Адмирации за смелостта на тази жена! (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Никой не знае къде са «6-те милиона» евреи «избити» от германци

На 90 години в затвора за „престъпление на мисълта“

Урсула Хавербек

През 2016 г. Урсула Хавербек, беше осъдена на 2,5 години затвор по обвинение в “противодържавна дейност” заради твърдението й, че концлагерът “Аушвиц” никога не е бил използван за масово унищожение на хора, но иначе не ни управляват евреи, те са толкова „изстрадали“, но я кажи истината за техните манипулации и лъжи и веднага отиваш в затвора. Да казваш истината винаги носи болка, страдание, затвор, омраза, хората обичат да си живеят в лъжа.

Германската историчка Урсула Хавербек разказва защо холокостът не съществува.

Урсула Хавербек – холокостът не съществува

ВИДЕО

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Xoлoкocт – Измамата на ХХ век (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Авторът на филма е Александър Лайф, доктор по философия, психолог, историк и автор👇

«YOU ARE AMALEK» Вие сте Амалик (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ – БГ СУБ)

 

ПО ТЕМАТА

Фред Лойхтер – експерт по газови камери

През 1988 г. Фред Лойхтер (Лучер), известен като най-добрият американски експерт по газови камери, оборудване и апаратура за екзекуции, е изпратен от Ернст Цюндел да извърши задълбочено разследване и да вземе проби от предполагаемите „газови камери“ в Полша, които да послужат в негова защита в процеса в Торонто, Канада(големият холокост процес). И през 1988 г. Фред Лойхтер и неговият екип от четирима човека, задълбочено изследват така наречените газови камери, първо в главния лагер в Аушвиц, после лагера Аушвиц-Биркенау, за който се предполага, че е бил най-ужасяващия нацистки център за унищожение, и на трето място Майданек лагер близо до Люблин, където съюзниците твърдят в Нюрнберг, че 1.5 милиона души са били убити. Като свидетел експерт, давайки показания под клетва през април 1988 г., във втория процес срещу Цюндел, и в неговия публикуван доклад от неговото разследване на място („Докладът на Лойхтер“), Фред Лойхтер обяснява в детайли, че предполагаемите газови камери в Аушвиц, Биркенау и Майданек не е било възможно да бъдат използвани за обгазяване на хора, както се твърди. Разкритията на Лойхтер събарят основата на легендата за холокоста – историята за обгазяванията в Аушвиц. Поради разкритията си Фред Лойхтер е нападнат от еврейските-ционистки организации и лоби. Животът му е съсипан. Губи работата си. Заплашван е многократно, както той така и близките му. Започва кампания за дискредитирането му в медиите. Лежи в затвора в Германия, когато го пускат под гаранция заминава за САЩ и решава повече да не се връща в Германия, за да се изправи пред съда.

ВИДЕО

 

ПО ТЕМАТА

Рядко интервю с Фред Лойхтер – Докладът на Лойхтер

Рядко интервю с Фред Лойхтер (от края на 80-те и началото на 90-те години) – известен като един от най-добрите американски експерти по газови камери, оборудване и апаратура за екзекуции. През 1988 г. Фред Лойтер отива и прави задълбочено изследване и взима проби от предполагаемите „газови камери“ в Полша. След неговото разследване той достига до категоричното заключение, че газови камери и обгазявания не е имало. Фред Лойхтер(Лучер): „Пробите в моите мисли бяха главно за потвърждение. Причините, поради които реших, че тези съоръжения не са били или никога не са могли да бъдат съоръжения за убиване с газ, са заявени в моя доклад („Докладът на Лойхтер”). И той главно се отнася до проектирането и изработката на тези съоръжения, изискванията необходими при проектирането на съоръжение, което съдържа силно избухлив и силно отровен газ. Трябва да имате херметични врати, никакви прозорци, начини за влизане на газа вътре, начини за излизане на газа навън, нещо, което да нагрява газа и въздухът постоянно да поддържа подходящата температура, взривозащитени превключватели и осветление в съоръженията и така нататък. Нищо от това някога е съществувало. Ние говорим за сгради от тухли и замазка . Без затопляне, без взривозащитено осветление, без херметични врати, в някои случаи без врати изобщо, и с крематориуми, които са отворени много близо или в съседство със съоръженията. Ако тези съоръжения са били използвани за съоръжения за убиване с газ, ако тези хора, които са работели на тези съоръжения, не са обгазили себе си до смърт, в същото време, когато предполагаемите жертви са умирали, те със сигурност биха били взривени на парчета, когато газът експлодира от искра при превключване, топлината на крушка за осветление или газът, който приближава и влиза в пещта на крематориума. Искам да кажа, че е просто абсурдно да се смята, че тези съоръжения може да са били използвани като газови камери. Интервюиращият пита: „Ние всички знаем от четенето на вестници и гледането на телевизия, че има много „оцелели от холокоста”. Те казват, че действително са видели обгазявания. Те ги описват с големи подробности, кой роднина е бил и те са го загубили, чак до цвета на труповете и цвета на пушека, който излизал от комина. Как вие отговаряте на тези хора?“ Фред Лойтер отговаря:..“И аз открих чрез тези разследвания, че няма такова нещо като очевидец. Никога не съм виждал доклад, написан, от когото и да е, които да има действително описание на това, какво би станало при обгазяване. Така че основното е — няма очевидци, защото не е имало обгазявания.“ Поради разкритията си Фред Лойхтер е нападнат от еврейските-ционистки организации и лоби. Животът му е съсипан. Губи работата си. Заплашван е многократно, както той така и близките му. Започва кампания за дискредитирането му в медиите. Лежи в затвора в Германия, когато го пускат под гаранция заминава за САЩ и решава повече да не се връща в Германия, за да се изправи пред съда.

Докладът на Лойхтер

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

ВИДЕО

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани