«Безплодие: Един дяволски план» (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ – БГ СУБ)

//

 

«Безплодие: Един дяволски план»
(ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ)

„Когато приключат с Африка, те идват за вас“,

д-р Стивън Каранджа

 

Документален филм на д-р Андрю Уейкфилд и Роберт Кенеди за действията на СЗО в Кения през 2013 — 2014 г.

Чрез подкупване на високопоставени държавни служители СЗО прокарват експеримент за контрол на плодовитостта при жените в детеродна възраст, като го маскират като ваксинационна кампания против тетанус. Близо 63 страни вероятно са станали опитна площадка за изпробване на ваксината. Според данни, посочени в документалния филм и на сайта на филма, СЗО разработва ваксина, умишлено причиняваща безплодие още от 70-те години на миналия век. Това е същата тази СЗО, която управлява глобалната пЛандемия и която в момента разработва Глобалното пандемично споразумение, с което да концентрира огромна власт над всички държави.

 

«БЕЗПЛОДИЕ: ЕДИН ДЯВОЛСКИ ПЛАН»

 

В този документален филм ще научите:
• Смразяващата, мъчителна история за това как експеримент на Световната здравна организация (СЗО) за контрол на населението, под прикритието на програма за ваксиниране, е довел до стерилизация на милиони жени в Африка без тяхното знание или съгласие.
• Как способността да износят бременност до термин е била трагично лишена от тези жени, докато правителството им се опитва да прикрие доказателствата.
• За един смел кенийски лекар — д-р Стивън Каранджа — който предупреди света, че след като приключат с Африка, идват за децата и всички останали.
• Гледни точки от водещи експерти, изразяващи своите опасения относно други ваксини, които биха могли да причинят безплодие при жени по света, включително ваксината срещу СОVID.

 

ВИДЕО

 

Източник: Infertilitymovie, Children’s Health Defense
Превод: Philadelphy

 

 

ФИЛМИ ПО ТЕМАТА

Пл@нд€ми@ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБ)

Пл@нд€ми@ втора част (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБ)

Заговорът СОVID-19 (ФИЛМ – БГ СУБ)

«Died Suddenly» “Внезапно почина“ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ БГ-СУБ) ОБНОВЕНА

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Установено е, че ваксини за тетанус имат добавен стерилизиращ химикал, за да се извършва расов геноцид срещу африканци

Лекари: Ваксините на Гейтс са използвани за стерилизация на жени

Чудовищен акт на масова стерилизация на жени в Кения

 

 

ПО ТЕМАТА

Световната здравна организация – Инструмент в нечисти ръце! Разследвания разкриват, че СЗО участва в разработването на ваксини, с цел контролиране на раждаемостта и намаляване на числеността на населението

Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО)

Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Йедън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

Университетът в Маями съветва мъжете да си замразят сперма ако искат да имат изобщо деца, защото «ваксина»та срещу СОVID-19 води до стерилност и при мъжете

Страница 5, точка XI: «което би довело до това, че ваксинираните жени по същество ще станат безплодни»

Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията: Ваксината предизвиква натрупване на липидни наночастици във „високи концентрации“ в яйчниците (ВИДЕО)

Д-р Майкъл Йедън – бивш вицепрезидент и главен научен директор в Pfizer: Инжекциите за СОVID -19 са опасни за майките и бебетата, натрупвайки се в яйчниците и атакувайки плацентата

Укривани данни от клиничните изпитания на експерименталните инжекционни течности на Рfizеr показват, че ВСИЧКИ „вaкcиниpaни“ бременни жени са изгубили бебетата си (ДОКЛАД)

Доклад: 76% от всички спонтанни аборти от ваксини за последните 30 години са се случили вследствие на «ваксини»рането за «СОVID-19» 

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

Публикувано в Лансет проучване върху аутопсиите на ваксинирани за СОVID установява, че смъртта на 74% от тях е причинена от ваксината

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани