Щом отказваш да поемаш отговорност за сина си, какви отговорности можеш да поемаш пред нацията?!

НЕ Е ЛИЧЕН ПРОБЛЕМ – ОБЩЕСТВЕН Е!

Хулиганската история с непълнолетния син на президента Радев ме смути дълбоко.
Майката отказала да прибере детето си (то живее при нея)!?Дали и бащата е отказал, засега е неизвестно. Но е факт, че със задачата да го върне у дома се нагърбил пълнолетен негов приятел (което е нарушение от страна на разрешилата го полиция).
Ако случилото се е истина, както личи по реакции на властите и респективно липсата на такива от родителите, нямам думи!
Каквито и да са отношенията между дете и родители, колкото и да са скарани самите родители, такова поведение е напълно неприемливо. То е загърбване на всякаква отговорност заради лични дрязги (родителите са разведени) и/или в името на илюзорна политическа целесъобразност.
Съжалявам това дете – изоставено от семейно внимание и както се вижда, може би затова поело към недобро (случилото се е поредната му хулиганска проява).
И не само виня родителите. (днес някой от тях трябваше заедно със сина да отиде в Четвърто РПУ и доколкото получих информация, която сега проверявам, това май не е станало)
_______________________
Виня и президента Румен Радев.
Щом отказваш да поемаш отговорност за сина си, какви отговорности можеш да поемаш пред нацията?!
Затова триъгълникът на личните взаимоотношения се проектира върху политиката и всъщност е четириъгълник.
_______________________
Затова частният случай с едно дете и едни семейни взаимоотношения въобще не е личен, както вече изреваха платените пиари на държавния глава.

Той е обществен!

Опровержението от Радев: купонът не е бил в заведение, не е вярно, че родителите не са го взели, не е бил задържан. Но така или иначе по инструкции всички е трябвало да бъдат арестувани, докато им снемат самоличността. (бел, след арест задържане може и да има, може и да няма) Ако родителите са си го прибрали – О.К. И най-сетне да вземат да отделят повече време за възпитание на детето им. Възражението на Радев, че не може да се дават данни за непълнолетни лица, е неприемливо. Защото става дума за дете на обществена фигура, а за обществени фигури и нашето законодателство, и европейското, и всяко цивилизовано право прави изключение. Трябва ли да напомня, че дъщерите на президента Буш бяха арестувани, задържани и осъдени на общественополезен труд заради употреба на алкохол (бира). И разкопаваха дни наред лехи и градинки под зоркото око на президентската охрана.

 

  • Григор Лилов

ПО ТЕМАТА

Това по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали няма да го видите: 266 Соросоиди на Хранилката на Сорос в Европейски парламент! Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев е в таен списък на Сорос (ВИДЕО)

 

И Илияна Йотова се оказа “съюзничка“ на Сорос в Европарламента, според изтеклите документи на фондация „Отворено общество“ (ДОКУМЕНТ)

 

До всички, които ме агитират за Радев! Аз за ПРЕДАТЕЛ няма как да гласувам!

 

Ето ви истинската същност на президента Румен Радев

 

Споделяйте да видим дали ще защити българските интереси (ОБНОВЕНА)

 

Румен Радев назначи за министър-председател човек (?) (или твар), лично ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЛ това, как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват Българска Земя.

Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват Българска Земя:

Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужденци да изкупуват българска земя

 

Президентът е ЗА влизането на България в Еврозоната

 

Радев си назначи шефка от „Отворено общество“ на Сорос да го съветва

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС

 

Николай Младенов признава престъпление: Сорос (ВИДЕО)

 

ВИДЕО: Соросиада – Кой е Сорос ?, Какво е “Отворено общество“ ?

Последно от БЪЛГАРИЯ

Власт и тайни: Почина ракета-носител на Бойко Борисов (ЦЕНЗУРИРАНА СТАТИЯ НА ГРИГОР ЛИЛОВ) Разкрития за една световна тайна: КОЙ КОНТРОЛИРА СЪДЪРЖАНИЕТО В ИНТЕРНЕТ – ФЕЙСБУК У НАС, В ЕВРОПА, В РУСИЯ И КЪДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ?

Днес почти всички медии поместиха съобщение – нещо като жалейка за смъртта на ген. Кирил Войнов.

Да твърдиш, че строиш най-дългият двутръбен жп (и изобщо) тунел на Балканите и тази информация да идва от Министерството на транспорта на Република България и да няма нищо общо с реалността – безценно

Коментарът е излишен, но и нивото на бг медиите е такова, че не се намери един