Ако не са нивата на CO2, какво всъщност предизвиква промените в климата

 

Ако не са нивата на CO2, какво всъщност предизвиква промените в климата

В своята отлична поредица „Истината за климата“ експертът по времето Пол Бърджис развенчава мит след мит…

Ако изменението на климата не е реално, тогава как така климатът се променя?

Разбира се, има промени в климата. Тогава със сигурност трябва да се подчиняваме на правителствените ограничения върху движението и свободата на хората в името на спасяването на планетата [шегувам се].

„На първо място, има промяна“, казва Пол Бърджис. „Знаем, че е имало римски топъл период, например, средновековен топъл период. В момента изглежда, че приблизително на всеки 1000 години има топъл период. Знаем, че преди 550 милиона години CO2 е бил 5000 части на милион, 7000 части на милион, и знаем, че е имало много, много ледникови периоди, не само един или два, а много. В момента те се появяват приблизително на всеки 10 000-15 000 години.“

 

И така, какви са причините за това?

„Съществуват множество фактори и се провеждат проучвания, които не се финансират подобаващо, защото противоречат на алармистката програма, но проучванията, които се провеждат за слънцето, са наистина интересни. Например един професор от Нортумбрийския университет, физик, беше изумен, когато разбра, че не сме отчели привличането на планетите към Слънцето.“

Склонни сме да мислим, че планетите обикалят около Слънцето, но всъщност те също привличат Слънцето.

„На слънцето има модел, който представлява нещо като завъртулки, така че самото слънце се движи и се раздрусва в различни посоки и това всъщност променя количеството радиация на Земята доста значително“, добавя Пол. „Те не са допуснали това, алармистите, те не са разбрали, че слънцето се движи, въпреки че това е известно от много време.“

Има цял куп изследвания, които се извършват с минимални средства. Интересно и важно е да се отбележи, че в МПКП [Международния панел за климатични промени], „който между другото е правителствен, а не научна група“, казва Пол, преобладават страните от третия свят. Докладът, който се изпраща на всички държави, се нарича обобщаващ доклад, който се изготвя изречение по изречение пред всички политически делегати. Срещу всяко изречение има зелена и червена светлина. Ако изречението може да бъде „прието“, то получава зелена светлина, ако политиците искат да спорят за него, то получава червена светлина и т. н. Но това не са учени. „Така че това, което се публикува и предоставя на правителството, невинаги е свързано с изготвените научни документи“, казва Пол. „Така че ще имате 4000 страници научни статии и кратко резюме, изготвено от политици от страните от третия свят, които гласуват за прехвърляне на богатство от нас към тях. За това става дума, за това са срещите на COP [Конференцията на страните по Рамковата конвенция на ООН по изменение на климата], защото ако ставаше дума за намаляване на CO2, те едва ли са били успешни, нали?“

 

И така, какво го причинява? Слънцето, къде се намираме във Вселената, подморските вулкани, „Сигурен съм, че има още много фактори. Много е сложно, но няма съмнение, че промените се случват постоянно“, казва Пол.

Например днес имаме по-малко екстремни метеорологични условия, отколкото през миналия век. Пол добавя: „По-екстремните метеорологични условия са били, когато е било студено, преди индустриализацията, когато нивата на CO2 са били ниски, имали сме много по-лоши бури, имали сме най-лошите урагани в историята, в Америка сме имали най-лошите суши в историята по това време, в Англия е била най-голямата суша, която е засегнала цялото Обединено кралство и Ирландия, продължила е 18 месеца и е била наистина лоша, целият парцел е бил покрит, но това е било преди 2000-300 години, а всички най-лоши суши са били далеч назад в студения период, а не в топлия. Затова е лесно, нали, ако не познавате историята, да тревожите хората за днешното време?

Източник: Ickonic
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

CO2 Е ИЗМАМА. ИЗТРЕБВАТ НИ. ОТНЕМАТ НИ КИСЛОРОДА. БАРОКАМЕРИ ЛИ ЩЕ СИ КУПУВАМЕ? ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ!
CO2, ВЪГЛЕРОДНИЯТ ДВУОКИС Е ХРАНАТА НА РАСТЕНИЯТА.
Днешните нива на CO2 са 0.042ppm. При спад под 0.03ppm растенията умират. Защо някой би желал да понижи процентното съдържание на въглероден двуокис в атмосферата и така да убие растенията? Защото растенията са в началото на хранителната верига и ако те се редуцират ще бъдат редуцирани всички останали звена по веригата – животни и хора. Защото растенията охлаждат земята от слънчевите лъчи. Защото растенията произвеждат КИСЛОРОД, а човек без кислород издържа няколко минути.
Знаете ли какъв процент от въздуха е СО2 ? 0.04%! Няма и 1 процент! Какво ще намалят? Растенията съществуват само благодарение на СО2 ,оттам и животните, а оттам и ние!
СО2 е поредната ИЗМАМА!!
В$ичко “зелено“ € ИЗМАМА!!!

 

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

“Пандемията“, която никога не я е имало приключи: гответе се за климатичен и дигитален тероризъм👇

КЛИМАТИЧЕН КОВИД (+ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА

Проектът SCoPEx: Бил Гейтс и Джордж Сорос ще затъмняват Слънцето, щели да борят измамата на ЦРУ “Глобално затопляне“ (ВИДЕО)

Дебора Таварес: Промяната на климата всъщност е модификация на времето (ВИДЕО)

Кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши говори открито за Chemtrails, Румен Сорос най-нагло лъже и мълчи като пукел! (ВИДЕО)

Учен, носител на Нобелова награда: „Климатичните промени“ са измама за обезлюдяването на планетата“

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Доклад на NASA: Глобалното затопляне е измама! Митът за въглеродния диоксид (CO2) разбит!

2023 «Глобално затопляне»: 8 поредни години на глобално охлаждане! (NOAA)

«Замъгляването» документален филм за Chemtrails (ФИЛМ – БГ СУБ)

Топ геофизик и държавен лекар обвиняват глобалната програма за геоинженерство в умишлено унищожаване на биосферата на Земята

Нечовеците рептилоират Земята (ГАЛЕРИЯ)

Излизане от ЕС, НАТО и СЗО веднага! Европейският парламент прие закон за унищожаване на хората 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от