Бившият канадски министър на отбраната Пол Хелиър отново потвърди съществуването на извънземни

Бившият високопоставен чиновник в  канадското правителство Пол Хелиър (Paul Hellyer), който през 2011 г. заяви, че  САЩ разполагат с извънземни технологии, направи ново скандално изявление по проблемите с извънземни цивилизации.

По време на лекция в Университета на Калгари 91-годишният Хелиър призова лидерите на развитите страни да признаят съществуването на извънземни, както и факта, че западните правителства са се договорили да скрият този факт от населението на планетата.

Канадецът, който е министър на отбраната в периода 1963-1967 г. заяви, че  знае със сигурност за четири вида извънземни, за чието пристигане има най-различни физически доказателства, както и за съществуването на НЛО, но всичко това  се държи в  тайна.

Хелиър също така призова журналистите и обществеността да  увеличат натиска  върху правителствата, за да ги принудят да разкрият истината.

Още от  2005 г. бившият министър прави подобни откровения, съобщава британският интернет портал RuConnect.co.uk. Например, той заяви, че извънземните не са доволни от начина на живот на хората на Земята, и как те използват потенциала на науката.

По-специално, по негово мнение, става дума за  постоянната заплаха от ядрена война и унищожаването на световната цивилизация, което неминуемо ще се отрази на процесите във Вселената. Наред с другите неща Хелър казва, че извънземните вече са сред хората, внимателно прикривайки се като местни жители.

НЕПОЗНАТО

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани