Балсаматор алармира за последиците от експерименталните инжекционни течности

 

Ричард Хиршман, директор на погребална агенция и балсаматор, показва странни влакнести материали, които е извлякъл от артериите и вените на умрели от технологичните инжекции. Извлечените материали са комбинирани с кръвни съсиреци, които напълно запълват съдовата система.

 

ГАЛЕРИЯ

 

Балсаматорът Ричард Хиршман публикува в Twitter:

«Никога не съм твърдял, че съм лекар или учен, аз съм балсаматор. Само алармирам за това, което виждам!  Всичко, което мога да кажа, е, че това не е нормално. През 20-те години до 2021г. никога не съм виждал нещо подобно. Нещо причинява това и аз го виждам много често»

В отговор потребителите започнаха да изпращат подобни туитове за собствените си случаи. Балсаматорът и директор на погребална агенция Ричард Хиршман каза, че продължава да намира необичайно дълги и влакнести кръвни съсиреци в телата на починали хора, които са били ваксинирани срещу СОVID-19. Балсаматори по целия свят по-рано са съобщавали за странни съсиреци във вените на наскоро починали хора, които според тях никога не са виждали преди пускането на експерименталните „ваксини“ срещу „коронавирус“.

 

ПО ТЕМАТА

«Died Suddenly» “Внезапно почина“ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ БГ-СУБ) ОБНОВЕНА

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ПЕТ сканиране преди и след бустер на Pfizer 

Как работи спайк протеина

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

Публикувано в Лансет проучване върху аутопсиите на ваксинирани за СОVID установява, че смъртта на 74% от тях е причинена от ваксината

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от