНЕ, КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ – ЖЕСТОК ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ И АВТОРИТАРНО РЪКОВОДСТВО… А ТОТАЛНОТО БЛОКИРАНЕ (КАРАНТИНАТА) СЕ ОПРАВДАВА С ЛЪЖОВНА ПАНДЕМИЯ! ВТОРИЯТ СЦЕНАРИЙ Е НАРЕЧЕН „УМНО ОБЩЕСТВО“, Т.Е. СВЕТЪТ НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА, В ЦИФРОВА ФОРМА, ИДВАЩ, НА МЯСТОТО НА ДЕЙСТВАЩИТЕ ДО СЕГА НАЦИОНАЛНИ ДЪРЖАВИ.

ТРАНСНАЦИОНАЛНИТЕ (ЕВРЕЙСКИ) СТРУКТУРИ СА НАБРАЛИ СИЛА И ФАКТИЧЕСКИ ЗАПОЧВАТ ДА ИЗМЕСТВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ. ПО-НАТАТЪК, НА ФОНА НА ЦИФРОВИЯ СВЯТ СЕ ИЗПЪЛНЯВА ДРУГ СЦЕНАРИЙ НА „ЦИФРОВИЯ БЕЗПРЕДЕЛ“, КОГАТО ТОЗИ ПРОЦЕС НЯМА ДА Е ВЪЗМОЖНО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРА, ВСЛЕДСТВИЕ НА ХАКЕРСКИ АТАКИ. И НА КРАЯ, ПОСЛЕДНИЯТ ЕТАП, Е „УМНО ФРАГМЕНТИРАНЕ“ НА ОБЩЕСТВОТО, ЗА „УМНОТО МУ КОНТРОЛИРАНЕ“.

ТАКА ЧЕ, АКО РАЗГЛЕДАМЕ ПОДРОБНО ТЕЗИ СЦЕНАРИИ, ЩЕ ВИДИМ, ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО ПЛАНИРАНО ПРЕДВАРИТЕЛНО. ПОНЕЖЕ ПЪРВИЯТ СЦЕНАРИЙ „ТОТАЛНО БЛОКИРАНЕ“ ЗАПОЧВА С ПАНДЕМИЯ, КОЯТО Е ПЛАНИРАНА ЗА 2012 Г. НЕКА СИ СПОМНИМ „ПТИЧИЯ ГРИП“ 2005 Г., А ПОСЛЕ СВИНСКИЯ ГРИП, КОЙТО ТЕ ОЩЕ ТОГАВА СЕ ОПИТАХА ДА ЗАДЕЙСТВАТ, НО НЕ СЕ ПОЛУЧИ.

ЕТО КАК Е ОПИСАНА ТОГАВА ПАНДЕМИЯТА: ПОЯВЯВА СЕ НОВ ЩАМ ГРИП, МНОГО ОПАСЕН И СМЪРТОНОСЕН. НЯКОЛКО СТРАНИ СА ПОРАЗЕНИ ОТ ВИРУСА. ТОЙ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЗАРАЗЯВАЙКИ 20% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, И УБИВАЙКИ 8 МИЛИОНА ДУШИ, ЗА 7 МЕСЕЦА, – МНОЗИНСТВОТО ОТ ТЯХ, МЛАДИ ЗДРАВИ ХОРА. А ВСЛЕДСТВИЕ ПАНДЕМИЯТА РУХВА ИКОНОМИКАТА, ПОНЕЖЕ СЕ НАРУШАВАТ ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ ХОРАТА И СЕ ПРЕКРАТЯВАТ ДОСТАВКИТЕ НА СТОКИТЕ. ТОВА СЕ ОТРАЗЯВА НА ТУРИЗМА; ЩЕ СЕ ЗАТВАРЯТ МАГАЗИНИ И УЧИЛИЩА.

И ЗА ДА СЕ СПРЕ ТОЗИ ПРОЦЕС, СЕ ПРЕДПРИЕМАТ МНОГО ТВЪРДИ МЕРКИ, С КОИТО НА ПРАКТИКА СЕ БЛОКИРАТ ДОТОГАВАШНИТЕ ПРАВА НА ГРАЖДАНИТЕ. СИСТЕМАТА ЗА БЛОКИРАНЕ СЕ ОКАЗВА ТОЛКОВА ЖЕСТОКА, ЧЕ КОМПРОМЕТИРА ДЪРЖАВНИТЕ ВЛАСТИ. И СТАВА ЯСНО, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ НЕ СЕ СПРАВЯТ. ПОНЕЖЕ МОГАТ САМО ДА ПОТИСКАТ ТЕЗИ ПРОЦЕСИ.

И ТОЧНО ТОГАВА ВЛИЗА В СИЛА ВТОРИЯТ СЦЕНАРИЙ, КОГАТО ФАКТИЧЕСКИ, НА МЯСТОТО НА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ИДВА НАДНАЦИОНАЛНАТА ВЛАСТ, – „УМНОТО ОБЩЕСТВО“, КОЕТО ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА РЕШАТ ДЪРЖАВИТЕ…

ПОЯВЯВАТ СЕ РЕГИОНАЛНИ СТРУКТУРИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ, ПОЯВЯВА СЕ ЦЕНТРАЛИЗИРАНА СТРУКТУРА ЗА ГЛОБАЛЕН КОНТРОЛ И УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГЕТИКАТА, ТЕХНОЛОГИИТЕ, БОЛЕСТИТЕ И Т.Н.

2005 Г., КОГАТО БЕ ПОДПИСАН МЕЖДУНАРОДНИЯТ ДОГОВОР ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ САНИТАРНИ ПРАВИЛА, СЗО (СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ) ПОЛУЧИ МЕХАНИЗЪМ, С КОЙТО ВСИЧКИТЕ МУ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ. ПРИ ТОВА, В ИЗВЪНРЕДНАТА СИТУАЦИЯ НА ПАНДЕМИЯТА, ВСИЧКО СЕ СЛЕДИ ОТ КООРДИНАТОРИ НА ММС(?). КООРДИНАТОР ЗА РУСИЯ Е „РОСПОТРЕБНАДЗОР“. ТАКА, ТАЗИ РУСКА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА СТАВА АГЕНТ НА СЗО.

СЪЗДАВАТ СЕ НОВИ СЪЮЗИ И ВРЪЗКИ МЕЖДУ КОРПОРАЦИИТЕ И НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ. И ЕДИН МНОГО ИНТЕРЕСЕН ЕЛЕМЕНТ, ЧЕ 22-РА ГОДИНА (СПОРЕД СЦЕНАРИЯ) ТРЯБВАЛО ДА СЕ СЪЗДАДЕ КОНСОРЦИУМ, С КОЙТО НПО-ТА УЧРЕДЯВАТ ГЛОБАЛНО БЮРО ЗА ОЦЕНКА НА ТЕХНОЛОГИИТЕ, КОЕТО ДА ДАВА РАЗРЕШЕНИЯ И ДА КОНТРОЛИРА УПОТРЕБАТА НА ВСИЧКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, И ДА ГИ РЕГУЛИРА ОТ ЕДИН ЦЕНТЪР. А В ТЕХНОЛОГИИТЕ СЕГА КИТАЙ Е (ИЗБРАН ЗА) ФАВОРИТ (С КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО И С ТОТАЛНО КОНТРОЛИРАНО ОБЩЕСТВО)! И НАЙ-ВЕРОЯТНО, ТОВА Е ВТОРИЯТ ЕТАП НА „УМНОТО ОБЩЕСТВО“, КОЕТО СЕГА РЕАЛИЗИРА КИТАЙ, КОЙТО СЕГА ИМА НАЙ-БОГАТ ОПИТ В ТОТАЛНИЯ ЕЛЕКТРОНЕН КОНТРОЛ.

НО ПОНЕЖЕ ЦИФРОВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ Е КРЕХКА СИСТЕМА И ТРУДНО ФУНКЦИОНИРА НА ГЛОБАЛНО НИВО, ЩЕ ЗАПОЧНАТ МНОГО СЕРИОЗНИ ПРОЦЕСИ НА „ЦИФРОВ БЕЗПРЕДЕЛ“, С ХАКЕРСКИ АТАКИ. ТОЗИ ВИРТУАЛЕН СВЯТ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ РУШИ. И ТОГАВА, В ПЕРИОДА, КОГАТО СТАНЕ ОЧЕВИДНО, ЧЕ ЦИФРОВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВЯ, ВЛИЗА В СИЛА ЧЕТВЪРТИЯТ СЦЕНАРИЙ.

А ЧЕТВЪРТИЯТ СЦЕНАРИЙ Е, КОГАТО ЗАПОЧВА „РАЗДЕЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ“ ИЛИ „УМНО ФРАГМЕНТИРАНЕ“ . А КАКВО Е „РАЗДЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ“? ПОМНИТЕ ЛИ КОГАТО У НАС ЗАПОЧНАХА АКТИВНО ДА ГОВОРЯТ ЗА „АГЛОМЕРАЦИИ“ (Т.Е. ОГРОМНИ СВЪРЗАНИ ГРАДОВЕ), КОИТО ТРЯБВАЛО ДА ЗАМЕНЯТ 83-ТЕ РЕГИОНА. МНОГО Е СТРАННО, ЧЕ 2010 Г. ЗАГОВОРИХА И ОПИСАХА НЯКАКВА СТРАТЕГИЯ, НО ПОСЛЕ ЗАМЪЛЧАХА. А СЕГА ВИЖДАМЕ, ЧЕ ПОСТЕПЕННО ПРЕВРЪЩАТ СТРАНАТА НИ В СИСТЕМА ОТ АГЛОМЕРАЦИИ С КРУПНИ ЦЕНТРОВЕ, КЪДЕТО ЩЕ Е ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ВСИЧКО, С НАЙ-НОВИ КОМУНИКАЦИИ МЕЖДУ ТЯХ. В ПРОЕКТА „ЦИФРОВА ИКОНОМИКА“, НА ПЪРВО МЯСТО СА ТРАНСПОРТНИТЕ СИСТЕМИ…

А ОСТАНАЛИТЕ ТЕРИТОРИИ ТРЯБВА ДА УМИРАТ. ВИЖДАМЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА, В КОИТО СЕ РАЗРУШАВА ЦЯЛАТА СТРУКТУРА НА СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА И БОЛНИЦИТЕ… ВИЖДАМЕ КАКВО СТАВА СЕГА В РОСТОВСКА ОБЛАСТ ! ПРОСТО, НЯМАМ ДУМИ.

ЗА КАКВО ВСЪЩНОСТ СТАВА ДУМА? ЗА ТОВА, ЧЕ ПОСЛЕДНИЯТ СЦЕНАРИЙ ЗА „УМНО ФРАГМЕНТИРАНЕ“, ВЕЧЕ СЕ РЕАЛИЗИРА (ТОЙ БЕШЕ ОПИСАН В СОЦИАЛНАТА УТОПИЯ НА ДЖУЛИЯН ХАКСЛИ, Т.Е. КРУПНИ ЦЕНТРОВЕ, В КОИТО Е КОНЦЕНТРИРАН ЦЕЛИЯТ ЖИВОТ, ПОД ПЪЛНИЯ КОНТРОЛ НА КОРПОРАТИВНИТЕ ЦЕНТРОВЕ. А ОСТАНАЛОТО Е „ГЛОБАЛНОТО СЕЛО“ КЪДЕТО Е ХАОС, МИЗЕРИЯ И БЕДНОСТ.

ОТ ТАМ ИДВА И НАМАЛЯВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО И ДЕМОНТАЖА НА СОЦИАЛНАТА СФЕРА, ЗА КОЯТО ПРОСТО ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО. И ВСИЧКО ТОВА Е НАПИСАНО 2010 ГОДИНА!

А ПОСЛЕ ИМАМЕ СЦЕНАРИИ РАЗРАБОТВАНИ И ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА, КОЯТО СЪЩО Е ГОТВЕЛА ПАНДЕМИЯ. 2016 Г. Е РАЗРАБОТЕНА ЕДНА ТАКАВА „ИГРА“, 2017-ТА ГОДИНА СА ИЗЛЕЗЛИ ОЩЕ ТРИ СЦЕНАРИЯ, КАТО ПОСЛЕДНИЯТ ТОЧНО ОПИСВА ТОВА, В КОЕТО ЖИВЕЕМ СЕГА. ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ КОГАТО 2017 ГОДИНА РАЗГЛЕЖДАЛИ ТОЗИ СЦЕНАРИЙ, РЪКОВОДИТЕЛЯТ СТАНАЛ И КАЗАЛ, ЧЕ „АКО ИМА ПАНДЕМИЯ, НИЕ НЯМА ДА СЕ СПРАВИМ С НЕЯ“. А ПО НАТАТЪК КАЗАЛ, ЧЕ 2017-ТА И 2018-ТА ГОДИНА ЩЕ Е СТОЛЕТИЕ ОТ ГРИПА „ИСПАНКА“, КОЯТО, КАТО ЗНАЕМ, УБИЛА 60 – 65 МИЛИОНА ДУШИ. И ИМЕННО ЗА ТАЗИ ГОДИШНИНА ТЕ ГОТВЕЛИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ СЦЕНАРИИ.

ЗАТОВА, КОГАТО ЗАПОЧВАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА „КОНСПИРОЛОГИИ“ Е СМЕШНО, ПОНЕЖЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ СА НАЛИЦЕ И ТАМ ВСИЧКО Е НАПИСАНО. ЗАТОВА ТЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДНЕС ТАКА ОТКРИТО ДА НИ ЗАЯВЯВАТ: „МОМЧЕТА, ВИЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕТЕ В ПРЕДИШНИЯ ОТМИНАЛ СВЯТ“!

ДОСТАТЪЧНО Е ДА ПРОЧЕТЕМ ПОСЛЕДНИЯ ДОКЛАД НА СВЕТОВНАТА БАНКА, КОЙТО Е „СТРАТЕГИЯ ЗА БОРБА С КОВИД“, ПРЕДВИДЕН ЗА 21-ВА ГОДИНА. КАК ЩЕЛИ ДА ФИНАНСИРАТ, КАКВИ МЕРКИ ЩЕЛИ ДА ВЗЕМАТ.

В ДОКЛАДА ОТ 2010 ГОДИНА ВСИЧКО, КОЕТО СТАВА ДНЕС, Е ОПИСАНО: ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ МАСКИ, МЕРЕНЕТО НА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ВХОДА, СОЦИАЛНИТЕ ДИСТАНЦИИ, – ВСИЧКО, ДО НАЙ-МАЛКИТЕ ПОДРОБНОСТИ. ЗАТОВА, КОГАТО КАЗВАТ, ЧЕ ВЗЕМАЛИ МЕРКИ ЗА БОРБА С КОРОНАВИРУСА, Е СМЕШНО, ПОНЕЖЕ ТОВА, КОЕТО СЕГА РЕАЛИЗИРАТ Е СЦЕНАРИЙ, РАЗРАБОТЕН ДОСТА ОТДАВНА.

ТЕ С ВСИЧКИ СИЛИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПОСТРОЯТ СВОЙ „ЦИФРОВ СВЯТ“. НО ПОНЕЖЕ ВСИЧКО ТОВА ЗАСЯГА ИЗМЕНЕНИЕТО НА СЪЗНАНИЕТО И МАНТАЛИТЕТА, Е ЯСНО, ЧЕ НИКАКВА ХРИСТИЯНСКА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪЧЕТАВА И ДА СЕ СЪГЛАСУВА С ТЕХНИТЕ (САТАНИНСКИ) ПЛАНОВЕ.

