Човешката история според Акаша

От Крис Томас

За да открием истинската история на човечеството, трябва да се обърнем към нашето колективно масово съзнание, Акаша. Тя е записана в него като “Човешкия план”.

Някои хора ще сметнат голяма част от това, което следва за странно, особено ако не са смятали преди, че във Вселената съществуват и други форми на живот. Докато за другите, ще се запълнят празнините относно това какво наистина се случва.

Ето кратък преглед на историята – ако някой изисква пълната версия, това, което мога да предложа е да прочете книгите ми.

Науката е получила едно нещо точно и това е възрастта на Вселената – 14.5 млрд. години. Тя не е възникнала спонтанно, а е била създадена от същество, което обхваща цялата налична навсякъде енергия. Този Творчески Източник си е помислил нещо от рода на “какво ще се случи ако…” За нашата Вселена мисълта е била свободата на избор. Всяка Душа, която се създаде да изследва тази мисъл, да има абсолютното право да избира своите действия и място в рамките на тази Вселена. Единственият “закон”, който важи в тази Вселена е никой да не действа по такъв начин, че да премахне на другите свободата да избират своите собствени действия.

Има и други Вселени, но там се изследват различни мисли, други начини на съществуване и в действителност те нямат значение за нашата Вселена, така че поради практически причини, могат да бъдат игнорирани. Те са реални Вселени така, както е и нашата. Те не са “мултивселените” на квантовата теория.

Две неща трябва да се запомнят. Първото е, че ВСИЧКО Е ЕНЕРГИЯ. Това, което ни изглежда и се усеща твърдо, всъщност е колекция от енергийни честоти, които мозъка “вижда” като физически, но в действителност са уплътнени и компресирани енергийни честоти. Второто е, че ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО Е СЪЗНАНИЕ, ДУША. Самата Вселена, галактиките, слънчевите системи, звездите, планетите, животните и растенията – всички те са Съзнания. Някои съществуват като цяла душа, други като част от душа, а трети като групови души. Въпреки това всичко е Съзнание и всичко е енергия. Нашата Вселена е конструирана и работи, така че Съзнанията, използвайки потенциала си, да се възползват от енергиите, които са им налични.

И така преди 14.5 млрд. години Творческия Източник създава балон от енергии – вселенската обвивка – в който са налични всички енергийни честоти, които са необходими за живота и изследването на мисълта за свободен избор. С всеки етап на развитието са добавяни други енергии, като е необходимо, докато се получи Вселената, която ни е позната днес.

За да се изследва въпроса на Източника за свободната воля, са създадени индивидуалните души и са снабдени с достатъчно енергиен потенциал да изпълнят тяхната избрана роля.

Първите Съзнания са 13 същества, които ефективно създават вселенската обвивка. Те поддържат баланса от енергии във Вселената и действат като сътворци, когато е необходимо.

Следващото ниво на развитие беше създаването на онези Съзнания, които да създадат галактиките. След това Съзнанията, които да изградят слънчевите системи и т. н. докато се стигне до Съзнанията, които изграждат индивидуалните планети.

Щом тези Съзнания бяха готови, бяха създадени първите свободно движещи и свободно действащи Души/Съзнания. Тези първи същества влизат в нашата Вселена преди 100 млн. години. Шест от тези първи раси са чиста енергия. С други думи, имат форма, очертание, което е човешко, но нямат физическа плътност, а са чиста енергия. Тези 6 нефизически раси са откъдето всъщност Съзнанията/Душите на всички хора произхождат. В този смисъл няма “стари души” или “нови души”, тъй като по-голямата част от Душите на Земята са на 100 млн. години. Това, което кара хората да изглеждат стари или нови души е нивото им на разбиране на живота.

Следващият етап на развитие се проведе преди 30 млн. години със създаването на 7 полуфизически раси. Тези са расите, които са отговорни за наблюденията на НЛО през годините. Под “полуфизически” имам предвид, че те имат физическа форма и физическа плътност и за тях си те са солидни, както ние за нас си. Обаче ако едно от тези същества застане пред вас, вие дори няма да знаете, че е пред вас, освен ако не сте с психични способности. Причината за това е, че те са конструирани от енергийни честоти, които са извън обсега на човешките сетива.

Всяка от тези полуфизически раси има своите характеристики и свой собствен регион от Вселената, където живее, обикновено обхващащ 7 галактики. Някои от тези раси имат имена като Сириуанци или Плеядианци, докато други имат само препратка към звездата, като NGC 584, а други имат само нарицателни като известните Сиви/Грейове.

Общо казано всички тези раси са доброжелателни и са били полезни на Земята и нас през многото хиляди години. С изключение на Велонските раси и Сивите.

Това са 13 раси, които съставят свободно движещите, свободно действащите и свободно избиращите Съзнания/Души, които обитават тази Вселена. Всяка една от тези раси е съставена от милиарди съзнания. Шестте нефизически раси могат да се придвижват свободно из цялата Вселена без да им е нужен никакъв кораб. Те само си помислят къде искат да бъдат и със силата на мисълта се озовават там. Седемте полуфизически раси се нуждаят от кораби и това са НЛО-то, за което се говори. Те са се разпространили извън техните оригинални родни светове и живеят на много планети в различни галактики.

ЗАБЕЛЕЖКА: За да се избегне объркването, когато говоря за тези раси, имам предвид мястото на произход на душата.

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ПО ТЕМАТА

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times