Чудеса се случват. Понякога болест минава от само себе си. Какво представлява Синдромът на Перегрин

/

Понякога човек се лекува дълго, но в края на краищата медицината казва: „Ние сме безсилни…“ Или пациент, след като чуе диагнозата, напуска болницата и взема решение да не се лекува. Има сложни ситуации, когато нищо не може да помогне. Но има случаи, когато туморът изчезва, изчезват метастазите и човек се чувства все по-добре и по-добре.

Синдромът на Перегрин

Случаите с такова спонтанно самоизлекуване се наричат „Синдром н Перегрин“. За пръв път за него се споменава през 13 век. Свещеникът Перегрин имал тумор на костта на крака; предстояла му ампутация. В навечерието й свещеникът усилено се молел да бъде излекуван. След това заспал и сънувал, че Иисус слязъл от кръста и докоснал болния му крак. Сутринта лекарят, който дошъл да извърши операцията, не открил никакъв тумор. Перегрин живял до 85 години, но не починал от рак; той бил провъзгласен за светец. Днес той е известен като Свети Перегрин, покровителя на онкоболните.

Спонтанната регресия на тумор може да се случи при всеки тип рак.

Един американец от гръцки произход заболял от рак четвърти стадий и той решил да умре на родния остров в Гърция. Той се прибрал в родината, засадил градина и се приготвил да умира, а живял още 20 години.
Анита Муджани умирала от лимфома; роднините й дошли в болницата, за да се простят с нея. След това Анита разказвала, че изпаднала в безсъзнание и се срещнала с починалите си близки – с баща си и с приятелката си, които й казали, че още е рано да се пресели в оня свят. Тя дошла в съзнание и след няколко дни лекарите не открили в нея никакви признаци на рак; организмът й напълно се възстановил.

Интересен факт е, че в историите със спонтанна регресия не фигурират никакви лечебни методи – нито традиционни, нито алтернативни. Сякаш организмът изведнъж започва да „вижда“ тумора, разпознава го като враг и за миг се справя с него. Никакви закономерности и предпоставки. Просто ракът отстъпва. Чудо!

Превод: издателство PACПEP

 

За силата на молитвата (НАУЧНО) и не само

ФИЛМ: Филмът „Чудото“ се основава на реални събития, които са се случили в Самара през 1956 г. по – известни, като “Зоино стоене“

 

Сдобих се диагноза рак: Това е моята история. Казвам се Иванова

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница