Бойко Борисов: искам всички хора да разберат, че влизането в Еврозоната е за доброто за България (ВИДЕО)

/

«Искам национален консенсус, искам всички хора да разберат, че влизането в Еврозоната е за доброто за България – намаляване на лихви по кредитите, да не допускаме Европа на две скорости, стабилност на банковата системата. По време срещата за Многогодишната финансова рамка ще настоявам средствата по кохезионната и селскостопанска политика да не се намаляват, защото са изключително важни за нашата държава, но трябва да се заделят пари и за иновации и за новите технологии. Трябва да сме много предпазливи, защото бюджетът с 60 милиарда евро по-малко, което означава много трудни преговори, но аз съм диалогичен. Не давам оценка на президента Радев. Аз показах на събитието на КНСБ как политиците трябва да се държат, когато цялото общество ги гледа. Обединителят на нацията трябва да преценява с кои хора се сдружава и прави поход. Ние също може да изкараме сто души да го освиркват, но това няма да помогне по никакъв начин на държавата.»

 Бойко Борисов

 

 

Проф. Стив Ханке: БНБ трябва да е против влизането на България в еврозоната

 

Проф. Стив Ханке: Еврозоната ще доведе България до катастрофа

 

Битката за 20-те млрд. евро от валутния борд. Проф. Стив Ханке: „Резервите са собственост на България. Ако Европейската централна банка ги „вземе“, това ще бъде един прозрачен грабеж“

 

Проф. Стив Ханке: България губи суверенитет, ако влезе в еврозоната (ВИДЕО)

 

Проф. Стив Ханке: България не трябва да влиза в еврозоната

 

Проф. Стив Ханке за влизането на България в Еврозоната: “Не влизайте в еврозоната! Прозрачен референдум не би ли бил по-предпочитан, отколкото тайните промени на Стоянова да бъдат приети в пълен мрак от българските политици с крадливите им ръчички? Нелепо е! Това не е демокрация. Имам куфарче с документи, доказващи корупцията в България“ (ВИДЕО)

 

Съвет: Обърнете всичките си спестявания в евро или долари! Валутният борд остава, но курсът ще се сменя 

 

Истината за еврото

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница