Ще отговаряте за корона-престъпленията! Германски вирусолози завеждат дело срещу корона-престъпниците, които сеят страх в света

Вирусолозите от цял свят имат най-много претенции към ПСР-тестовете.

За да се спре тази игра, наречена СТРАХ, те призовават страните да завеждат колективни искове, с участието на милиони хора, срещу правителствата, държавните чиновници, политици, медици, здравни учреждения.

Германия отново е в авангарда на борбата с разрушителните, неоправдани, незаконни, смъртоносни за икономиката, съсипващи здравето на хората и провеждащи откровен геноцид корона-мерки.

Германският извънпарламентарен комитет по разследване на ковид-19 – на немски език – ACU, абревиатура на Ausserparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss, планира да подаде групов иск не само срещу правителствата и правителствените чиновници, но и против производителите на печално известния ПСР-тест, който се използва за откриване на малки сегменти ДНК.

Този тест според честните вирусолози от целия свят, въобще не е подходящ за ковид-тестване. Дори няма лиценз да се провеждат подобни тествания.

Въпреки това ПСР-тестовете се рекламират и придвижват от Световната здравна организация и други водещи здравни учреждения в западния свят като NIAID/NIH и CDC в САЩ, както и от изследователи от Германския център за изследване на инфекции (DZIF) в берлинската болница „Шарите“.

Д-р Кристиан Дростен, директор на Института по вирусология в „Шарите“, рекламира този тест и той в крайна сметка беше предаден на германското правителство и здравните органи, които го превърнаха в „задължителна панацея“ за тестване и преброяване на „случаите“, а всъщност главно за манипулиране на статистиката, която след това използват СМИ, за да внушат страх у населението.

Другите страни следваха аналогичните инструкции на своите висши здравни органи и използваха резултатите от тестовете за същата цел – да всеят страх у невежото население.
СМИ никога не ни съобщават, че грешките от тези тестове, т.нар. положителни отрицателни резултати могат да стигнат 50 и повече процента. Но всички „положителни“ автоматично се включват в статистиката „случаи“. Хората често се тестват по няколко пъти и няколко пъти могат да бъдат заявени като „случаи“.

Точно по този начин става фабрикуването и манипулирането на „нивата на заболеваемост“.

Тази игра се нарича СТРАХ!

Нейната цел е правителствата да имат правото още по-силно да свиват своите железни юмруци около персоналната шия на хората, а чрез прерязването на жизненоважните икономически връзки в страните, да предизвикат безкрайни фалити и безработица в мащаби, невиждани в съвременната история, и много често – смъртоносни страдания, глад и самоубийства.

„Железният юмрук“ около гърлото на хората включва маските на лицата, социалното дистанциране, дистанционната работа от вкъщи, частичната или пълна изолация, т.е. целенасоченото разделяне на хората, дискриминация на възрастните хора, които в своята самота изпадат в депресия, болести и вероятно умират преждевременно.

Те действително, особено онези, които имат съпътстващи заболявания, са в групата с повишен риск, но в случаите със сезонен грип никога не е имало необходимост те да бъдат дискриминирани.

През тази зима сливането на грипа и коронавируса може да означава още по-голяма катастрофа в манипулирането на данните и използването на съответните мерки.
Това е мерзка и престъпна игра, която, ако не спрем, скоро няма да завърши.

Д-р Райнер Фюлмих, адвокат на ACU, говори за колективния иск, който може да спре тези разрушителни мерки и да предизвика компенсиране на пострадалите хора, на малките и средните предприятия, на които не остана нищо друго, освен да обявят фалити и да уволнят служителите си.

Д-р Фулмих обяснява, че това може да се случи при положение, което той нарича ВЗРИВ, ако към колективния иск се включат милиони хора в целия свят.

Тъй като в Германия и други европейски страни колективните искове са малко известни, особено поради факта, че те са сложни и нямат правова основа, аналогична на онази, която действа в САЩ, този колективен иск ще бъде подаден в САЩ, които ще представляват населението в целия свят.

Питър Кьониг е научен сътрудник в Центъра за изучаване на глобализацията в Монреал, Канада, икономист и геополитически аналитик, по-рано работил в Световната банка; чете лекции в университети в САЩ, Европа и Южна Америка.

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times