“Яко ще се мре“! Експериментът с СОVID ваксинираните преминава на съвършено ново ниво

 

В Англия са променили препоръките за ваксиниране срещу Ковид и вече е позволено втората доза да е на друг производител, ако няма налична от тази, която вече е поставена. Припомняме, че в клиничните проучвания на всяка ваксина, условие беше човекът да не е ваксиниран с друга такава. Съответно, прилагането на две различни ваксини дори не е тествано и в кратките “клинични проучвания“. Разбирате ли за какво безумие става въпрос!?..

И без друго прилагането на коя да е ваксина (всички-ковид), която не е преминала необходимите клинични тестове е форма на геноцид!

Източник: New York Times

Чудовищна измама с ваксините! Подписваме менте декларация за съгласие! ДОКУМЕНТ

На път е да се разрази огромен скандал, свързан с ваксинирането и поставянето под заплаха живота и здравето на стотици хиляди българи.

Всички желаещи да се ваксинират са задължени да подпишат бланка за информирано съгласие, в която да заявят, че са запознати с взаимодействието на ваксината с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания продукт.

Ето и самата бланка, която е задължително приложение по точка 8 от Заповед № РД-01-726/23.12.2020 г.

Документите за ваксината на „Пфайзер“, която единствено е налична в ЕС към настоящия момент, са публикувани от Европейската агенция по лекарствата, а с българската версия можете да се запознаете ето ТУК.

Вижте обаче, какво гласи точка 4.5 от кратката характеристика на ваксината:

4.5 Взаимодействие с други лекарствени продукти и други форми на взаимодействие

Не са провеждани проучвания за взаимодействията.

Съпътстващото приложение на Comirnaty с други ваксини не е проучено.

Както сами виждате в документа ясно и категорично е записано, че не са провеждани проучвания за взаимодействие на ваксината с други лекарствени продукти. Държавата обаче те задължава да подпишеш декларация, че си… запознат с тези взаимодействия, както и с потенциалните рискове и усложнения. Само че подписът освобождава държавата и медиците от отговорност.

В точка 6.2 от листовката е записано, че ваксината не трябва да се смесва с други лекарствени продукти, освен посочените в точка 6.6. (т.е. само натриев хлорид).

„Искаме да припомним на господин здравния министър, че в България има регистрирани около 500 000 диабетици и над 300 000 онкоболни пациенти, които ежедневно приемат лекарства, за които никой не знае как ще взаимодействат с ваксината и дали няма да предизвикат тяхната смърт при това взаимодействие“, сигнализират в социалните мрежи разтревожени граждани.

Те настояват здравният министър публично да отговори запознат ли и как взаимодейства ваксината с други лекарствени продукти и откъде, при положение, че самият производител не разполага и не е предоставил такава информация и това изрично е посочено в документацията.

Излиза, че официалната власт съзнателно кара хората да подписват документ с невярно съдържание, което пък попада в обхвата на глава 9 от Наказателния кодекс – Документни измами.

Да повторим ясно – подписваме, че сме информирани за нежелани лекарствени взаимодействия, каквито производителите на се тествали въобще!

Този въпрос важи с пълна сила и за професорите Мутафчийски и Балтов, които публично се ваксинираха и би следвало да са подписали тази бланка за информирано съгласие. Остава без отговор въпросът те и всички ваксинирани до момента нарушили ли са закона, подписвайки фалшификат.

Не е ясно все още и какво налага да се дава писмено съгласие за ваксиниране, при положение, че ни прогърмяха ушите колко безопасен е продуктът на „Пфайзер“. Все пак, когато си купуваме парацетамол, аптекарят не ни кара да подписваме декларация за информирано съгласие, въпреки че два блистера пращат на оня свят.

Ваксиниращите се лица дали знаят, че участват в толкова дългосрочен експеримент ?

⚠ НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ❗

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница