Шефът на фармацевтичния отдел на Байер признава, че mRNA (иРНК) «ваксини»те са принудителна експериментална генна терапия (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

Признание, че световното население е подложено на принудителна експериментална генна терапия

 Стефан Оелрих, директор на фармацевтичния отдел и член на управителния съвет на Байер говори на Световната здравна среща на върха за генната терапия с експерименталните препарати.

ВИДЕО

 

Стана като във вица за изнесените уж компютри за Япония. Оказало се, че не били компютри, а компоти и не сме ги изнесли, а са ни ги върнали. Идентично и с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ.

Не били ваксини, а си било чиста проба клетъчна и генна терапия. Не е теория на конспирацията, защото го казва лично шефа на фармацевтичния отдел на Bayer. Някой каза ли „ваксини“ или ми се счу -„ай как съм се пре*бал“?

Ръководителят на фармацевтичния отдел на Bayer, Стефан Оелрих, на 24.10.2021 на Световната среща за здравеопазване и капитализиране на инерцията на иновациите от СОVID-19.

«Винаги обичам да казвам, че ако бяхме провели проучване преди 2 години в обществеността, бихте ли били готови да приемете генна или клетъчна терапия и да я инжектирате в тялото си, вероятно щяхме да имаме 95% процент на отказ»

Целият запис на събитието:

  • Таня Тодорова

 

ПО ТЕМАТА

Учен от Pfizer: Работя за сатанинска корпорация; естествената защита е по-добра и по-трайна (ВИДЕА)

Светило в световната медицина, д-р Питър Маккълоу: mRNA (иРНК) „ваксини“те не само променят човешката ДНК, но генетичната модификация може да се предаде от родител на дете

Генетично оръжие – Можете да вземете нечие ДНК, неговия медицински профил и да създадете биологично оръжие, което да убие точно този човек: Конгресмен предупреди за появата на биологични оръжия с насочено действие

Какво ли e мал предвид Ротшилд през далечната 1992 г. с тази снимка и заглавие: ”Променяме генните ви”?😉

Д-р Ювал Харари от Световния икономически форум:  „Човекът вече е животно, подлежащо на хакване. Можем да хакваме хора. Вие вече нямате душа и със свободната ви воля е свършено“ (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

212 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

 

Последно от ВИДЕО