БГ олигарси си купили остров на Малдивите, банка в Аржентина и LVMH Moët Hennessy Louis Vuittonна на Малдивите

/

 

Двама български олигарси са закупили остров от групата острови на Малдивите

Още по-сензационно е, че същите нашенски мултимилионери са станали собственици на ултра луксозния хотелски комплекс LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, намиращ се в границите на Малдивската република.

Сензационна новина обикаля кулоарите на парламента от няколко седмици, но малцина се осмеляват да коментират, за да не си навлекат неприятности с покровителя на двамата приказно богати българи, който е депутат от групата на ДПС и е известен с пословичната си отмъстителност.

Упорито се говори също, че бизнес партньорите открили своя банка в Аржентина. В нея те прехвърлили десетки милиони от България през банков клон в Кипър.

Богаташите имали неприятности с Интерпол, където вече било депозирано искане от съседна на България държава за тяхното задържане. Причината е, че имената им са замесени в скандал с милиони по европейска програма още преди време.

Част от комплекса LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton

Малдивската република е разположена в екваториалните води на Индийския океан, на около 700 км югозападно от Шри Ланка. Малдивите представляват 20 атола и около 1900 коралови острова.

Скъпарският комплекс LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton е световна туристическа атракция. Състои се от 45 самостоятелни вили на атола Ноону, на 40 минути път с вертролет или хидроплан от столицата Мале. Комплексът има също 5 ресторанта. Всяка вила е със собствен СПА-център и басейн. Нощувките варират от 1600 до 4000 щатски долара едната.

Служители на тайните ни служби твърдят, че двамата български олигарси са заминали първо за Париж, а след това с фалшиви паспорти са отлетели в неизвестна посока. Това станало преди около месец. Предполага се също, че скоро няма да се завърнат в родината, ако въобще се завърнат. Висши представители на властта и политиката обаче знаели за плана им да изчезнат. Прокурори също били посветени в тайната.

Фрогнюз

В България имало 5 милиардери и 10 хил. милионери

 

В тайната българска сметка има два пъти повече пари, отколкото притежава Бил Гейтс!

 

Последно от БЪЛГАРИЯ