Цялата истина за новата цена на парното (ВИДЕО)

Видеото проследява лъжите на министър Теменужка Петкова за предстоящата промяна в цената на топлоенергията и ги сравнява с официални документи, от сайта на енергийния регулатор, които разобличават намеренията и усилията и да заблуди клиентите на топлофикационните дружества. СПОДЕЛЯЙТЕ!

Гледайте внимателно, а после споделяйте. Не е задължително да се споделя статията, макар че няма да навреди, а е достатъчно да се разпространява самото видео. Това става през YouTube. Така ще се появи мотивация за още подобни разкрития и разобличения, а не е изключено и да я принудим да подаде оставка.

Второто видео е от 3-ти март, когато беше съобщено за поевтиняването на природния газ. То само допълва първото.

Инж. Георги Котев

Бел.ред; Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times