Яхти от цял свят акостират в родния Миконос

За по-малко от година Cavo beach превърна плаж Смокиня в родния Миконос

 Уникална морска ивица, яхти, етно музика, вкусна храна и щастливи хора – това са думите, които най-точно описват новата локация.

Именно там предстои събитие, което вече е традиция за родните географски ширини – ексклузивен морски обяд на световния яхтен елит. Той ще се състои за втора поредна година, а датата е петък (22.07). Тогава собствениците и генералните мениджъри на едни от най-големите компании производители на яхти в Европа акостират в Cavo beach. Това са Нунция Капели, Матео Рикарди, Джанмария Сапорити, Луиджи Адамо, Панос Зоис, Анна Сима, които са специални гости на четвъртото издание на ексклузивното събитие Poker Run . То е единствено по рода си провеждано в България и вече е вписано в календара на престижните и дълго чакани, летни събития за сезона. Този ексклузивен формат е насочен към хора с адреналин в кръвта, обичащи лукса и търсещи нови преживявания. Събитието стартира именно с ексклузивния обяд в Cavo beach, за да продължи на следващия ден на още 5 топ локации.

Poker Run 2022 се организира за четвърта поредна година от Яхт клуб Созопол. Идеята е участниците да се наслаждават на красиви места по родното ни Черноморие, да се забавляват и трупат преживявания, докато импровизирано играят Texas Hold’em poker.

Ако сте решили да посетите Cavo beach bar & restaurant с вашата лодка, вече лесно може да стигнете до брега. Достатъчно е да се свържете чрез УКВ на канал 69 и да съобщите, че искате да бъдете свалени от яхтата.

ВИДЕО

 

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ 👇

«Cavo Beach» Най-добрият морски клуб-ресторант в България отваря врати на самия плаж в залива Каваци (ВИДЕО+МЕНЮ)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на