ИМЕННО ЗАТОВА, ВОДЕЩА РОЛЯ НА ЗАПАД, В ПРЕУСТРОЙСТВОТО НА СЪЗНАНИЕТО, ИГРАЕ ВАТИКАНЪТ, КОЙТО ДОСТА ОТДАВНА Е ПОДМЕНИЛ, ДАЖЕ НЕ ХРИСТИЯНСКОТО, А КАТОЛИЧЕСКОТО УЧЕНИЕ, С ЕКУМЕНИЧЕСКОТО УЧЕНИЕ… А В ТАЙНСТВАТА ИМ, ВЕЧЕ ПРАКТИЧЕСКИ Е ИЗВЪРШЕНО ИЗВРАЩЕНИЕ.

НА ПАПА ФРАНЦИСК СА ПОСТАВИЛИ ЗАДАЧА, ДА ДОУБИЕ СИСТЕМАТА НА ЦЕННОСТИТЕ, Т.Е. МОРАЛА И ЕТИКАТА. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕМ, ЧЕ ВСИЧКИ, КОИТО СА В СФЕРАТА НА ВЛИЯНИЕ НА ВАТИКАНА, ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА ТЕЗИ ЦЕЛИ.

ЗАТОВА ИСКАМ ДА НАПОМНЯ ГЛАВНОТО СЪБИТИЕ, СЛЕД КОЕТО ФАКТИЧЕСКИ У НАС, С НЕВЕРОЯТНА СКОРОСТ ЗАПОЧНАХА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ДЕСТРУКТИВНИ ПРОЦЕСИ. ТОВА Е ХАВАНСКАТА СРЕЩА 2016 ГОДИНА. И ДОКАТО НЕ ДАДЕМ СЪОТВЕТНАТА ОЦЕНКА НА ТАЗИ СРЕЩА, ВСИЧКО ОСТАНАЛО ЩЕ Е БЕЗПОЛЕЗНО. ПОНЕЖЕ ГЛАВНИЯТ ВРАГ НА ПРАВОСЛАВИЕТО, ПРАКТИЧЕСКИ, БЕ ПРОВЪЗГЛАСЕН ЗА БРАТ. И ЕТО ТЕЗИ БРАТСКИ ОТНОШЕНИЯ ОБУСЛОВЯВАТ ВСИЧКО ОСТАНАЛО, ЗАПОЧВАЙКИ ИМЕННО СЛЕД ТАЗИ СРЕЩА.

ХОРАТА ЗАБРАВЯТ, ЧЕ ИМА ДУХОВНИ ЗАКОНИ, КОИТО НИКОЙ НЕ Е ОТМЕНЯЛ. ИМЕННО СЛЕД ТАЗИ СРЕЩА ЗАПОЧНА СЪС СКОРОСТТА НА СВЕТЛИНАТА ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ТОТАЛНАТА ЦИФРОВИЗАЦИЯТА И ЦИФРОВАТА ИКОНОМИКА. ИМЕННО ТОГАВА ЗАПОЧНА ТОТАЛНО РАЗРУШАВАНЕ СИСТЕМАТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО. И ФАКТЪТ, ЧЕ БОГОСЛОВИЕТО ДНЕС Е ОБЯВЕНО ЗА „НАУКА – ТЕОЛОГИЯ“, ПРАВИ НЕВЪЗМОЖНО, ДА СИ БОГОСЛОВ. ТОВА Е УДАР СРЕЩУ СИСТЕМАТА НА БОГОСЛОВСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ. ПОНЕЖЕ ТЕОЛОГИЯТА, КАТО НАУКА, СЕ ПОДЧИНЯВА НА БОЛОНСКАТА СИСТЕМА И НА ВСИЧКИТЕ ЗАПАДНИ КРИТЕРИИ. И НИЕ В ТАЗИ СИСТЕМА НИКАК НЕ МОЖЕМ ДА ВПИШЕМ НАШИТЕ СВЕТИ ОТЦИ И НАШЕТО СВЕТООТЕЧЕСКО НАСЛЕДИЕ. ПОНЕЖЕ СВЕТООТЕЧЕСКОТО НАСЛЕДИЕ НЕ Е ТЕОЛОГИЧНА НАУКА И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПИСАНО ПО ЗАКОНИТЕ НА БОЛОНСКИТЕ СТАНДАРТИ. И ТОВА ТРЯБВА МНОГО ДОБРЕ ДА РАЗБЕРЕМ.

НО ТОВА Е СЛЕДСТВИЕ… А ДОКАТО НЕ ДАДЕМ ОЦЕНКА НА ОНОВА СЪБИТИЕ, И ДОКАТО НЯМА ПОКАЯНИЕ ЗА НЕГО, ВСИЧКО ОСТАНАЛО САМО ЩЕ НАРАСТВА. НИЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ СЪС СЛЕДСТВИЕТО, А ДА ОТСТРАНИМ ПЪРВОПРИЧИНАТА.

НАИСТИНА, НИЕ ДЪЛГО ВЪРВЯХМЕ КЪМ ТОВА СЪБИТИЕ. ЕКУМЕНИЧЕСКАТА БОЛЕСТ ВЕЧЕ БЕ ПРОНИКНАЛА МНОГО ДЪЛБОКО И ОЩЕ ТОГАВА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАШЕ СРЕД РЪКОВОДСТВОТО НА НАШАТА ЦЪРКВА. НО ХАВАНСКАТА СРЕЩА БЕ ГРАНИЦАТА, КОГАТО БЕ НАПРАВЕН ОКОНЧАТЕЛНИЯТ ИЗБОР.

ЗАТОВА, ЗАВЪРШВАЙКИ, ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ АКО ГЛЕДАМЕ ЦЯЛОСТНО НА СВЕТА, КОРОНАВИРУСЪТ, КАТО МЕДИЦИНСКИ ПРОБЛЕМ, И КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ, – РАЗБИРАМЕ, ЧЕ ГОСПОД ДОПУСКА, И НИ ПРАЩА ИЗПИТАНИЯ, ТА НИЕ МНОГО СЕРИОЗНО ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ, И ДА СЕ ИЗМЕНИМ. И ЗАТОВА, ВСИЧКИТЕ СЪБИТИЯ, КОИТО СЕГА ПРОТИЧАТ, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА НИ ОТЧАЙВАТ, А НАПРОТИВ, – ТРЯБВА ДА НИ МОБИЛИЗИРАТ ДУХОВНО, ПОНЕЖЕ ДНЕС ВСИЧКО СЕ РАЗКРИВА, ЦЯЛАТА ПЕЛЕНА ПАДА, И ТОВА Е ДОБРЕ, ЗАЩОТО ПРЕДИ ТРЯБВАШЕ ДА ДОКАЗВАМЕ, А СЕГА ТЕ САМИ НИ ПОКАЗВАТ, КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ.

ПАДА ЗАВЕСАТА, И АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА НАШЕ СЪБРАНИЕ, НЕ Е СБИРКА НА НЯКАКВИ ОСТАНКИ, А Е НАЧАЛО НА МНОГО ГОЛЯМО ДВИЖЕНИЕ, ПОНЕЖЕ ОБЩУВАЙКИ С МНОГО ХОРА, ВИЖДАМ, ЧЕ ТЕ НАИСТИНА СЕ СЪБУЖДАТ, И МНОГО НЕЩА ЗАПОЧВАТ ДА РАЗБИРАТ. НО НИЩО НЕ СЕ РАЖДА И НЕ СЕ ПРАВИ НАВЕДНЪЖ, А ВСЕКИ ПРОЦЕС ПРОТИЧА ПО ОПРЕДЕЛЕНИ ЗАКОНОМЕРНОСТИ, И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БЪРЗА. НО И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ, А ДА СТОИМ ТВЪРДО, И С ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ, ДА ВЪРВИМ НАПРЕД! СПАСИ ГОСПОДИ!

ПРЕВОД, ГРИГОР СИМОВ, ОТ:

 

 

Истината за папата и Ватикана: Католическата църква притежава повече богатство, от която и да е банка, корпорация, тръст или правителство

 

ПО ТЕМАТА

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Защо е всемирна лъжа твърдението на СЗО, че оздравелите от коронавируса могат да се заразят повторно

 

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.