“Белегът” е готов! А вие? – Специален доклад: „Чип импланти“

„И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име“
(Откровение
13:16-17)

“И той ще накара всички, големи и малки, богати и бедни, свободни и обвързани, да приемат белега на звяра на дясната си ръка или на челото; та никой да не може да купува или продава, ако няма белега, или името на звяра, или числото на неговото име. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек. И числото му е шестстотин шестдесет и шест.”
(Откровение 13:16-18)

Настоящият доклад цели не да създава страх, а да спомогне за по-добро разбиране и осъзнаване.

НАШИЯТ ДОМ СЕ ПРЕВРЪЩА В БОЙНО ПОЛЕ

Тази разразила се битка е за нашето лично уединение и индивидуални права. Тя ще включва Конгреса, съдилищата, нашите телефонни мрежи, избирателните машини и кабелните телевизори. Тихо и невидимо, тази битка се води в нашите портфейли, в Смарт-картите и другите прости на вид средства за идентифициране, които ни свързват с огромните бази-данни на тайното правителство. Тя ще влезе в спалнята ви през вашите телефонни линии. Ще тършува във вашата всекидневна или кабинет, когато свръхсекретните “Клипър” чипове бъдат вградени в кутията на вашия кабелен телевизор. И битката ще се разпростре до вашата банка, училището на вашите деца, бюрото на вашето превозно средство, кабинета на вашия лекар и осигурителна агенция, както и до хиляди други места. Хиляди други места, където големия брат трябва да събира подробности за вашия живот и да ги съхранява трайно, като част от вашето професионално досие. Ние сме на кръстопът. Пътищата по които поемаме, ще свършат, независимо дали ще стигнем до следващия век като свободни държави, или като електронна държава с глобална полиция.
– Цимерман
(един от най-изтъкнатите компютърни тайни агенти)
“Капанът”

БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Д-р. Чарлз Сендърз е главен инженер на проекта за оригиналните био-медицински чипове, които бяха внедрени в хора по медицински съображения.

Тези чипове бяха превърнати от био-медицински в опознавателни.

В хода на този процес, на Др. Сендърз беше позволено да седи до Хенри Кисинджър, когато той коментираше потенциалното идентифициране на пет милиарда души на Земята.

В разговор със Сендърз, Кисинджър каза:

“Ние не можем да контролираме, ако не можем да идентифицираме всекиго на Земята”.

Разработен е компютърен чип с размера на оризово зърно (дължина ¼ инч).

Този чип, #BT952000, е наречен “Локатор за спешно идентифициране”.

В стъклената му капсула се съдържат 250,000 електронни компонента.

Това е многослоен микропроцесор, който е и предавател и приемник.

Той предава до сателитите посредством кратки излъчвания на свръхвисока честота.

Този чип притежава зареждаща схема и батерия. Батерията е литиева и се зарежда докато човека е жив от колебанията в температурата на тялото.

Това презарежда литиевата батерия и тя остава заредена пожизнено.

Организаторите и планиращите са похарчили 1.5 милиона долара за медицински проучвания (пари на данъкоплатците), за да анализират двете най-добри части на тялото, в които да имплантират това нещо, с цел да се възползват най-добре от предимствата на максималните стойности в температурните колебания.

След месеци наред, прекарани в проучвания те решили, че най-добре е да се постави на дясната ръка, а ако тя липсва – на челото.

Този чип ще бъде инжектиран под кожата.

Според Др. Сендърс, тази технология ще даде възможност за най-близък надзор над всеки мъж, жена и дете в света.

Той излъчва на определен интервал от време дигитално създаден сигнал.

Този специфичен интервал е локаторния сигнал.

Той предава информация за индивида, както и опознавателен сигнал за местоположението му.

Той има предаваща част, отделна приемаща антена, отделна излъчвателна антена.

Има микрочип, който съхранява в паметта си 9 неща:

 • име и дигитална снимка,

 • дигитализирани данни за пръстовите отпечатъци,

 • физическо описание,

 • адрес и предишни адреси,

 • семейна история,

 • настоящо занимание и доходи,

 • информация за данъците и притежаваните пари,

 • криминалното ви досие, ако имате такова, и новият номер на социалната ви осигуровка.

Новият номер ще бъде с 18 цифри, групирани в три групи по 6.

Доктор Сендърс разговарял със свой колега, инженер, за чипа, и го попитал какво би станало, ако чипът се повреди.

Отговорът бил, че това ще предизвика страхотно възпаление, при което Др. Сендърс казал,

“Аз съм убеден, че това е белегът на звяра”.

Сега той се занимава с това да предупреждава хората за опасностите от този компютърен чип. Неговият чип.

