Чудовищен акт на масова стерилизация на жени в Кения

ЧУДОВИЩЕН АКТ НА МАСОВА СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА ЖЕНИ, СВЪРЗАН С ООН И СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ

В Кения е направена масова ваксина за тетанус към около 2-3 милиона жени и момичета, ваксинация, ръководена от ООН и СЗО, при която ваксина е наличен компонент, предизвикващ систематични аборти и безплодие. Сдружението на католическите свещеници и лекари в Кения се усъмнява в провежданата ваксинация и изпраща за изследване проби от ваксината в лаборатории в Южна Африка, където констатират, че във ваксината се съдържа и гонадотропин. Този естествен хормон произвеждан от организма комбиниран с ваксина за тетанус предизвиква нещо като автоимунна реакция срещу забременяване. Инжектиране с гонадотропин и ваксина срещу даден микроорганизъм води до факта, че срещу този хормон се изработват антитела от организма. Когато жените забременеят и произведат свой собствен гонадотропен хормон, това предизвиква имунен отговор, който от своя страна води до систематични аборти или направо до безплодие. Д-р Мухаме Нгаре, един от специалистите, открили проблема изтъква следното: „Това доказва обосноваността на най-лошите ни страхове: ваксинационната кампания не е предназначена за премахване на неонатален тетанус, а представлява само една добре координирана масова стерилизация и контрол на раждаемостта.“ Според д-р Нгаре, СЗО от 1993 г. води политика за контрол над раждаемостта, като целта на ООН е да намали раждаемостта в развиващите се страни заради расизъм и заради контрол върху техните природни ресурси или някакви геополитически причини.

Подобни случаи провокирани от ООН във Филипините, Никарагуа и в Мексико са налице още през 90-те години, а през 2013 избухна скандалът в Израел, където африкански юдейски жени имигранти са били насила стерилизирани в масови мащаби. От друга страна е известен актът на умишлена стерилизация на хиляди жени в Узбекистан, без тяхно знание.

Тук трябва да си зададем въпроса, каква е гаранцията, че този вид ваксини не са прилагани и в България? Обърнете се към неправителствени организации защитаващи децата и майките, организации и обединения срещу задължителното ваксиниране в България, да направят сериозно изследване на най-често прилаганите ваксини у нас по подобие на изследването направено в Южна Африка. Нека това да е редовна и систематична практика на проверки. Така българските семейства ще бъдат на време осведомени и има шанс да се разкрие ново звено от заговора срещу народа ни и срещу развитието на човечеството като цяло. Правителството от своя страна трябва да изисква промяна в закона за ваксинациите и е необходимо да се наложи стриктно изследване и контролиране на тези процеси, а докато това се случи, родителите да помислят сериозно дали е необходима ваксинация въобще.

Африка е полигон на фармацевтичните компании за експериментални вируси и ваксини. Това първо трябва да е ясно! Спомнете си от къде идват повечето вируси, когато медиите затръбят за тях. Тук няма да пропусна и най-важния убиец, който беше пуснат за подобен контрол – СПИН. И ако там правят експерименти, нали се сещате, че ако са успешни са готови да бъдат използвани с успех в други точки по света. Какъвто е примерът именно със СПИН. Така, че тук расизма играе не само съществена роля, но и е прераснал в скрит геноцид на корпоративно ниво. Ако казваме, че черните са много и го заслужават, то нека не забравяме, че същия нож може да се използва и срещу бялата популация и по-точно до определени националности и социални системи. Всичко има цел. Няма нищо, което да пропуска целта. Защото действието няма да има и смисъл!…

ИЗТОЧНИЦИ:

• Официалното изказване и прессъобщение на Кенийските свещеници и лекари

Изключително сериозна статия по темата за умишленото стерилизиране, водено от ООН и СЗО

Превод: Петър Симеонов, Рeshakoff Studio

ПО ТЕМАТА

Последно от СВЯТ