Бивш съветник на Белия дом по космическите програми и консултант на НАСА: Мегаземетресение ще унищожи Америка (ВИДЕО)

/

Бившият съветник на Белия дом по космическите програми, консултант на централата на НАСА, инженер на космическата совалка, основател и изпълнителен директор на Центъра за земетресения и прогнозиране, Джон Л. Кейси (сайт на организацията: veritence. net), представи изключително важни разузнавателни данни за земетресения, вулканична дейност, както и за преминаването на Слънцето в спящ режима. Цялата тази информация, според него,  Федералната агенция на САЩ за извънредни ситуации (FEMA) игнорира.

През юни 2015 г. Джон Кейси пусна предупредително писмо до FEMA, информирайки, че светът навлиза в период на „спящото Слънце“, който, както исторически е доказано, е причина за катастрофална сеизмична и вулканична дейност. За съжаление FEMA и правителството не обръщат внимание на многото предупреждения, изпратени от института, ръководен от учения.

Кейси казва: „Съединените щати и целият свят вече навлязоха в най-опасния период за катастрофални земетресения и вулканични изригвания с продължителност повече от двеста години … Би било глупаво да се игнорира, по-специално, историята на големите земетресения в сеизмичната зона Ню Мадрид, както и факта, че по време на период на спад на слънчевата активност за последните 600 години, този регион район всеки път е изпитвал разрушителни земетресение със сила, варираща от M6.8 до M8.0 бала. „

Защо FEMA и правителството постоянно игнорират многократните предупреждения, които могат да спасят живота на хората тук, в Америка? Земетресения с каква сила могат да ни разтърсят и колко време ни остава до „мега-трус“?

Отговорите на тези въпроси и още много други вижте във видеото:

Последно от ВИДЕО

Чуйте пълния запис на Радостин Василев от скандалното заседание на Националния съвет на ПП – Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна

Записът потвърждава, че сме колония и чуждите посолства ни редят правителствата и службите… Кирил Петков в