Яко набодената Нидерландия се затваря и изобличи лъжите за „смисъла и ползите от ваксите“! Горещо и показателно събитие от чужбина! Амбулантните търговци на фармафията и слугите на Клаус Шваб в България (за тебе говоря, мишко Стойчо Кацаров) обаче продължават да лъжат, мажат и опитват да извиват ръце, но ще си останат с пръст в г… 

Ако сте добре информирани, вече знаете, че „моделът за подражание“ Израел, която е една от най-ваксинираните държави в света, не само не премахва ограниченията за своите граждани и бизнеси, ами ги връща. А не трябваше ли да е обратното според увещанията на патологичните лъжци в политиката по света и у нас? Не, само най-жалките наивници биха могли да се хванат на тази кукичка.

Е, сега историята се повтаря и с Нидерландия. Това е една от най-ваксинираните държави в Европейския съюз. Конкурира се само от Белгия и Финландия. Както се вижда и на официалната карта от Европейската медицинска асоциация (с данни към вчера, 7 юли), тези три държави са с отровно зелен цвят (явно символизиращ концентрирани наночастици), докато България буквално БЛЕДНЕЕ пред тях (и явно сме европейски лидер в разумния скептицизъм и основателно недоверие към доказани политически и фарма шмекери).

Официалният сайт на европейското CDC пък ни дава още повече подробности. Набодените с поне една доза наночастици във Нидерландия са 77%. А лицата над 50-годишна възраст са даже над 80%.

Нима това не е достатъчно за „стадния имунитет“?

Все тая. Целта никога не е била стаден имунитет, бил той ваксинален или (о, какъв еретичен термин ще напиша сега) естествен. Целта от самото начало си беше и продължава да е дистрибуция на трансхуманистките „ваксини“ и обслужването на ескалиращата политическа тирания.

Онзи ден Ройтерсписа, че Нидерландия е добре набодена, но можело да се иска още от готовността на по-младите да навият ръкав за инжекцията с военизирани спайк протеини и наноплатформата на DARPA и Пентагона.

Условното „одобрение“ на ковид експерименталките за деца и юноши развърза ръцете на медицинските фашисти да си фантазират как летните отпуски на младите нидерландци в южните европейски държави довели до скок на „случаите“. Разбира се, този „ужасен ръст“ лесно се постига с манипулиране на „диагностичните тестове“. Властите на Нидерландия сами искат да бъдат поставени в „червената зона“, което автоматично означава, че техните поданици няма да бъдат допускани в други държави и ще стоят като заложници, докато и младите се набодат.

Впрочем Нидерландия вече е в „червения списък“ на американското CDC. Напомням, говорим за държава, която е в ТОП 3 на най-ваксинираните в Европа и с постигнат „стаден имунитет“ сред възрастните, които са и единствените в „рискова група“ пред „апокалиптичната чума“. Това не просто доказва колко „ефективни“ са „ваксините“ — било за нови, било за стари „варианти“ на недоказания вирус. Това доказва още, че с тези „диагностични средства“ всяка една държава може да постига каквито си иска резултати за търсените (немедицински) цели.

А „ваксинацията“ е фикс идея навсякъде по света

Отряд идиоти на дементния Джо Байдън щели да ходят от врата на врата да врънкат американците да се ваксинират. Това само по себе си е крещящ пример за медицински фашизъм. Най-малкото защото държавата изобщо знае кой гражданин е (не)ваксиниран, души около медицинския му статус.

Новозеландският ковидален министър Крис Хипкинс се готви да прави същото. Той дори си позволява терминология, според която щял да „преследва неваксинираните“.

Тукашният лъжлив психопат Стойчо Кацаров и антуражът му пък измъдрили евентуално да пускат само деца на ваксинирани в детските градини. Ами другите? Вероятно те ще бъдат гледани от Графа и Мартина Вачкова, които ще им обясняват колко лоши са мама и тате, задето не са направили нужното да си играят с другите деца.

О, простете, нещо се обърках. Неваксинираните българчета всъщност ще си прекарват много, много добре. Защото те ще са мнозинството , а да му мислят самотните потомци на набодени, които ще скучаят в детските градини.

България не е Нидерландия, лъжлива отрепко

Сбъркал си държавата. Сбъркал си народа. Сбърка и като се съгласи да заемеш пост, от който ще си изработиш само тежка карма.

Да, за тебе говоря, Кацаров.

А за другите напомням: Какво да (не) правите, ако експерименталките станат задължителни (практични съвети) Явно моментът наближава, както писах и вчера. Друга подсказка е, че европейският регулатор, който ще препечата пълното одобрение на експерименталките от американската FDA, снощи тихомълком покри докладите за хилядите смъртни случаи и стотиците хиляди осакатявания от стоката, която ще правят „задължителна“.

Помнете: Нищо не е задължително освен ако сами не се задължите!

Иван „Аз няма да се ваксинирам при никакви обстоятелства и дори напук на тях“ Стаменов
08.07.2021 г.

Автор: Иван Стаменов
Източник: От Извора

ВИЖТЕ КАЦАРОВ, ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР:

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Последно от ЛЮБОПИТНО

Кърмата на приелите експерименталната инжекционна течност съдържа биологично оръжие, а кърмените бебета са заплашени от «внезапна неочаквана смърт»

Кърмата на „ваксинираните“ с иРНК инжекции съдържат биологичното оръжие, а кърмените бебета показват симптоми на обичайните

Фейсбук страница