Историята на Др. Сендърс
(*Възможно ли е поради навлизането на Земята във фотонния пояс, който променя атмосферните условия и честоти, литият от чиповете да започне да изтича? ) За шумановия резонанс: Шумановите вълни са част от планетата и от нашия живот. Те са толкова жизненоважни, че в космическите капсули ги създават специално – заради астронавтите. Те представляват прекрасните вибрации на Майката Земя и без тях ние не можем да съществуваме. Проблемът е, че те вече не са стабилни и напоследък вълните са нараснали. През 1980 са били 7.8Хц. През 1995 са станали 8.6 Хц. Към милениума са били 13 Хц. И очевидно продължават да нарастват. Дали това удвояване показва промените в планетата, за които толкова много хора пишат? 

Числото “666” е скрито във всеки бар-код. Татуирането на бар-код върху индивиди е патентовано с патент 5,878,155 в Хюстън, от Томас В. Хийтър, и описано като “Метод за проверка на идентичността при електронните продажби”.

СТЪПКИТЕ КЪМ ПРИЕМАНЕТО НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЧИП-ИМПЛАНТИ

 •  Сценарият е написан

 •  Чиповете са вече тук

 •  Иглите за инжектирането на чиповете са вече тук

 •  Патентите са вече тук

 •  Контролираните от медиите маси (телевизия, вестници, радио) са налице

 • Масовата публика е добре подготвяна от години; „посредством въвеждането на храна-боклук в тялото, умствената сила е притъпявана, превърната в инфантилна и зависима. Към това можем да прибавим и ваксинирането, флуорирането, хлорирането, генетично манипулираните храни, химическите следи в небето, програмите “КОДЕКС”, както и манипулирането на подсъзнателно равнище с помощта на телевизията, радиото и други средства за умствен контрол”.

 • ВСИЧКО ТОВА ПРЕДИ НАВЛИЗАНЕТО В ПОСЛЕДНИЯ ЕТАП: „Приучаването на хората да приемат чиповете“

ВНИМАНИЕ ! НЕ позволявайте на никого, под никакъв предлог, по никаква причина, да инжектира чип в дясната ви ръка, или на челото! Удивително е колко точно е описано това в Библията!

Ако сте обърнали внимание, постепенно обработват обществото с цел привикване към идеята за безкасово плащане – първо с чекове, после с кредитни карти, после дебитни карти, после смарт-карти, накрая имплантируемите устройства, и ако не се знаеше целта, която стои зад всичко това, щеше да изглежда като една добра система, при която след имплантирането вече няма да се страхуваш да не ти откраднат картата, да не я забравиш, да не те оберат, а понеже финансовите сделки ще се извършват посредством компютър, престъпленията от финансово естество ще бъдат по-трудни за извършване, но понеже зад него се крие злото, и понеже този чип, освен предавател е и приемник, чрез който може да се осъществява пряк умствен контрол, трябва да се избягва – в случай, че държите на душата си.

Възможно е да се предизвика изкуствено (планирано) “световна финансова криза” така, че за да се “спаси световната икономика” да трябва да се въведе безкасово плащане – ще убедят хората, че това се прави за “доброто на човечеството”.

Освен това, както виждате, числото на звяра (666) се вижда все повече и повече, понякога открито, понякога маскирано по различни начини, което показва колко сме близо до посоченото в Откровение.

НЕ позволявайте на никого, под никакъв предлог, да инжектира чип в ръката или на челото ви.

Извадка от книгата “Тайни Проекти“ на Емилия Манолова

Контрол чрез RFID чип:

 • GPS следене във всяка точка на Земното кълбо. Чрез сателити местоположението на имплантирания с микро RFID чип, може да бъде локализирано по всяко време и навсякъде. 

 • Наблюдение и манипулиране на всички жизнени функции.

 • Контрол над мисълта и емоциите. Субектът може да изпълнява заповеди от оператора на компютъра, чрез подаване на радиосигнал по антената на чипа. Тоест мозъкът на субекта получава електрически импулс, който ще предизвика желаните от оператора: действия, вграждане на мисли, емоции – гняв, ярост, еуфория, тъга … Колкото и интелигентен да е носителят на импланта, той няма да подложи на никакви съмнения правилността или логиката на заповедта, а ще я изпълни слепешката. Може да предизвика халюцинации – звукови и образни.

 • RFID чипът ще се използва и като кредитна карта.

Джулиан Асанж показва къде са му сложили чип (ВИДЕО)

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Кърмата на приелите експерименталната инжекционна течност съдържа биологично оръжие, а кърмените бебета са заплашени от «внезапна неочаквана смърт»

Кърмата на „ваксинираните“ с иРНК инжекции съдържат биологичното оръжие, а кърмените бебета показват симптоми на обичайните

Фейсбук страница