Шифърът на Бойко Борисов

Днес от Козлодуй премиера ни зарадва, че скоро щял да ни построи един ГОЛЯМ и два малки (модулни) реактора. Това ми прилича на един банан и две кивита в единия му край? Или краставица и два домата?
Но вместо да се губи време в коментиране на НЕОСЪЩЕСТВИМОТО реших да ви покажа сателитна снимка от мястото на събитието. Къде се намира Бойко Борисов и какво и на къде му сочат в мъглата. За по-добър преглед кликнете с мишката върху снимката, ако трябва и втори път:

На Фейсбук стената на премиера няма следи той да е слизал с кортежа си до самата АЕЦ „Козлодуй“, за да се срещне и поговори с енергетиците. Такива следи няма нито на сайта на самата атомна централа, нито пък на Министерството на енергетиката. Явно така са го посъветвали? Да не тръгнат да си правят снимки с него и да изпуснат ядрената (без)опасност? Или нещо друго?

Реших да ви покажа сателитната снимка от театъра на събитието, защото медиите на фондация „Америка за (унищожаване на) България“ веднага пуснаха един енерГЕПИен „експерт“ (Еленко Божков), който се изходи, че мястото, което показват на Борисов не е площадката лицензирана от ядрения регулатор (АЯР), през февруари 2020-та г. Всъщност точно нея му показват.

А иначе нова ядрена мощност в България НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА. Където и когато си го помислите. Това е НЕ ВЪЗ-МОЖ-НО!

  • Инж. Георги Котев

Бел.ред; Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.

ПО ТЕМАТА

Плащаме над 2000 пъти по-скъп ток!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Хилъри Клинтън спряла АЕЦ „Белене“ (ДОКУМЕНТИ) „Уикилийкс“: Българския външен министър Николай Младенов се отчита пряко на Държавния департамент на САЩ

Последно от БЪЛГАРИЯ

Свободно, нещастник!

ПО ТЕМАТА Румен Сорос активира С0VID геноцидът в България! По план (ОБНОВЕНА) Какъв е планът, който