Училище във Флорида забрани ваксинирани учители да контактуват с учениците (ОБНОВЕНА)

 

Скъпо частно училище във Флорида няма да допуска ваксинирани учители да са в контакт с учениците

Годишната такса в Centnet Academy в Маями възлиза на около 30 хил долара за деца на 13-15 години.

От управата на училището са посъветвали учителите да не се ваксинират, но ако те все пак го направят, няма да имат право да имат контакт с учениците. От училището заявяват, че ваксинираните учители биха могли да се върнат на работа, когато клиничните изпитвания на ковид ваксините са приключили (2023), ако все още има свободни места за тях. Причината, която управата на училището изтъква е , че не могат да си позволят да навредят на учениците, а в момента не се знае достатъчно за тези ваксини.
Източник: Privatschule verbietet geimpften Lehrern den Kontakt zu Schülern

ФБ-коментар от българка: «Във всички училища е забранено за учители с ваксина. Дори туристи с ваксини няма да бъдат допуснати»

ДОПЪЛНЕНИЕ

ФЛОРИДА ЗАБРАНЯВА НА УЧИЛИЩАТА ДА ИЗИСКВАТ ВАКСИНИ СРЕЩУ KOВИД

Талахаси, Флорида, 04 май 2021 г. – Законодателният орган на Флорида прие закон, който ще регулира правомощията на щата при извънредни ситуации в областта на общественото здравеопазване. Наред с другото, законът забранява задължителното ваксиниране на ученици срещу Koвид. – превод Roman Radkow:
Моралните норми повеляват, че ваксините трябва да бъдат доброволни и учениците могат „логично да преценят, че рискуват повече от ваксината, отколкото от коронавируса“.
„Радвам се да подпиша законопроект, който забранява паспортите за ваксини срещу Koвид във Флорида. Нито правителството, нито частният бизнес няма да могат да изискват предоставянето на лична здравна информация като условие за участието на хората във всекидневния живот, заяви губернаторът Рон ДеСантис.
В началото на март Рон ДеСантис подписа изпълнителна заповед, с която забрани както на държавните органи, така и на частния бизнес, да изискват доказателства за ваксинации. Сега законодателят утвърди тази забрана, като прие Закон SB 2006, който включва също и учебните заведения.
„В щата Флорида вашият личен избор по отношение на ваксинациите ще бъде защитен и никоя частна компания или държавна институция няма да може да ви откаже услуга заради вашето решение“, каза губернатор ДеСантис.
Само преди два дни, Рон ДеСантис подписа указ, който отменя всички въведени ограничения заради коронавируса, съобщава телевизия NBC. (показан е в първи коментар)
Рон ДеСантис подписа и закон, който в бъдеще ще ограничава възможността на властите на отделните окръзи да нареждат на училищата и частните бизнеси да преминават на дистанционен режим.
Преди това щатите Тексас, Мисисипи, Уайоминг и Мериленд се отказаха от изискването за носене на маски и от други ограничителни мерки.
Източник: https://www.flgov.com/wp-content/uploads/2021/04/EO-21-81.pdf

ПО ТЕМАТА

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Университетът в Маями съветва мъжете да си замразят сперма ако искат да имат изобщо деца, защото «ваксина»та срещу СОVID-19 води до стерилност и при мъжете

Последно от ЛЮБОПИТНО