Чакаш от месеци милиони ваксини, а нямаш един специализиран бус, за да ги превозиш… браво ГЕРБ (ВИДЕО)

Бойко дава милиарди за здравеопазване годишно (негови собствени думи), а ваксините ги карат с бусове на кренвирши Леки и ги складират в стари хладилници ЗИЛ, защото само те работели и имали дръжки, на които да сложат катинари … (защо не ги складират в модерни западни хладилници, след като толкова се плюе по руснаците – не е ясно).
Нали уж ваксините бяха егати специалните и имаха нужда от егати специализирания транспорт и съхранение ?
И това, след като седмици наред Бойко и компания тръбяха как се подготвяме за ваксините и не знам си какво, как едва ли не спазваме всички мерки, как още малко от нас ще почнат да гледат на Запад как да се оправят в кризи.
А представете си каква е реалната ситуация щом се получават тия смешки само днес – бус на частна фирма и стар хладилник, щото само той имал дръжка …
п.п. И накрая какво – стар съветски хладилник е единственото работещо нещо в Пловдив, в което могат да съхраняват най-хубавите и демократични ваксини ?
Това не е виц. Това е ФАКТ.

Eто го единствения хладилник на България за ваксините, които ни струват 180 000 000 лв. Честито!
1

 

Ето го въпросният ЗИЛ, ВИДЕО

 

От бостана

Колаж: IvoAbstractArt

ПО ТЕМАТА 

ВНИМАНИЕ! Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Проф. Чорбанов: Всеки който се ваксинира срещу СОVID-19 трябва да знае че участва в експеримент!

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

Кратка Corona World Order история на Pfizer

Последно от БЪЛГАРИЯ